x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi, 17 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi, 17 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

16 Iul 2012   •   21:00
Berbec
Sub influentele astrale imaginatia ta este la un grad superlativ, chiar greu de controlat. Manifesti inclinatie spre misticism, ai perceptii subtile foarte puternice si ai o memorie vizuala foarte buna. Poti inspira prin trairile tale si poti simti nevoia sa contribui la evolutia altor oameni. Impartaseste-ti perceptiile profunde cu altruism si generozitate.

Taur
Ziua de astazi vine pentru a te sustine sa-ti constientizezi calitatile spirituale si pentru a-ti consolida increderea in tine. Din anturajul tau, te simti atras de persoanele mistice, neobisnuite si poti chiar simti prezenta si sprijinul protectorilor nevazuti, a ingerilor tai pazitori. Esti destul de dependent si influentabil de anturaj si sunt posibile si unele deziluzii.

Gemeni
Tu esti astazi foarte jovial, amabil, vorbaret. Prin atitudinea ta vizavi de situatiile pe care ti le atragi, poti vedea evolutia ta spirituala si esti inclinat spre studiul domeniilor spirituale. Poti intampina unele rezistente din partea partenerului de viataa sau a copiilor care te-ar putea inhiba. Asculta-ti intuitia si pastreaza-ti zambetul pe buze.

Rac
Luna a intrat in zodia ta si te face cald, senzitiv, empatic. Esti protector si generos cu cei apropiati si in special cu parintii. Esti foarte intuitiv, te bucuri de imaginatia ta bogata care iti cere sa fie stimulata fie prin calatorii fizice sau prin lecturi legate de filosofie sau cercetare. Poate ca nu ar fi rau sa scrii pentru ca poti accesa un talent literar deosebit.

Leu
In cazul tau, Luna in Rac iti da tendinta de a idealiza si de a sta departe de ochii lumii. Tu esti nobil, tolerant si te pui cu daruire in slujba celorlalti. Prin prisma calitatilor tale psihice deosebite, poti ierta usor aproape orice, dar poti trai si cu impresia ca stii tu mai bine ce este bine pentru ei. Asteapta sa ti se solicite sprijinul inainte de a actiona pentru a nu agresa.

Fecioara
In ceea ce te priveste, contextul astral de astazi este tensionat si consumul interior este foarte mare. Tensiunea resimtita se poate asemana cu "durerile facerii" caci tu esti mult mai puternic si mai matur si te pregatesti sa pasesti intr-un plan superior al evolutiei tale. Demarezi acum constuctia unui Nou Tu, mai trainic si mai frumos.

Balanta
Luna din Rac face aspecte tensionate pe care le resimti din plin. Simti tensiune in relatia cu tine, dar si in relatia cu ceilalti, in cariera dar si in intimitate. Cocluzia ar fi ca nu prea ai unde sa te ascunzi. Nici nu este cazul sa dai bir cu fugitii, primeste transformarea, accepta schimbarea si fa loc noului in viata ta.

Scorpion
Si tu esti lucrat de aspectele tensionate in care este implicata Luna din Rac. Tu esti incercat in zona comunicarii, a muncii, a principiilor de viata si a sanatatii. Nu trebuie neglijat nici unul dintre aceste domenii de viata. Partea simpla a situatiei este ca vorbim despre acelasi tip de energie si lucrurile se misca in aceeasi directie a transformarii si regenerarii.

Sagetator
Tu ai astazi ocazia de a experimenta o stare de tensiune interioara perfecta care te lumineaza asupra puterii pe care o detii. Sectoarele vietii care te solicita sunt stima ta de tine, creativitatea, regenerarea si functionarea ta intr-un grup de oameni. Acest stres astral te provoaca sa actionezi si sa faci pasi importanti spre resursele tale divine.

Capricorn
Sustinut de Luna din Rac si tu faci astazi pasi spre detasarea de vechi, de trecut. Ziua este tensionata si polii tensiunii sunt atitudinea ta in raport cu ceilalti dar si cu tine, prestigiul social si radacinile ancestrale. Poti resimti tensiunea ca si o criza sau te poti detasa si poti lasa lucrurile sa fie, sa se aseze pe un nou fagas, dupa o ordine necunoscuta tie.

Varsator
Cu Luna in Rac implicata in aspecte tensionate, ziua de astazi aduce multe incercari. Iti este dat sa echilibrezi fricile si sanatatea, comunicarea si constiinta. Chiar daca esti uimit de viteza lucrurilor si nu prea intelegi ce ti se intampla, totul este in conformitate cu planul divin. Ramai centrat in inima ta pentru a diminua tensiunea si creeaza spatiu pentru nou.

Pesti
In ceea ce te priveste, Luna in Rac se implica in aspecte tensionate dar menite sa iti consolideze evolutia spirituala. Astazi iti este dat sa echilibrezi castigurile financiare din munca proprie cu cele nemuncite si felul in care daruiesti in plan afectiv si cel in care primesti. Toate resursele necesare sunt in tine iar Dumnezeu iti este tovaras de drum.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic