x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 22 iulie 2014. Gemenii, plini de farmec imbatabil şi inegalabil

Horoscop zilnic, marţi 22 iulie 2014. Gemenii, plini de farmec imbatabil şi inegalabil

21 Iul 2014   •   20:50
Horoscop zilnic, marţi 22 iulie 2014. Gemenii, plini de farmec imbatabil şi inegalabil
Berbec
Toate simţurile îţi sunt accentuate astăzi, iar cea mai pregnantă senzaţie este aceea cum să urmează să se întâmple ceva extraordinar, cât de curând. Însă, pentru a fi într-o formă mentală de invidiat şi pentru a nu rata posibilele oportunităţi, trebuie să îţi păstrezi discernământul, indiferent de situaţie. Încearcă să faci tot posibilul pentru a elimina obstacolele care apar în calea ta.

Taur
Cel mai mare duşman al tău este reprezentat de către vechile tale obiceiuri. A te reîntoarce la acestea doar pentru a avea acel vag sentiment de siguranţă reprezintă o greşeală imensă, deoarece trăieşti o perioadă de timp în care schimbarea este singura soluţie a problemelor tale. Doar comunicarea este metodă prin care îţi recâştigi armonia în relaţii.

Gemeni
Farmecul tău imbatabil şi inegalabil este evidenţiat de atmosfera astrală, dar şi susţinut de personalitatea-ţi carismatică. Nu încerca să faci rău nimănui astăzi şi nici să pari prea dur, nu ai nici o şansă de izbândă. În schimb, dedică-ţi atenţia celor foarte apropiaţi ţie, prieteni sau nu, deoarece aceste persoane sunt singurele care îţi înţeleg şi acceptă personalitatea complexă.
 
Rac
Eşti remarcat şi apreciat – în sfârşit! – la reala ta valoare. Aveai nevoie de o asemenea perioadă, caracterizată de poezie şi de suavul cânt al inimii. În acelaşi timp, pentru a completa compoziţia cu un element cheie, o altă veste bună se anunţă: este posibil a primi un dar, un cadou neaşteptat – ar putea fi vorba despre o mărire de salariu sau despre o reuşită în plan personal, legată de locul de muncă.

Leu
Este de preferat să nu crezi tot ceea ce auzi de la prieteni sau prin intermediul unor zvonuri lansate în anturajul din care faci parte. Cu atât mai puţin să le accepţi acestora linguşirile la adresa ta şi laudele nemeritate. În acelaşi timp, pe cât posibil, cântăreşte-ţi vorbele. Este posibil a fi mult prea direct, atunci când nu este cazul, doar din dorinţa de a arăta celorlalţi cine eşti şi de ce anume eşti capabil.

Fecioara
Pentru orice fel de ajutor, mai ales pentru unul de natură psihologică, alege să apelezi la cei care îţi sunt prieteni cu adevărat. A avea încredere în aceştia şi a demonstra acest lucru reprezintă pentru tine o probă destul de greu de trecut, astăzi. Şi asta deoarece te simţi destul de singur, în ciuda voioşiei şi a exuberanţei pe care deseori le arăţi.

Balanţă
Sunt posibile noi veşti sau “directive” primite de la superiorii tăi ierarhici, în această zi. Concepte care mai de care mai năstruşnice, cu aer de inovaţii, se cer a fi implementate fără zăbavă, doar pentru că aşa indică noua direcţie de urmat. Eventuale probleme pot apărea în urma dezbaterii acestora cu persoane care îţi sunt şi prieteni, la locul de muncă. Fii precaut şi rezervat în exprimare.

Scorpion
Ai toate şansele de a întâlni o persoană care va deveni specială pentru tine. Mai ales dacă te afli în vacanţă şi departe de locul în care te-ai născut. În cazul în care deja eşti implicat într-o relaţie, alege să petreci mai mult timp alături de persoana iubită, fiind o zi în care vă puteţi înţelege foarte bine. O zi în care relaxarea este binevenită, mai ales în compania celor asemeni ţie.

Săgetător
Ultimele pregătiri pentru schimbările majore din viaţa ta, schimbări care au să vină cât de curând, beneficiază nu doar de atenţia ta, dar şi de atenţia celor apropiaţi ţie. Aceşti oameni vor a te ajuta, nicidecum a-ţi pune beţe în roate. Cu toate acestea, însă, nu te laşi bătut până nu ai ultimul răspuns. Este de preferat să nu încerci a-ţi manipula interlocutorii, cu atât mai puţin partenerii.

Capricorn
Destul de agitată atmosfera la locul de muncă. Sunt posibile neînţelegeri cu colegii tăi sau erori rezultate din neatenţie, lipsa oganizarii sau incapacitatea de a te concentra asupra îndatoririlor tale. Poţi cere ajutorul unei persoane pe care te poţi baza, dar numai în cazul în care acorzi încredere absolută modului său de acţiune. Orice încercare de a-ţi impune părerea va duce la eşec.
 
Vărsător

Nici astăzi nu este de bun augur să cheltuieşti peste măsură pentru a-ţi satisface dorinţele de moment. Cu cât eşti mai chibzuit, cu atât mai bine îţi va părea peste câteva zile, atunci când este posibil să ai nevoie de aceşti bani. Pe de altă parte, a te lăsa influenţat de părerile celor din jur, mai ales dacă acestea sunt doar nişte gânduri trecătoare, reprezintă o eroare cu consecinţe destul de serioase, în timp.

Peşti
Îţi doreşti a păstra pentru tine ceea ce se întâmplă în familie. Deşi crezi că vei rezolva de unul singur orice problemă legată de membrii acesteia, ai putea fi surprins de uşurinţa cu care poţi descoperi soluţii fiabile, dacă alegi comunicarea în detrimentul secretelor. Fii atent, însă, la starea celor cu care interacţionezi. Adaptează-te şi aşteaptă momentul potrivit pentru a dezbate subiectele importante.

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


Citeste si
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Horoscopul lui Pinocchio. Cum (ne) mint barbatii, in functie de zodia in care s-au nascut
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: horoscop