x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 2 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 2 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

01 Apr 2013   •   21:13
Horoscop zilnic, marţi 2 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Nonconformismul nu-ţi dă pace astăzi. Ai tendinţa de a-ţi impune părerile – care nu reprezintă întotdeauna un răspuns valabil pentru problemele celor din jurul tău – cu orice preţ. Femeile sunt cele care au un cuvânt de spus în ceea ce priveşte evoluţia ta profesională, iar popularitatea câştigată până acum riscă să fie anihilată de încăpăţânarea cu care îţi susţii şi împui punctele de vedere. Viaţa ta socială este oarecum instabilă astăzi. Nu îţi dezamăgi publicul!

Taur
Gândul la vacanţă şi la zile liniştite, petrecute într-o ambianţă confortabilă, nu îţi dă pace. Ai tendinţa de a-ţi idealiza sentimentele, expunându-te şi devenind pradă a utopiilor. Ai parte de o forţă interioară de neegalat, însă nu uita că scopul în această viaţă nu este învingerea adversarului, ci puterea de a-l linişti, anihilând tensiunile dintre voi. Evadarea în planul imaginar îţi poate face mai mult rău decât bine astăzi, deci preferă o plimbare în natură oricărui vis cu ochii deschişi.

Gemeni

Capacităţile tale mediumnice se amplifică astăzi, ceea ce presupune şi şansa de a interfera cu energii vibraţionale diferite de cele cu care te-ai obişnuit, ceea ce îţi face mai mult rău decât bine. Eşti mai sensibil decât în alte zile, iar hotarul dintre zbucium şi beatitudine nu este păzit de îngeri. Este de preferat a avea o atitudine de învingător, comportându-te ca atare, atrăgând de partea ta sorţii izbândei.

Rac
Importanţa pe care i-o acorzi astăzi persoanei iubite sau celor cu care eşti asociat în diverse proiecte este puţin exagerată. S-ar putea ca rapoartele tale cu lumea din exterior, în special cu şefii sau cu figură maternă, să aibă de suferit astăzi, în special atunci când frustrările sau dorinţa de libertate în întuneca raţiunea. Rişti să pari stană de piatră, din punct de vedere emoţional, tocmai pentru că te simţi expus unei realităţi nesigure şi nepotrivite ţie.

Leu
Persoanele care au nevoie de grijă reprezintă subiectul principal de studiu pentru tine astăzi. Îţi doreşti cu price preţ să salvezi lumea, în special pe cei care nu au parte de dreptate. Politica ta în ceea ce priveşte acţiunile de binefacere, indiferent la ce scară, dă roade. Sănătatea este încă un aspect asupra căruia trebuie să reflectezi în această zi; posibile probleme cu articulaţiile, dinţii, rinichii şi migrenele. Confortul psihic este tributar disciplinei.

Fecioară 
S-ar putea să regăseşti fragmente ale personalităţii tale – sau ceva ce încerci să ascunzi de alţii – în felul în care se comportă cei din jurul tău; ceea ce presupune atenţie şi răbdare, în încercarea de a înţelege ce anume se întâmplă şi de ce trebuie să experimentezi aceste lucruri. Eşti distrat şi te sustragi de la a-ţi asuma responsabilităţile, mai ales şi pentru că ai senzaţia de sufocare în mediul în care trăieşti. Este o măsură în toate...

Balanţă
Ai tendinţa de a te simţi prizonier în sferă familială ori să ţi se pară că persoana iubită îţi este mai degrabă gardian decât partener de viaţă. Poate căîţi doreşti să îţi schimbi domiciliul sau casa în care trăieşti, poate că şi reuşeşti, însă familia nu o poţi schimba prea uşor. Preferabil este să încerci a rezolva problemele, de îndată ce apar, unul dintre scopuri fiind şi acela de a nu acumula tensiuni interioare sau frustrări.

Scorpion
Se pare că ai mult de umblat datorită serviciului; delegaţii, deplasări, comunicări de susţinut, la orice scară ar fi acestea, par mai obositoare decât oricând. Raporturile cu subalternii sunt destul de dificil de gestionat, iar volumul de muncă depăşeşte orice aşteptări. La fel şi modul în care răspunzi aşteptărilor superiorilor tăi ierarhici au un greu cuvânt de spus în evoluţia ta.

Săgetător
Îţi doreşti independenţa cu orice preţ; nevoia de te simţi preţuit te face să cheltuieşti multe resurse pentru a-ţi găsi liniştea interioară. Simţi nevoia să îţi împui punctul de vedere, mai ales în relaţia cu persoana iubită, existând posibilitatea de-a o răni. Singura constantă în viaţa ta astăzi este schimbarea. Sportul sau activităţile în aer liber sunt singurele demersuri indicate pentru a-ţi consuma excesul de energie de care ai parte.

Capricorn
Deşi de obicei foarte hotărât şi stăpân pe sine, astăzi ai tendinţa de a-ţi schimba teperamentul şi părerile în funcţie de cum bate vântul. Poţi fi influenţat de oricine, în principiu de valorile intrinseci ale noţiunii de “familie” sau chiar de membrii acesteia, în special de persoana care are cel mai important cuvânt de spus acasă. Simţi că este momentul să schimbi ceva, însă trebuie să fii atent ce alegi. Preferabil ar fi propria evoluţie spirituală.

Vărsător

Comunicarea cu femeile din anturajul tău are de suferit astăzi. Cu greu te laşi descoperit şi cu greu te faci înţeles, şi, pe cât de mult eşti dorit a face parte din anturaj, atunci când este vorba de distracţie, pe atât de mult ai nevoie de singurătate, să îţi petreci timpul în linişte, doar cu tine însuţi. Este o zi în care avertismentul legat de atenţia cu care trebuie să circuli este prezent. Spune-ţi părerile cu tact, gândind orice cuvânt înainte de a-l rosti.

Peşti

Şi iată că tendinţa de răzvrătire se accentuează, o dată cu dorinţa şi nevoia de a te impune, de a demonstra tuturor că ai un serios cuvânt de spus, vizavi de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Nu te deranjează dacă pe ceilalţi îi şochezi, mai ales şi pentru că ştii că ideile tale, deseori neacceptate şi neînţelese, au o bază solidă, la fel ca şi modul tău de a vedea lucrurile. Eşti cu mult înaintea timpului, trebuie doar să ai răbdare până când şi ceilalţi ajung să te prindă din urmă.

________________________________________
astrolog Alina Cârciumarescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic