x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 27 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 27 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

26 Aug 2013   •   20:59
Horoscop zilnic, marţi 27 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

 

_____________________

Berbec
Deşi este posibil că astăzi să ai parte de ceva mai mult timp liber decât de obicei, într-o zi obişnuită a săptămânii, încearcă să nu îţi faci iluzii în ceea ce priveşte planurile de viitor. Un moment de linişte nu este altceva decât o pauză, profită de ocazie şi odihneşte-te. În ceea ce priveşte sănătatea, este de preferat să apelezi la tratamente naturiste (dacă este cazul), însă nu uita să verifici încă o dată dozele de care ai nevoie.

Taur
Moderaţia în tot ceea ce faci/spui/gândeşti este privită cu ochi foarte buni, indiferent de circumstanţe. Mai ales atunci când subiectele dorinţelor tale au legătură cu micile plăceri ale vieţii... Practic, de această dată este bine să te gândeşti şi la cel de lângă tine, căci ceea ce pe ţine te face fericit, nu reprezintă întotdeauna o bucurie pentru cel de lângă tine. S-ar putea că astăzi, planurile de viitor să îţi fie date peste cap, din senin.

Gemeni
Nu este o zi în care să rişti a trage concluzii pripite. Nu este o zi în care primele gânduri sunt cele potrivite pentru a-ţi fi sfătuitori de nădejde. Este foarte important că astăzi să te asiguri că ceea ce comunici celor din jur este şi ceea ce aceştia înţeleg. O zi în care secretele îţi sunt dezvăluite în urma reveriilor ori viselor, o zi dedicată subconştientului. Nu te obosi să preiei controlul, astăzi nu ai nici măcar o şansă.

Rac 
Undeva, în adâncul sufletului tău, ai mare poftă de distracţie, de a fi bucuros, de a te simţi iubit, apreciat şi dorit, toate acestea într-un ambient familiar şi protejat de interferenţele străine. Dar pentru că influenţele asrtrale nu sunt de bun augur, astăzi, întregul tău univers eşti tu însuţi. Solitudinea este o alegereperfectă, mai ales în momentul în care viaţa de zi cu zi începe să devină mult prea solicitantă pentru ţine.

Leu
O zi în care plăcerile pot fi foarte uşor îmbinate cu munca. Însă nu este o zi în care încrederea-ţi să fie acordată oricărei persoane cu care interacţionezi. Păstrează secretele tranzacţiilor, păstrează discreţia atunci când este vorba despre ceea ce deja ai câştigat şi nu uita că niciodată nu poţi fi sigur de ceea ce ai. În schimb, adaptează-te din mers cursului natural al lucrurilor şi permite creativităţii tale să-şi facă simţită influenţa.

Fecioara
Deşi eşti susţinut - din punct de vedere astral, mai ales - ai toate şansele să fii greşit înţeles de către interlocutorii tăi. Ceea ce din start te obligă să păstrezi garda ridicată şi să te asiguri de faptul că ceea ce spui poate şi va fi folosit împotriva ta, dacă se va vrea acest lucru, la un moment dat. Şi cum paza bună trece primejdia rea, rămâi rezervat şi dedică-te oportunităţilor pe care le poţi întâmpina astăzi.

Balanţă
Influenţa Marelui Benefic te poate convinge de faptul că orice este posibil, că viaţă este minunată aşa cum este ea şi că nu trebuie să munceşti prea mult pentru a obţine ceea ce vrei. Poate că eşti puţin cam prea optimist pentru ceea ce ţi se întâmplă, şi dacă un capitol al vieţii tale se îmbunătăţeşte văzând cu ochii, nu este obligatoriu ca totul să urmeze acelaşi curs. Păstrează-ţi obiectivitatea pentru care eşti renumit.

Scorpion
Astăzi eşti între ciocan şi nicovală, în special atunci când trebuie să alegi între a fi politicos şi a fi sincer. Probabil cu greu reuşeşti să nu superi pe cineva, astăzi. În orice caz, compasiunea nu ar trebui să îţi lipsească, mai ales pentru că nu ştii foarte bine ce vrei şi nici de ce anume ai nevoie pentru a fi fericit. Poate că ar trebui să te laşi condus de intuiţie şi să le primeşti pe toate, aşa cum vin.

Săgetător
Multe dintre lucrurile pe care le doreşti nu te fac foarte fericit, mai ales astăzi, când beneficiarii zodiacului formează între ei un aspect cât se poate de tensionat. Rezultatul acesteia este exact exagerarea, în oricare dintre segmentele vieţii tale. Este de la sine înţeles faptul că sfatul astrologului este acela de a-ţi menţine echilibrul şi buna măsură în toate, indiferent despre ce subiect este vorba şi la ce scară.

Capricorn
Dintr-o dată, se pare că oamenii nu mai sunt de acord cu ceea ce gândeşti/spui/faci/vrei. Dintr-o dată, parcă eşti paria grupului sau al echipei în care lucrezi. Punctele tale de vedere şi perspectiva din care observi lucrurile par să nu mai fie potrivite cu ceea ce se aşteaptă de la tine. Nu lua în seamă toate acestea şi păstrează-ţi calmul, căci numai răbdarea trece marea.

Vărsător
Se pare că astăzi trebuie să îţi deschizi şi mai mult inima pentru a primi mesajele care îţi sunt adresate. Totuşi, dacă eviţi ceea ce este de umplutură (în relaţii, în discuţii etc), ai mai multe şanse de a percepe corect ceea ce îţi este adresat. Este nevoie de metodă, de organizare şi de disciplină în viaţa ta, acum, însă numai intuiţia este cea care îţi spune ce anume trebuie să faci pentru a fi fericit.

Peşti
Parcă ziua de astăzi îţi este dedicată... orice ai spune, orice ai face, nu prea poate supără pe cei din jur, iar dacă astăzi nu spui ceea ce ai de spus, s-ar putea să nu mai ai curând o ocazie asemănătoare. Pe de altă parte, este o zi în care poţi termina multe dintre acţiunile începute, evitând prelungiri nedorite şi timp pierdut. Evită a trage concluzii atunci când nu cunoşti toate datele problemei.

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×