x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 20 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 20 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

19 Mai 2014   •   22:01
Horoscop zilnic, marţi 20 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Se anunţă zarvă mare în viaţa ta socială, astăzi. Bucuria te însoţeşte pretutindeni, iar prietenii îţi sunt cei mai buni susţinători. Ceea ce tu ai de făcut, însă, este să fii cu zâmbetul pe buze, aducând fericirea în locurile pe unde umbli. Fii cu inima deschisă.

Taur
Chiar dacă ziua pare a începe cu stres la locul de muncă şi aparente neînţelegeri cu cei care îţi sunt colaboratori, păstrează-ţi, totuşi, optimismul, deoarece în a doua parte a zilei lucrurile se “repară” de la sine. Încearcă, doar, să nu faci noi promisiuni înainte de a le onora pe cele făcute anterior.

Gemeni
Este bine să insişti în atingerea unui ţel sau scop numai dacă eşti sigur că rezultatul obţinut este unul care să te facă fericit. Este de preferat să nu iei nici un fel de decizie astăzi, în ceea ce priveşte viitorul tău; preferabil este să aştepţi până mâine pentru a alege ce cale urmezi de acum încolo.

Rac
Nici pentru tine nu este o zi favorabilă schimbărilor, indiferent de natura acestora. Ceea ce poţi face, însă, este să continui în aceeaşi linie de gândire în care ai început săptămâna, având răbdare şi fiind persuasiv. Păstrează-ţi atenţia alertă şi evită amplificarea conflictelor existente.

Leu
Ai cerut ajutor şi astăzi beneficiezi de el. În viaţa ta apar oameni care sunt trimişi, parcă, din viitor, veniţi special pentru a-ţi lumina gândurile şi pentru a-ţi arăta cum să acţionezi punctual. Rezervă a doua parte a zilei fie pentru a-ţi planifica vacanţa, fie pentru a o dedica persoanei iubite.

Fecioara
Nu te grăbi să iei decizii legate de carieră, astăzi. Şi asta deoarece încă nu ai toate datele necesare pentru a şti ce anume să schimbi la acest capitol alvieţii tale. De preferat este să îi asculţi pe cei cărora le ceri sfaturile, aceştia fiind capabili a avea o opinie obiectivă în ceea ce te priveşte.

Balanţă
Deşi te simţi în putere, capabil a face schimbări drastice în viaţa ta, încă nu este momentul potrivit pentru a acţiona în această direcţie. Ceea ce poţi face, însă, este să pui pe hârtie ideile pe care le ai şi, în acest scop, să îţi alcătuieşti o strategie demnă de invidia marilor generali de armată.

Scorpion
Nu te simţi în apele tale astăzi. Probabil că este o zi în care preferi a-ţi petrece timpul pe-afară, cu prietenii şi în niciun caz alături de membrii familiei tale. Pot exista, într-adevăr, neînţelegeri cu mama ta. Încearcă, totuşi, să găseşti un echilibru între aceste două medii – familia şi prietenii.

Săgetător
Ai tendinţa de a discuta în contradictoriu, astăzi, indiferent cine sunt persoanele cu care interacţionezi. Practic, spiritul tău de înţelept încearcă să iasă la suprafaţă, însă nu într-o manieră favorabilă relaţionării. Încearcă, totuşi, să păstrezi o atitudine jovială, mai ales la locul de muncă.

Capricorn
A gândi în mod constructiv este cel mai bun lucru pe care astăzi îl poţi face, mai ales în cazul în care îţi este cerută părerea. O zi în care atenţia îţi este îndreptată din plin fie în ceea ce-i priveşte pe copiii tăi, fie în cazul în care eşti îndrăgostit şi vrei a-ţi petrece timpul alături de persoana dragă.

Vărsător
Probabil că deja ai remarcat faptul că atunci când priveşti dintr-o altă perspectivă ceea ce ţi se întâmplă încep a se modifica şi circumstanţele în care îţi desfăşori viaţa. Ca atare, este de preferat a nu încerca să modifici în vreun fel situaţia de la locul de muncă, ci să te adaptezi din mers, căutând (şi găsind) soluţii neconvenţionale.

Peşti
În cazul în care observi că soluţiile pe care le aveai nu mai au şanse de izbândă, nu te impacienta; probabil că este nevoie să descoperi noi moduri de a-ţi rezolva problemele. În consecinţă, acceptă schimbările care nu pot fi controlate – în definitiv, poate că este mâna Destinului la mijloc şi totul spre binele tău…

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×