x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 28 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 28 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

27 Aug 2012   •   21:00
Berbec
Astazi poti avea revelatii importante despre unii oameni din anturajul tau. Oricat de prietenos sau sociabil te-ai arata tu, prin contextele care se creeaza astazi poti afla ca unii prieteni sau asociati sunt condusi de interese personale. Evita pe cat posibil procesele sau demersurile legale caci sentinta nu pare sa iti fie favorabila.

Taur
Ziua de astazi se anunta destul de provocatoare in zona parteneriatelor si a relatiilor. Fii diplomat, pasnic, asuma-ti responsabilitatea faptelor tale, evita conflictele si concentreaza-te pe gasirea de solutii. Poti avea o discutie destul de incordata cu un sef sau o autoritate si ai putea fi nevoit sa dai explicatii pentru unele erori comise de un coleg sau subordonat.

Gemeni
Tu te remarci printr-o predispozitie catre cheltuieli exagerate, iubesti banii si ii cheltui foarte usor. In ritmul acesta, vei constata repede ca ai ajuns la fundul sacului si poti fi incercat de frustrarea ca ti-ai risipit inutil resursele. Evita cheltuielile si toate speculatiile financiare si in compensatie poti cauta placere in explorarea talentelor si calitatilor tale artistice.

Rac
Manifesti o fire melancolica, egocentrica, nelinistita, esti retras si singuratic. Esti foarte sensibil la tot ce se intampla in jurul tau si te implici in relatii sau parteneriate doar cu persoane responsabile, mature, rabdatoare si ambitioase. Pari introvertit, ai pretentia sa ti se ghiceasca gandurile si iti plac oamenii care au nevoie de ocrotirea si grija ta.

Leu
Aspectele astrale de astazi itti atrag atentia asupra mediului de munca pe care il poti percepe auster sau restrictiv. Acorda atentie colegilor mai in varsta sau mai experimentati care ti-ar putea servi drept mentori si de la care ai ceva de invatat. Comunica clar, deschis si indiferent care sunt obstacolele pe care le intalnesti, evita sa te victimizezi.

Fecioara
Tu manifesti o fire economa, calculata, prudenta, vrei sa iti asiguri painea zilei de maine. Simti o dorinta puternica de a pastra ceea ce posezi, stare pe care o manifesti atat vis-a-vis de posesiunile materiale cat si in plan afectiv. Deschide-ti inima, iubeste liber si detasat. Ai incredere ca porti in tine resursele necesare unei vieti implinite si nu ezita sa le accesezi.

Balanta
In ceea ce te priveste, tu astazi te remarci prin sensibilitate sporita, emotivitate cu care iti este greu sa gestionezi si le manifesti cu stangacie si raceala. Cu sau fara voia ta, verifica daca nu ai ridicat un zid invizibil intre tine si cei apropiati din nevoia de protectie. Adopta o atitudine inteleapta si matura pentru a echilibra cariera si sectorul privat.

Scorpion
Mentalul tau este foarte activ, iti faci multe griji legate de sanatate sau de parinti. Manifesti multa compasiune, in special fata de persoanele mai in varsta sau cu probleme de sanatate. Pari curios si esti foarte atras de studiu si de activitati intelectuale, lectura, cursuri. Fii optimist, tine-ti gandurile sub control si directioneaza-le constient caci ele se pot materializa.

Sagetator
Energia ta vitala este destul de redusa si ai nevoie de odihna pentru a-ti reincarca bateriile. Investeste-ti cu moderatie energia si iti recomand sa te implici doar in proiectele de impact care sunt cu adevarat importante pentru tine si din care iti iei valoare. Cere si primeste sprijinul celor din anturaj. Evita pe cat posibil cumparaturile.

Capricorn
Sub influenta astrelor de astazi atentia pare sa iti fie indreptata catre cine esti tu si catre modul in care te manifesti in relatii. Aspectele par tensionate si esti nevoit sa recurgi la diplomatie, tact, cinste, rabdare pentru a putea implementa solicitarile sefilor. Evita conflictele sau mijloacele de manipulare caci ele ti-ar putea prejudicia imaginea publica.

Varsator
Contextul astral de astazi te predispune la sensibiltate si izolare. Iti este dificil sa iti gestionezi emotiile si lasi impresia unui om rebel care se supune cu greu normelor sociale sau ordinelor sefilor. Fii moderat, diplomat, flexibil si evita conflictele de idei. Fii prudent la drum caci nu este un moment propice pentru calatorii in strainatate sau departe de casa.

Pesti
Tu esti pe punctul de a te lumina asupra unor asocieri sau proiecte in care esti implicat. Daca tragi linie si constati ca realizarile tale financiare nu sunt pe masura planurilor, poate ar fi cazul sa reevaluezi situatia si sa vezi in ce masura se merita sa mergi mai departe. Drumurile in strainatate sau la mare distanta de casa necesita mare atentie si prundenta.

×