x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 26 iunie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 26 iunie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

25 Iun 2012   •   21:00

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
--------------------------------------------
Aceasta zi gazduieste o schimbare importanta pe cerul astral. Mercur si-a schimbat locul, trecand din Rac in Leu, unde va sta o perioada mult mai lunga decat de obicei, respectiv pana in septembrie. Asta inseamna ca de astazi comunicarea este pusa in slujba exprimarii de sine autentice, care vine din inima. Luna se afla in Fecioara, in conjunctie cu Marte si ne stimuleaza simtul practic.

BERBEC
O zi cu spor, eficienta si rezultate foarte bune la locul de munca, mai ales daca esti pe ultima suta de metri cu o lucrare. Conjunctia Luna-Marte te poate face, insa, mult mai sensibil in ce priveste zona digestiva, de aceea e bine sa fii atent la alimentatie. In ce-l priveste pe Mercur in Leu, anunta o perioada de entuziasm, evenimente fericite, succes si experiente sentimentale frumoase.

TAUR
Astazi esti predispus la critica excesiva, asteptari si pretentii mari, mai ales in relatia de cuplu sau in cea cu propriul copil. Conflictele se pot isca din orice nimic, asa ca e de preferat sa fii ceva mai deschis in a accepta si punctele de vedere ale celorlalti. Mercur ajunge in Leu, in zona familiei, anuntand discutii, decizii si schimbari in camin, in urmatoarea perioada.

GEMENI
Conjunctia Luna-Marte in Fecioara activeaza zona familiei si aduce inversunare, impulsivitate si nerabdare. Asadar, ai tendinta sa-ti versi toate nemultumirile in familie, ceea ce duce la neintelegeri si chiar certuri. Foloseste, mai bine, acest prilej, pentru a le impartasi deschis, celor din jur, framantarile tale, si a cere sprijin. Mercur in Leu aduce farmec in comunicare, relatii noi, optimism.

RAC
Tu vrei sa ai dreptate. Luna il intalneste pe Marte in zona comunicarii, ceea ce inseamna ca tinzi sa fii critic, impulsiv si combativ. Aminteste-ti insa ca nu detii adevarul absolut si, spre binele tau si al relatiilor construite pana acum, fii ceva mai flexibil. Mercur ajuns in Leu iti aduce, in urmatoarea perioada, discutii fructuoase, sanse de castig, expresie de sine libera si afaceri profitabile.

LEU
Toate drumurile duc la bani. Orice intentie sau dorinta de a face ceva ajunge in final la bani, calcule si tot felul de strategii sau planuri de cheltuieli. Ziua poate aduce si beneficii materiale, dar si pierderi. Depinde de tine si de cat de judicios iti administrezi resursele materiale. Mercur s-a instalat in zodia ta, conferindu-ti farmec, credibilitate, capacitatea de a-i inspira usor pe cei din jur.

FECIOARA
Luna se afla astazi in zodia ta, unde il intalneste si pe razboinicul Marte. Prin urmare, astazi esti destul de incomod pentru cei din jur, o data pentru ca esti foarte sensibil si tinzi sa iei totul personal, si apoi pentru ca esti extrem de critic, pretentios si analitic. Asadar, aminteste-ti sa te relaxezi din cand in cand si sa nu te mai iei asa tare in serios.

BALANTA
Tu tinzi sa te framanti astazi pentru tot felul de lucruri, unele existand numai in imaginatia ta, fiind generate de frica si ganduri pesimiste. Asadar, n-ar fi rau sa fii mai atent la gandurile tale si, mai ales, sa le triezi din cand in cand. De asemenea, e de preferat ca astazi sa acorzi mai mult timp pentru ingrijire personala si relaxare. Mercur in Leu te plaseaza in centrul atentiei si iti aduce noi aspiratii si proiecte.

SCORPION
Conjunctia Luna-Marte in Fecioara activeaza zona prietenilor. Astazi simti nevoia sa-ti convoci prietenii, sa le impartasesti ce simti sau sa-i cooptezi intr-un proiect. In orice caz, ai sansa sa-ti gasesti aliati pentru a materializa o idee si chiar sponsori in acest sens. Mercur, care tocmai s-a instalat in Leu, imbraca zona carierei in entuziasm, inspiratie si succes.

SAGETATOR
Ai sustinere astrala pentru a duce la bun sfarsit un proiect profesional si pentru a folosi eficient oportunitatile care se ivesc in zona carierei. Pe de alta parte, Mercur in Leu vorbeste despre o noua viziune, despre cunoastere superioara, elevare, expansiune a constiintei. In urmatoarea perioada, visele si dorintele tale capata o noua forma si sunt privite cu mai multa incredere.

CAPRICORN
Cea mai mare parte din zi este ocupata cu activitati ce tin de corespondenta, clarificarea unor date si informatii primite de la persoane din strainatate, demersuri juridice sau revizuiri contractuale. Pe de alta parte, intrarea lui Mercur in Leu este de bun augur pentru tine, in ce priveste castigurile facile si accesul la resursele altora.

VARSATOR
Conjunctia Luna-Marte in Fecioara poate aduce fluctuatii in ce priveste bugetul familiei. Fie faci o investitie semnificativa, fie ai de facut plati urgente. In acest context, e bine sa fii atent si sa eviti deciziile impulsive. Mercur ajuns in Leu inseamna, pentru tine, noi oportunitati parteneriale si de colaborare, imagine sociala buna, carisma si recunoastere.

PESTI
Astazi pot aparea ciocniri emotionale si conflicte in relatia conjungala sau in cadrul unui parteneriat, daca te lasi afectat si influentat de tot ce spun si manifesta cei din jur. Asadar, ai nevoie de detasare si intelepciune, pentru a pastra armonia. Vestea buna vine de la Mercur in Leu si vizeaza zona profesionala, unde pot aparea oportunitati frumoase.

×