x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 20 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 20 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

19 Aug 2013   •   21:22
Horoscop zilnic, marţi 20 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________

Berbec -
O zi marcată de evenimentul de Lună Plină. În cazul tău, segmentul rezervat planului social, al speranţelor şi al planurilor de viitor, al protectorilor, este activat de energiile acestui aspect astral. Probabil culegi roadele acţiunilor tale din ultimele săptămâni, mai ales dacă nu ai încercat să îţi păstrezi energiile, fiind, probabil, ceva mai obosit acum. Ar fi mai bine dacă ţi-ai păstra ziua aceasta doar pentru tine.

Taur -

Stresul ultimelor luni începe să se simtă şi în ceea ce te priveşte. Te gândeşti serios la o reorientare profesională ori la o schimbare de imagine, o schimbare radicală se poate spune. Totuşi dacă efectele deciziilor tale îi implică şi pe cei din jur, poate nu ar fi rău dacă le-ai cere părerea, referitor la această schimbare. Informează-te temeinic înainte de a face vreo schimbare.

Gemeni -
Tentaţia de a-ţi schimba vederile religioase sau filosofice, indiferent de situaţie, este foarte crescută, astăzi, pentru tine. Mai ales în urma cercetărilor şi informărilor tale personale, din ultima perioadă. Alternativa ar fi aceea de a descoperi noi însemnătăţi sau simboluri, noi ideologii ori curente filosofice, însă ia în calcul un repaos de gândire, înainte de a lua decizia finală.

Rac
O zi în care eşti foarte receptiv, senzitiv, emotiv, o zi în care toată lumea din jurul tău pare o mare familie. Simţi ceea ce li se întâmplă altora destul de amplificat, poate mult prea amplu pentru cât de multă energie îţi poţi permite să cheltuieşti în asemenea circumstanţe. Aminteşte-ţi că atitudinea este cel mai important atu al tău şi nu te lasă copleşit. Impune-ţi voinţa, fiind obiectiv, însă.

Leu –
Era şi momentul să începi a face lucrurile aşa cum îţi doreşti tu, lăsând la o parte ceea ce alţii consideră a fi important. Tiparul relaţional este supus atentei tale observaţii ­ nimic nu scapă nemodificat. Fii încrezător în propriile judecăţi, căci atunci când tu te schimbi, şi ambientul tău se schimbă, practic, creezi o lume nouă în care nu oricine mai poate intra.

Fecioara –
Cel mai bine ar fi pentru tine dacă ţi-ai petrece ziua uitând de obligaţiile şi de datoriile pe care le ai faţă de cei din jur. O zi în care poate ar fi mai bine dacă te-ai ocupa doar de propria-ţi persoană, având grijă să nu îţi refuzi vreo plăcere. O zi ale cărei ore ar trebui petrecute alături de oamenii care îţi asigură un confort psihic evident.

Balanţă -
Ar trebui să fii fericit, astăzi. Ar trebui să te simţi împlinit, căci posibilitatea de a-ţi petrece timpul alături de o persoană foarte dragă ţie este foarte mare. Cu toate acestea, pot apărea surprize atunci când ai senzaţia că toată lumea este la fel de bine intenţionată ca şi tine. Nu uita că nu tot ce zboară se mai şi mănâncă.

Scorpion –
S-ar putea ca astăzi să observi foarte multe lucruri din trecut, să ai o perspectivă clară asupra acestora, situaţie de care până acum nu ai avut parte. Chiar dacă îţi dai seama că ai greşit ori că nu ai acţionat atunci când era momentul oportun, încearcă să nu rămâi ancorat în astfel de angoase. Este momentul să priveşti mai departe.

Săgetător
Nu eşti al tău, astăzi. Trebuie să onorezi cu prezenţa fiecare invitaţie de care ai parte, să animezi fiecare conversaţie în care eşti implicat, să participi la tot ceea ce îţi face plăcere ­ fie că este vorba de un hobby, fie că este vorba despre şedinţele de la locul de muncă. Preferabil ar fi să nu laşi ziua să treacă fără să te concentrezi asupra proiectelor personale, dezvoltându-le cât de cât.

Capricorn  -
În ceea ce priveşte situaţia financiară, încearcă să nu cheltui mai mult decât îţi poţi permite. Se poate să fii tentat a-ţi cumpăra lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie, ori să cheltuieşti prea mult pentru că o idee (care doar pare bună) să devină realitate. Cel mai bine ar fi să nu faci achiziţii în această săptămână, încercând să păstrezi cât mai mult din ceea ce câştigi.

Vărsător –
Se pare că astăzi ”beneficiezi” de o dispoziţie foarte oscilantă. Ai senzaţia că ştii de ce anume ai nevoie pentru a fi fericit, iar în secunda următoare ai putea crede că nu există nimic pe această lume pentru a te face să te simţi împlinit. Ideal ar fi să nu rezonezi cu cei din jurul tău, să rămâi unic. Ceea ce îţi dă dreptul să spui ce ai pe suflet, oricui, oricând.

Peşti -
Poate că cel mai bine ar fi că astăzi să îţi petreci timpul în solitudine. În linişte şi într-un ambient care pare nelimitat (probabil că un peisaj marin ori ozonat în care linia orizontului să fie cât mai întinsă ţi-ar fi de mare folos). Energiile acestei zile îţi sunt de folos atunci când se pune problema autoanalizei şi a introspecţiei. La final, nu ezita să împărtăşeşti cu cei din jurul tău concluziile la care ai ajuns.

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic