x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 24 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 24 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

23 Iul 2012   •   21:00

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
--------------------------------------------

Berbec
Luna din Balanta iti activeaza zona parteneriatelor si a relatiilor oficiale. In intimitate comunici cald si dragastos. Probabil, cariera si pozitia ta sociala simti ca sunt in proces de transformare. Incearca sa fii temperat, diplomat, asertiv in special in relatia cu sefii, caci orice rabufnire iti poate prejudicia imaginea publica si poti regreta mai tarziu.

Taur
In cazul tau, Luna in Balanta se plaseaza in zona muncii si a sanatatii. La serviciu te poti manifesta autoritar, competitiv si chiar inclinat spre critica. Nu te lasa coplesit de tensiune pentru a evita durerile de cap. Relatia cu familia te linisteste, te implineste si chiar te poate binedispune. Lasa-te inspirat de intelepciunea parintilor sau a colegilor mai in varsta.

Gemeni
Tie Luna in Balanta iti activeaza zona iubirii si a creativitatii. Comunici frumos, elegant, esti dependent de atentia celor din jur si te echilibrezi prin ei. Poti fi cald, tandru si iubitor cu partenerul de viata si cu copiii. Iti poti manifesta emotiile si sentimentele intr-un mod artistic si creativ, demn de aplauze. Fii deschis si primeste pe masura ce daruiesti.

Rac
In ceea ce te priveste, Luna in Balanta iti activeaza zona sufletului, a familiei si a trecutului. Esti foarte generos, plin de compasiune, te daruiesti neconditionat si te pui in slujba oamenilor cu nevoi speciale sau poate chiar bolnavi. Iti poate fi dificil sa echilibrezi intimitatea, nevoile sufletului cu sarcinile de serviciu si asteptarile sefilor.

Leu
In cazul tau, Luna in Balanta se plaseaza in zona comunicarii si a mentalitatii. Tu manifesti o fire foarte puternica si te faci usor remarcat. Cei din anturaj iti cauta compania pentru felul jovial, deschis si elegant in care comunici si in care te exprimi. La locul de munca se pot ivi tensiuni, fii prezent si permite experientelor sa iti largeasca orizonturile.

Fecioara
Luna in Balanta iti scoate in evidenta talentele si resursele financiare. Astrele te sustin sa iti cresti prestigiul social. Probabil nu iti este foarte clar pe ce drum profesional sa te canalizezi si cu cine sa te asociezi, ba chiar poti pierde subit sprijinul unor potentiali parteneri. Aceste evenimente au menirea sa iti arate ca puterea este in tine si este cazul sa o accesezi.

Balanta
Astazi, Luna este gazduita de zodia ta si iti atrage atentia asupra modului in care te manifesti pe tine. Relatia ta cu tine este foarte bine oglindita de modul in care te raportezi la ceilalti. Se poate ivi o situatie care sa te transpuna in trecut, poate chiar o discutie cu parintii, si iti poate revela pasii pe care i-au facut in evolutia ta, in modul in care relationezi.

Scorpion
Tie Luna in Balanta iti activeaza zona discretiei si a compasiunii. Manifesti atractie pentru ocult si poti simti nevoia sa stai retras, sa lucrezi singur si sa cugeti, fiind destul de sensibil si de ganditor. Poti fi foarte senzitiv si intuiesti intentiile si gandurile oamenilor. Poti atrage situatii in care sa iti manifesti compasiunea, poate chiar fata de oameni cu probleme de sanatate.

Sagetator
In ceea ce te priveste, Luna in Balanta se plaseaza in zona prietenilor si a anturajului. Te poti manifesta cu caldura, blandete si generozitate si poti fi apreciat pentru bucuria ta de a trai. Poti inspira si atinge oamenii impartasind din experientele tale de viata, atat in scris, cat si oratoric, datorita modului afectuos si personal in care te transmiti.

Capricorn
Tu astazi primesti influentele Lunii din Balanta in zona carierei si a puterii. Poti fi foarte interesat de ascensiunea sociala si investesti multa energie in planuri si strategii de crestere. Colegii si sefii te sustin si poti beneficia de sprijin si de inspiratie, fie de la alti oameni, fie dintr-un plan superior. Fii receptiv si asculta-ti vocea interioara.

Varsator
Luna in Balanta iti dinamizeaza zona filosofiei de viata si a calatoriilor. Poti fi atras de aventura, de calatorii sau de sporturi atat fizice, cat si mentale. Nu mai sta pe loc, treci la actiune si descarca-ti energia. Se recomanda prudenta la drum, pentru ca poti avea parte de surprize din partea celorlalti. Se poate infiripa chiar o idila romantica sau relatia existenta se poate indulci.

Pesti
In cazul tau, Luna in Balanta este plasata in zona transformarii si regenerarii. Desi nu iti este foarte clar in ce directie se indreapta viata ta, intelepciunea cu care esti inzestrat face sa iti fie usor sa te lasi dus de val si sa primesti tot ce viata iti aduce. Atmosfera de acasa este placuta, optimista, armonioasa si te simti iubit si sustinut de familie si de parinti.

×