x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marti, 16 iunie 2015. O zi in care visele lucide iti aduc mesaje importante

Horoscop zilnic, marti, 16 iunie 2015. O zi in care visele lucide iti aduc mesaje importante

15 Iun 2015   •   18:05
Horoscop zilnic, marti, 16 iunie 2015. O zi in care visele lucide iti aduc mesaje importante
O zi in care se simte agitatia, in jurul tau. Nu ai timp pentru intelesuri ascunse si descifrarea acestora si nici pentru a fi implicat in rezolvarea unor probleme de viata si de moarte. Primavara exista in sufletul tau, in ciuda temperaturilor toride. Orice ai face astazi si orice decizie ai avea de luat, nu uita sa implici si partenerul/partenera de viata in acestea.
 
Horoscop 16 iunie. Taur
Probabil ca lumea ta se va prabusi daca astazi nu vei reusi sa gasesti securitatea financiara de care ai atat de multa nevoie. Cauti sa gasesti solutii din ce in ce mai variate legate de aceasta. Evident, este posibil sa si descoperi o noua sursa de venituri, insa nu trebuie sa ratezi nicio oportunitate de gen.  Daca trebuie sa faci vreo alegere, nu ezita sa iei astazi o decizie.
 
Horoscop 16 iunie. Gemeni
Se pare ca ai tendinta de a te lega de amanunte nesemnificative, astazi. Ceea ce nu este indicat, deoarece risti sa pierzi imaginea de ansamblu. Ceea ce este indicat sa faci astazi este sa analizezi cu atentie fiecare oportunitate de a-ti schimba viata, incepand ceva pe cont propriu, dar fara a-ti face "mea culpa" pentru ca nu te afli deja acolo unde ti-ai fi dorit sa ajungi.
 
Horoscop 16 iunie. Rac
O zi in care visele lucide iti aduc mesaje importante. O zi in care comunicarea de orice fel trebuie sustinuta, pentru ca astazi, pentru tine, cerurile se deschid, fiind singurul privilegiat al zodiacului in ceea ce priveste ajutorul de acest gen, venit din celelalte lumi. Uita, pentru moment, de obtinerea securitatii emotionale, gandindu-te, in schimb, la libertate.
 
Horoscop 16 iunie. Leu
Regandeste-ti planurile de viitor. Desi nu pare a-ti fi totul clar, deocamdata, ai incredere in ceea ce iti spun celelalte simturi pe care le ai si asculta de acestea, actionand intuitiv mai degraba decat rational. Nu-ti face griji de ceea ce au de spus cei din jur, referitor la deciziile pe care tu le iei; te integrezi in orice fel de grup mult mai usor decat de obicei.
 
Horoscop 16 iunie. Fecioara
Se anunta un nou inceput in ceea ce priveste cariera ta. Evident, conditia este aceea de a nu rata vreo oportunitate in acest sens, deci fii cu ochii-n patru. In schimb, pe cat posibil, pastreaza pentru tine insuti ceea ce gandesti si ceea ce traiesti la nivel interior. Nu este momentul sa cauti ajutorul in alta parte, ci numai in tine insuti.  
 
Horoscop 16 iunie. Balanta
Evita certurile si discutiile in contradictoriu, astazi; evita sa ridici tonul pentru a-ti impune parerile. Si, orice s-ar intampla, prezinta doar partea frumoasa si aventuroasa a vietii tale, atunci cand esti invitat sa vorbesti din experienta. Daca trebuie sa faci vreo calatorie in aceasta zi, nu o refuza, chiar daca trebuie sa iti iei o zi libera pentru aceasta mini-excursie.
 
Horoscop 16 iunie. Scorpion
Pe cat posibil, nu complica lucrurile mai mult decat sunt, in nici unul dintre domeniile vietii tale. Te astepti sa gasesti explicatii pentru orice, doar ca Universul nu iti ofera, inca, toate cheile pentru acestea. Fii pe atat cat de sincer pe cat poti fi in prezent, deoarece asa cum iti asterni acum, asa vei dormi in viitor.
 
Horoscop 16 iunie. Sagetator
Cel mai complicat este atunci cand incerci sa traiesti asa cum ceilalti iti dicteaza, uitand de propriile vise si aspiratii. Este bine ca in aceasta zi sa gasesti echilibrul dintre cele doua amintite anterior, deci pregateste-te pentru o perioada de auto-limitare, dar si de planificare a viitorului. Pe cat posibil, nu acorda 100% credit celor care astazi intra in viata ta, indiferent in ce maniera acest lucru se intampla.     
 
Horoscop 16 iunie. Capricorn
Stii foarte bine ca, pentru a-i face pe cei de langa tine sa se simta in siguranta si sa fie fericiti, tu trebuie sa fii, in primul rand, fericit si sa te simti in siguranta. Si nu renunta la acestea, deoarece este posibil ca astazi sa descoperi elemente cheie de care aveai nevoie pentru a-ti asigura viitorul, chiar daca ceilalti vor crede despre tine ca esti egoist. Reorganizeaza-ti viata si rutina zilnica.
 
Horoscop 16 iunie. Varsator
Oricat de mult ti-ai dori sa impresionezi persoana pe care o iubesti, nu uita ca tot ceea ce ai de facut este sa o inviti in propriul tau Univers; este cea mai buna si frumoasa delaratie de dragoste pe care o poti face cuiva, in acest moment. Cu cat esti mai fericit si te simti mai liber, cu atat mai mult vei reusi sa atragi de partea ta persoane potrivite stilului tau de "a fi".
 
Horoscop 16 iunie. Pesti
Ar fi bine daca nu te-ai lega de trecut si daca nu ai ramane atasat de ceea ce candva a fost. In alta ordine de idei, alege sa nu fii protectorul absolut al membrilor familiei tale. Fiecare are propria sa carare pe care trebuie sa mearga, bine fiind sa nu existe interferente prea mari din partea ta, in acest caz, in ceea ce ii priveste. Nu poti schimba inevitabilul, poti doar adapta cursul vietii, in anumite momente; fii intelept.
 
Alina Carciumarescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro   

×
Subiecte în articol: Horoscop 16 iunie horoscop