x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 15 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 15 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

14 Oct 2013   •   22:47
Horoscop zilnic, marţi 15 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________


Berbec
Multe dintre tensiunile interioare, acumulate de-a lungul timpului astăzi îşi găsesc momentul propice pentru a răbufni, fie sub forma unor certuri (în general la locul de muncă), fie stând la baza unei stări generale rele. Nu da nimănui şanse să treacă de limita rezistenţei tale psihice. Dacă ai putea să îţi petreci câteva momente de relaxare lângă o apă curgătoare, ar fi perfect. Transformă instinctele brute în idei bune.

Taur

Dintr-o dată simţi într-o secundă cât alţii în ani de zile de experienţe acumulate. Devii extrem de sensibil, iar în ceea ce priveşte dragostea, preferi anturajul prietenilor decât compania persoanei fără de care până mai acum câteva zile nu puteai trăi. Amintirile copilăriei tale se perindă prin faţa ochilor minţii asemeni unor cadre de film, rulate cu încetinitorul ­ ţi-ar prinde bine evadarea într-o lume de vis...

Gemeni
Oricine ar avea curajul să te înfrunte astăzi nu va primi din partea ta decât reacţii dure, o atitudine rece şi nicidecum bunăvoinţă şi înţelegere. Şi toate acestea pentru că undeva, în adâncul sufletului tău, suferi; poate că ar fi mai bine dacă ai uita de rănile vechi şi ai încerca să te adaptezi noului, vieţii actuale, de fapt.
Redefineşte-ţi imaginea căci aşa şi felul în care te văd cei din jur se modifică.

Rac
O zi în care trebuie să alegi cu grijă persoanele din viaţa ta alături de care să îţi continui drumul, fie ei prieteni, fie ei fraţi sau surori, prieteni apropiaţi ori rude de alt grad. Este o zi în care a-i obliga pe ceilalţi să facă ceea ce tu crezi că este corect reprezintă o greşeală. Este de preferat să aştepţi să vezi care dintre aceştia rezonează cu tine, cu felul tău de a fi ­ de altfel, un filtru foarte bun.

Leu
Preferi a nu te mai ascunde de cei din jur. Preferi a face totul, dintr-o dată, în felul tău, fără să îţi mai pese dacă răneşti sentimentele cuiva. Fii cu băgarede seamă, căci persoanele care ar putea fi rănite de atitudinea ta sunt cele care te iubesc, oameni care nu îţi vor da de înţeles ce se întâmplă cu ei, tocmai pentru a fi tu fericit. Analizează şi alte puncte de vedere, nu doar cele personale.

Fecioara
Presiunea pe care o resimţi ca venind din partea celorlalţi este foarte mare. Pe de altă parte, nevoia de adrenalină nu-ţi dă pace. Toate acestea combinate cu influenţa astrală a lui Marte, abia sosit în semnul tău solar ­ influenţă a cărei predispoziţie este aceea de a te face să reacţionezi mereu, fără simţul măsurii ­ au rolul de a te face să pari mai gresiv decât eşti cu adevărat. Îţi permiţi aşa ceva, oare?

Balanţă
Nu-ţi prea poţi permite să fii catalogat drept “ciudat”, însă impulsurile date de energia marţiană, datorate plasamentului lui Marte, stăpân al războiului, în cea de-a douăsprezecea casă a horoscopului tău solar te fac să răbufneşti când îţi este lumea mai dragă. Un autocontrol mai riguros este necesar, mai ales astăzi, când la locul de muncă pot interveni situaţii neprevăzute ce se cer rezolvate imediat.

Scorpion

Probabil că astăzi este una dintre acele zile în care trebuie să înveţi care este adevăratul rol al compromisului. Mai ales în ceea ce priveşte relaţiile cu cei de-acasă şi felul în care interacţionezi cu aceştia şi cu filosofia lor. Continuă-ţi drumul ales, chiar dacă cei din jurul tău nu sunt de acord cu tine şi cu ceea ce tu ai de făcut. Acceptă-i pe ceilalţi aşa cum sunt, căci fiecare îşi învaţă lecţiile la timpul lui.

Săgetător
Nu lua în nume personal nimic din ceea ce astăzi ţi se întâmplă sau ţi se spune. Căci rişti a te manifesta cu mai mult elan decât este cazul, rupând relaţii vechi, relaţii benefice ţie, doar pentru o vorbă aruncată-n neant. Echilibrează-ţi percepţia în ceea ce priveşte raportul dintre dimensiuni (“mare” versus “mic”) şi acţionează în conformitate cu detaliile mici care fac diferenţele mari.

Capricorn
Ar trebui să profiţi de perioada în care te afli, căci începând de astăzi pare că se deschide un nou portal, pentru tine. Astfel, ceea ce puteai face într-o singură zi, de azi încolo poţi face într-o oră. Şi asta deoarece ai parte de o nouă forţă, o energie dedicată ţie. Cu toate acestea, însă, nu te împrăştia. Nu pierde din ochi obiectivul pe care vrei să îl atingi, căci doar aşa poţi avea parte de un efect benefic.

Vărsător

Oricât de mult ai vrea, nu îi poţi ajuta deloc pe cei din jurul tău. Oricât de plictisitor sau banal ţi s-ar părea, astăzi este o zi în care ar trebui să te ocupi numai de tine, iar dacă aceasta ar putea fi o zi liberă, ar fi minunat. Există şansa de a ţi se pune beţe în roate de către oameni ale căror scopuri sunt complet diferite de ale tale, însă acesta nu este un motiv de a da naştere unor noi divergenţe.

Peşti

O zi în care îţi este mai uşor decât oricând să colaborezi cu cei din jurul tău. Unde mai pui şi faptul că ai motive să o faci... Însă, pe cât posibil, nu încerca să faci de unul singur acest demers, căci ceea ce se întâmplă necesită multă energie şi dedicaţie, resurse de care poate nu dispui, în totalitate. Ai putea observa, printre altele, cum diferenţele de la suprafaţă ascund aceleaşi rădăcini ca şi ale tale...

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×