x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 22 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 22 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

21 Ian 2013   •   19:12
Horoscop zilnic, marţi 22 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna se afla astăzi în zodia Gemenilor, stimulându-te în zona gândirii, a comunicării şi a relaţiilor cu fraţii sau verişorii. Te remarci prin verva şi entuziasmul cu care îţi încarci trăirile şi cuvintele. Prietenii sau cei din anturaj te privesc cu admiraţie, şi ai putea fi o sursă autentică de inspiraţie pentru ei. Fraţii sunt foarte mărinimoşi şi ţi-ar prinde bine o reuniune.

Taur
Tu eşti stimulat de tranzitul Lunii prin Gemeni în zona banilor munciţi şi a stimei de sine. Comunici bine cu şefii, ai putea constata că eşti văzut ca un om de bază în cadrul echipei în care munceşti, ceea ce ţi-ar putea atrage şi unele recompense. Te simţi motivat să continui munca, să dai tot ce este mai bun în tine şi poţi căpăta mai multă încredere în forţele proprii.

Gemeni

Astăzi, Luna este găzduită de zodia ta şi îţi întăreşte setea de afirmare prin cunoaştere, comunicare şi socializare. Poţi demara noi proiecte sau schimburi care să implice străinătatea sau poţi alege să urmezi un curs de specializare într-un domeniu avangardist, peste hotare. Tine-ţi în frâu pofta de mâncare, pentru a avea sub control greutatea.

Rac
Sub influenţa Lunii în Gemeni, astăzi ai tendinţa de a te izola, de a te reculege în solitudine, ferit de privirile indiscrete. Eşti foarte sensibil, senzitiv şi dispui de o intuiţie grozavă, ale cărei mesaje îţi recomand să le primeşti şi chiar să le notezi. Te poţi trezi implicat în situaţii care necesită compasiune, iertare ori acceptare, din care poţi avea multe de învăţat.

Leu
Ţie, tranzitul Lunii prin Gemeni îţi poate creşte cota de popularitate, datorită spiritului vesel, binevoitor şi dornic de socializare pe care îl manifeşti plenar. Raporturile cu partenerul de viaţă sau cu partenerii profesionali te stimulează intelectual, sunt pline de surprize şi de inspiraţie pentru tine. Ţi se pot deschide noi uşi în ceea ce priveşte organizaţia profesională.

Fecioară
Tu primeşti binecuvântarea Lunii în Gemeni de astăzi în zona carierei şi a recunoaşterii sociale. Te poţi simţi foarte norocos în ceea ce priveşte cariera, căci unele dorinţe şi visuri de ascensiune socială par să prindă contur acum. Colegii şi subordonaţii întâmpină cu veselie, responsabilitate şi deschidere propunerile sau veştile pe care li le comunici.

Balanţă
În cazul tău, Luna în Gemeni îşi proiectează influenţele şi predispoziţiile în zona
conştiinţei, a experienţei de viaţă. Eşti foarte absorbit de studiu şi probabil petreci cea mai mare parte a zilei cu cartea în mâna. Eşti creativ, dornic de distracţii, dar şi foarte optimist, încrezător în viitor. Ai putea crea premisele unei călătorii în străinătate, însoţit de persoana iubită.

Scorpion
Tranzitul Lunii prin Gemeni activează în cazul tău zona banilor obţinuţi ca urmare a activităţilor prestate în asociere. Poţi finaliza unele tranzacţii în mod extrem de favorabil ţie, fie că este vorba despre revendicarea unei moşteniri sau alte câştiguri financiare facilitate prin intermediul familiei. Cei dragi te susţin atât moral, cât şi material în tot ce întreprinzi.

Săgetător
Ţie Luna în Gemeni îţi dinamizează planul relaţional fie că este vorba despre relaţia cu persoana iubită ori despre relaţii profesionale sau sociale. Intri cu uşurinţă pe sub pielea oricui, eşti foarte deschis şi tinzi să îţi faci prieteni pe oriunde ajungi astăzi. Ai putea demara unele parteneriate sau colaborări extrem de profitabile pentru tine, dar nu exagera cu activităţile.

Capricorn
Locul de muncă şi modul în care te organizezi sunt direct vizate de tranzitul Lunii prin Gemeni în ceea ce te priveşte. Atmosfera la locul de muncă pare destul de relaxată, dar volumul de muncă de gestionat nu este deloc de neglijat. Te pricepi să driblezi printre treburi. Veniturile financiare din munca proprie sunt pe punctul de a înflori.

Vărsător
Tu primeşti influenţa Lunii în Gemeni în zona iubirii, a creativităţii şi a copiilor. Eşti foarte jovial, nu te dai în lături de la nici o distracţie şi adori jocurile, în special jocurile de cuvinte ori cele cu tentă intelectuală. Poţi manifesta o înclinaţie spre flirt, aventură şi ai tendinţa de a “da în mintea copiilor” sau de a exagera cu joaca ori cu bârfele. Evită speculaţiile financiare.

Peşti
Ca urmare a proiecţiei Lunii în Gemeni în zona familiei şi a domiciliului, tu eşti predispus la multă sensibilitate, emotivitate şi poate chiar timiditate. Totuşi, în sânul familiei prinzi curaj, îţi deschizi sufletul şi te bucuri de timpul petrecut alături de cei dragi. Unele frici pe care le hrăneai de ceva timp, s-ar putea dovedi nişte simple iluzii şi devii mai încrezător în ziua de mâine.
________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic