x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 21 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 21 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

20 Aug 2012   •   21:00
Berbec
Luna se afla in Balanta si iti activeaza zona relatiilor, a colaborarilor si parteneriatelor in care esti implicat. Te manifesti cu mult tact, diplomatie, prudenta si responsabilitate. Pari un negociator abil dar totusi evita speculatiile financiare, asculta-ti intuitia si mai amana putin semnarea contractelor, caci unele aspecte importante ti s-ar putea dezvalui abia mai tarziu.

Taur
In ceea ce te priveste, Luna in Balanta este plasata in zona muncii si a sanatatii. Manifesti o fire vioaie, energica si muncitoare. Totusi incearca sa nu iei prea in serios ceea ce faci si cauta placerea in activitatea pe care o intreprinzi. Evita suprasolicitarea, imparte munca cu ceilalti si integreaza-te si social in echipa din care faci parte.

Gemeni
Luna este in Balanta si iti dinamizeaza sectorul iubirii si al creativitatii. Te implici intens si te consumi foarte tare in relatia cu persoana iubita si cu copiii. Simti o puternica nevoie de atentie, iubire si de armonie. Pot aparea unele discutii incordate cu un prieten sau asociat, poate chiar pornind de la bani si ti s-ar putea retrage un sprijin financiar, o sponsorizare.

Rac
In cazul tau, Luna in Balanta iti lumineaza zona sufletului si a intimitatii. Astazi esti predispus la hipersensibilitate, emotivitate, te deschizi greu si esti foarte usor de ranit. Accepta-ti sensibilitatea, manifesta-ti liber si deschis emotiile, plange-ti lacrimile daca asa simti, priveste cu incredere spre viitor si fii recunoscator pentru cine esti si ce poti sa faci.

Leu
Tu primesti influenta Lunii din Balanta in zona comunicarii si a gandirii. Dispui de multa energie mentala, iti merge mintea struna, iubesti contradictiile si disputele. Cauti armonia in tot ce faci si te pui cu drag in sprijinul celorlalti. Controleaza-ti, pe cat posibil, reactiile caci poti deveni agresiv in apararea punctului tau de vedere. Fii atent si prudent la drum.

Fecioara
Luna in Balanta este plasata in zona banilor castigati din munca proprie. Este o perioada care te stimuleaza sa te sondezi in profunzime, sa iti accesezi calitatile latente si sa fii creativ. Fa-ti curaj sa demarezi proiecte noi care ti-ar putea aduce noi surse de castig financiar din lucruri practice, invatate in copilarie si carora le-ai putea gasi latura artistica.

Balanta
Luna este plasata in zodia ta si iti accentueaza personalitatea si atitudinea. Relatia cu sefii si cu autoritatile este destul de incordata. Pe fondul unor frustrari mai vechi, poti avea unele rabufniri emotionale. Fii diplomat, detaseaza-te de trecut si controleaza-ti, pe cat posibil, reactiile caci ele ti-ar putea prejudicia imaginea publica si ai putea castiga cativa dusmani.

Scorpion
In cazul tau, Luna in Balanta este plasata in zona intimitatii si a nevoii de acceptare si de iertare. Poti simti nevoia sa meditezi sau sa iti incarci bateriile intr-o zona linistita. Cu toate acestea, nu iti place sa stai singur, esti plin de compasiune si te dedici cu drag oamenilor cu nevoi speciale, poate oamenilor cu probleme de sanatate.

Sagetator
Sub influenta Lunii in Balanta, tu manifesti o fire optimista, esti jovial, generos si binevoitor, ceea ce iti atrage atentia si simpatia prietenilor si a celor din anturaj. Te poti confrunta cu unele cheltuieli neprevazute provenite din taxe, impozite, penalitati sau amenzi, pentru care ar fi bine sa iti asumi responsabilitatea, si pe care nu trebuie sa le pui la suflet.

Capricorn
Luna in Balanta iti pune in lumina zona carierei si a puterii. La serviciu te bucuri de sustinerea, simpatia si generozitatea colegilor si a subordonatilor. Esti suspicios in privinta unor parteneri sau colaboratori oficiali, de a caror moralitate si bunavointa te indoiesti. Fii diplomat, actioneaza cu tact si tempereaza-ti tendinta spre conflict.

Varsator
Pe tine, Luna in Balanta te stimuleaza in zona constiintei si a studiilor superioare. Esti inclinat catre filosofie si ezoterism. Mentalul tau este foarte alert, pari destul de rigid si ai putea manifesta tendinta de a-ti impune ideile proprii. Iti este destul de greu sa gasesti calea de mijloc in relatia cu colegii de serviciu dar ai grija sa nu aluneci pe calea compromisului.

Pesti
In cazul tau, Luna in Balanta iti activeaza zona transformarii si a regenerarii. Dispui de calitati psihice deosebite si manifesti interes catre domeniile mistice, oculte. Ai putea fi fericitul beneficiar al unor castiguri financiare provenite din parteneriatele, asocierile profesionale in care esti implicat sau chiar de pe urma sotului/sotiei.

×