x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 22 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 22 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

21 Apr 2014   •   19:49
Horoscop zilnic, marţi 22 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Se pare că simţi nevoia să fii în centrul atenţiei cu orice preţ. Şi asta deoarece ai senzaţia că în acest fel eşti protejat. Atât timp cât nu mai ai nevoie de admiraţia celorlalţi şi eşti împăcat cu tine însuţi, eşti cel mai protejat om posibil. Încearcă să nu te manifeşti copilăreşte sau să iei decizii pripit.

Taur
Apar situaţii prin intermediul cărora eşti provocat să îţi descoperi identitatea în faţa celorlalţi şi să te exprimi spontan. Deoarece este o zi în care cu greu poţi da greş. Practic, astăzi poţi rezolva o multitudine de probleme care până acum păreau că nu au soluţie. Alege-ţi drumul cu bucurie.

Gemeni
Este timpul cel mai potrivit regenerării. Retrage-te şi observă ceea ce ai de ăreparat” în viaţa ta însă nu pregăti planuri de viitor, încă nu este momentul. Unde mai pui şi faptul că ideile tale nu sunt mereu bine venite, parcă rupte dintr-o altă dimensiune, mai evoluată... Răbdarea trece marea, nu uita.

Rac
Pe cât de haotică pare atmosfera la locul de muncă, pe atât de multă bucurie te aşteaptă în cercul de prieteni, oameni cu care împărtăşeşti acelaşi set de valori. Ceea ce ai de făcut astăzi, în ambele cazuri, este să nu acorzi unui detaliu mai multă atenţie decât trebuie.

Leu
O zi în care reputaţia îţi poate fi afectată de felul în care alegi să-ţi tratezi partenerul/partenera de viaţă. Se pare că eşti direct interesat a acţiona numai în funcţie de ceea ce-ţi doreşti, într-un mod cât se poate de egoist. Nu uita că eşti mai mult decât vizibil în această perioadă a anului, fii rezonabil.

Fecioara
Pe cât de frumos începe ziua, pe atât de agitată va fi spre seară. Şi asta deoarece simţi nevoia să ieşi din carapacea în care ai stat până acum şi să începi să rezolvi problemele existente în exteriorul casei tale. Dacă chiar vrei să rezolvi ceva, nu mai lua în considerare propria satisfacţie.

Balanţa
Fă un pas înapoi, întoarce-te la ultima poziţie (din “road book”-ul vieţii) cunoscută, pentru a te asigura că eşti pe drumul cel bun. O zi în care tot ceea ce era ascuns adânc în sufletul tău iese la suprafaţă, învârtind cuţitul în rănile vechi. Nu mai este cazul să ţii secret ceea ce simţi...

Scorpion
Ai nevoie de un partener/o parteneră mai mult decât oricând, iar primavara (şi ziua de astăzi) îţi poate aduce surprize plăcute legate de acest aspect. În orice acţiune întreprinzi încearcă să înglobezi şi opiniile celor care îţi sunt sfătuitori de nădejde. Este de preferat să lucrezi în echipă.

Săgetator
Este recomandat a-ţi petrece ziua de astăzi organizându-ţi agenda într-un nou sistem, potrivit momentului actual. Îmbunătăţirile – de orice natură ar fi acestea – în ceea ce priveşte orarul tău zilnic sunt binevenite. Eficienţa şi sănătatea sunt cele mai importante aspecte ale vieţii tale actuale.

Capricorn
Începi şi exprimă-te. Fie că alegi o formă de artă, fie că preferi practicarea unui hobby sau a unui sport, ieşi din colivia de aur în care singur te-ai închis şi remarcă-te. Distrează-te, lăsând la o parte latura serioasă care te defineşte încă. Bucură-i şi pe cei din jur cu voioşiea ta.

Vărsător
O zi în care trebuie să ai grijă de cineva din familie. Pe cât de independent eşti de obicei, pe atât de dedicat altora este indicat să fii astăzi. Lasă raţiunea, ascultă-şi intuiţia. Deschide-ţi inima pentru a-şi deschide şi alţii sufletul în faţa ta. Interdependenţa nu este mereu de rău augur.

Peşti
Comunici uşor cu cei cu care intenţionezi a încheia constracte sau a stabili înţelegeri. Este o zi favorabilă, din punct de vedere astral, socializării. Poţi fi acea persoană de care toţi au nevoie în jurul lor, pentru suport psihic mai ales, doar cu condiţia să îţi păstrezi liniştea interioară.

Astrolog Alina Carciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×