x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marti, 28 aprilie 2015. O zi in care poti castiga cu usurinta orice lupta sau razboi

Horoscop zilnic, marti, 28 aprilie 2015. O zi in care poti castiga cu usurinta orice lupta sau razboi

27 Apr 2015   •   20:00
Horoscop zilnic, marti, 28 aprilie 2015. O zi in care poti castiga cu usurinta orice lupta sau razboi
Horoscop 28 aprilie. Berbec
S-ar putea sa intervinaa numite situatii in care sa fii obligat sa minti, astazi, insa ar trebui sa faci tot ce este posibil pentru a evita acest lucru. Nu te lasa impresionat de dramele din jurul tau, nu astazi; deocamdata este cazul sa iti vezi de propriul tau drum. Asculta-ti intuitia atunci cand trebuie sa rezolvi probleme legate de colegii de serviciu sau de subalternii tai.

Horoscop 28 aprilie. Taur

O zi in care poti castiga cu usurinta orice lupta sau razboi. Insa, de aceasta data, ar fi mai bine daca ti-ai doza puterea si ti-ai asuma responsabilitatea pentru orice faci, mai ales din neatentie. Este de preferat sa nu te contrazici cu cel/cea pe care il/oiubesti si nici sa te certi cu copiii. Pastreaa un echilibru in toate.

Horoscop 28 aprilie. Gemeni

Cam nehotarat, astazi. Motiv pentru care este posibil sa ia altii decizii in locul tau, ceea ce este cam neplacut. In special cei din familie... loc unde pot aparea tot felul de divergente, din acest caz. O zi in care este indicat sa faci curatenie. Si in sufletul tau, nu doar in casa in care locuiesti.

Horoscop 28 aprilie. Rac
O zi in care Raul si Binele, ca forte, vor alterna des si rapid in ambientul tau. Cumva, ai putea avea senzatia ca esti prins in aceasta valtoare impotriva dorintei tale, insa totul se intampla cu un motiv bine intemeiat, in viata noastra; ca atare, gaseste puterea de a depasi aceasta dualitate si de a te detasa de orice element minor care te deranjeaza.

Horoscop 28 aprilie. Leu

Este posibil ca cei cu care te-ai imprietenit la locul de munca sa isi impuna vointa, in ceea ce te priveste, de aici rezultand anumite pierderi. Probabil ca vei munci mai mult decat de obicei, dar nu te ingrijora; ceea ce pleaca pe de o parte, va sosi multiplicat, dintr-o alta. Nu cheltui astazi mai mult decat iti permite buzunarul.

Horoscop 28 aprilie. Fecioara

Ai grija ce-ti doresti pentru ca, astazi, sansele ca aceste dorinte sa devina realitate sunt foarte mari. Pe de alta parte, nu-ti pierde capul visand cu ochii deschisi la lucruri irealizabile. Viata este aici si acum, ceea ce implica o concentrare a fortelor tale pentru momentul prezent. Evita sa faci alegeri, astazi.

Horoscop 28 aprilie. Balanta
Se pare ca ai tendinta de a-ti trai viata intr-o lume suprarealista, astazi, cel putin. Nimic rau in asta, doar ca este posibil sa intampini reticienta celor din jurul tau, oameni care nu inteleg ce este cu tine. Nu ceda in fata temerilor de moment pe care le poti avea si actioneaza constient fiind ca Divinitatea iti ofera toata protectia de care ai nevoie.

Horoscop 28 aprilie. Scorpion

Partea neplacuta este aceea ca momentan depinzi de vrerea celor cu care lucrezi, bugetul tau fiind dictat de actiunile acestora. Nu este o situatie permanenta, deci nu dispera. Spre deosebire de nativii altor zodii, desi suferi atunci cand nu detii controlul unei situatii, poti renaste din propria-ti cenusa, deci cauta solutii pentru aceste probleme intervenite.

Horoscop 28 aprilie. Sagetator
O zi in care, a-ti expune slabiciunile nu iti este de folos. va trebui sa fii cu mare bagare de seama si sa nu actionezi deloc in urma impulsului de moment. In schimb, indicat este sa te preocupi de sanatatea ta, in special de zona gatului. Este posibil sa te simti sufocat de catre partenerul/partenera de viata, insa fii intelept si nu da curs provocarilor acestei persoane.

Horoscop 28 aprilie. Capricorn
Ai un stil al comunicarii foarte provocator, astazi. Este adevarat, putini sunt cei care iti pot tine piept, astazi, dar nu uita ca nimic nu dureaza vesnic si ai putea fi prins pe picior gresit, la un moment dat. Vorba dulce mult aduce, ori farmecul tau personal este recunoscut in unanimitate si ar fi pacat sa il alterezi printr-o atitudine ce denota superioritate. Doar astazi...
Horoscop 28 aprilie. Varsator
Se pare ca astazi esti pus in situatia de a cheltui peste masura. Insa depinde de tine daca vei pierde tot ceea ce ai agonisit, cu truda, in ultima perioada si cum vei gestiona aceasta situatie. Nu uita ca, de aceasta data, de tine depinde si bunastarea familiei tale. Evita orice stare depresiva si nu lasa tristetea sa te cuprinda.

Horoscop 28 aprilie. Pesti
Sansele ca astazi cei din jur sa te sensibilizeze cu problemelelor sunt foarte crescute; ori, daca te simti bine atunci cand ii ajuti pe altii neconditionat, aceasta va fi o zi perfecta, pentru tine. Doar ca este posibil ca altii sa profite de tine si de calitatile tale, ceea ce nu este pe placul nimanui. Pastreaza o anumita detasare si lucrurile se vor aseza de la sine. 

Alina Carciumarescu
horoscop oferit de astrocafe.ro 
____________________________________
Astrocafe.ro te invita la Workshop-ul transformational: Un nou TU. Innoieste-ti Viata! 
Un eveniment organizat de Dr. Nicoleta Svârlefus


Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii

Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop 28 aprilie horoscop