x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 29 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 29 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

28 Oct 2013   •   20:49
Horoscop zilnic, marţi 29 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Probabil că la sfârşitul zilei te vei simţi foarte obosit. Şi asta deoarece este o zi în care pare că trebuie să suporţi toate toanele celor din jur. Ar fi bine dacă nu ţi-ai lăsa nervii să iasă la suprafaţă. Este o zi în care totul pare stresant, chiar dacă te retragi din viaţa publică. Ai putea să-ţi foloseşti spontaneitatea altfel, anume, făcând glume. Glume bune. În acest fel, detensionezi atmosfera din jurul tău, cu succes.

Taur
Ai tendinţa de a te simţi destul de limitat, astăzi. Libertatea de mişcare este absentă şi realizezi că nu ai încotro să te îndrepţi, pentru a face lucrurile după bunul plac. Cel mai rău, pentru tine, astăzi, este să rămâi încăpăţânat, căci îţi anihilezi orice şansă la a fi fericit şi bucuros. Fii atent la ce ţi se spune şi de ce anume ţi se atrage atenţia.

Gemeni
Deşi comunici cu cea mai mare uşurinţă, în comparaţie cu alţi oameni din jurul tău, astăzi se pare că te scalzi în balta lapsusurilor, fiind neatent la potrivirea sensurilor cuvintelor şi riscând a face gafe când ţi-e lumea mai dragă. Nu încerca să dregi greşelile comise, mai degrabă fii sincer şi recunoaşte-ţi slăbiciunile. Căci eşti un om, supus greşelii, asemeni celorlalţi.

Rac
Pregătit a-i apăra pe cei din jurul tău, cu orice preţ - aşa se poate caracteriza starea ta actuală. Reacţionezi la orice stimul exterior, cât de mic, într-o manieră nu foarte obiectivă, ceea ce îţi poate aduce reacţii maliţioase din partea celor apropiaţi. Chiar şi din partea vecinilor. Vestea bună este că ştii ce spui şi ce ai de făcut, ceea ce te face imbatabil. Însă nu îţi aduce prieteni...

Leu
O zi în care ar fi bine să-ţi păstrezi liniştea interioară. Căci dacă izbucneşti de fiecare dată când te superi, aruncând flăcări în jur, rişti să rămâi singur, căci sigur ai capacitatea de a-i înspăimânta pe cei din jurul tău, atunci când îţi doreşti acest lucru. Mai bine ai căuta un concurs la care să participi, chletuindu-ţi cu succes excesul de energie...

Fecioara
Deşi astăzi este o zi în care simţi enorm şi vezi monstruos, nu este recomandat a te face mic şi a te ascunde într-o peşteră, căci nicăieri nu eşti ferit de experienţe noi. Probabil că ar fi mai onorabil dacă ai găsi în interiorul tău puterea de a rezistă cu stoicism oricăror experienţe pe care trebuie să le trăieşti şi săţi le însuşeşti. Ai nevoie să contempli mai mult ce se întâmplă cu tine, iar astăzi ai putea face acest lucru.

Balanţă
Probabil că te simţi ameninţat, cumva, de duşmani imaginari. În cel mai fericit caz, ascunşi. S-ar putea că cel mai mare duşman al tău să fii tu însuţi, ceea ce te obligă să analizezi cu atenţie situaţiile în care eşti implicat şi care impun rezolvări imediate. Ai nevoie de o judecată limpede şi obiectivă pentru a reuşi să găseşti soluţii la ceea ce trebuie să clarifici.

Scorpion
Ştii care este adevărul şi nimeni nu te poate minţi sau convinge de opusul acestui lucru. Chiar dacă cei din jur încearcă să evidenţieze un alt unghi din care trebuie să priveşti contextul în care te afli, nu le da crezare. Pe de altă parte, nu este o zi în care să poţi avansa uşor, către a atinge ţelul propus. Este o zi în care să faci totul cu dedicare şi cu pasiune, aşa cum numai un Scorpion poate face.

Săgetător
Pot apărea cheltuieli neprevăzute, atunci când vine vorba despre copii sau despre persoana iubită. De altfel, şi nevoia ta de a te elibera de stres şi de ate distra îşi spune cuvântul, fiind dispus să cheltuieşti în consecinţă. În cazul în care primeşti veşti neplăcute, aminteşte-ţi că nu este vină mesagerului pentru acest lucru.

Capricorn
De aşa o intuiţie fantastică şi exactă n-ai mai avut de mult timp parte. Încearcă să-ţi aminteşti ce anume ai visat în noaptea care a trecut - ar putea fi vorba despre un vis premonitoriu. Chiar dacă ai senzaţia că trebuie să reacţionezi în conformitate cu logica şi raţiunea, ia în calcul faptul că ceea ce ne înconjoară nu este alcătuit doar din lucruri care se văd.

Vărsător
Nu este o zi foarte specială. Practic, niciun OZN nu se va arată pe cer şi nici vreo revelaţie nu pare a fi "în program". Cu toate acestea, eşti o persoană deosebită şi ideile pe care tu le ai sunt deseori revoluţionare. Astăzi, orice idee îţi vine, păstreaz-o ascunsă de urechile şi ochii lumii, noteaz-o undeva pentru a reveni şi a medita asupra ei într-o altă zi, mai favorabilă din punct de vedere astral.

Peşti
O zi în care confuzia este omniprezentă în viaţa ta. Se prea poate că furia celor din jur să fie îndreptată asupra-ţi, se poate că şi reacţiile tale să nu fiedintre cele mai potrivite, iar cuvintele grele să îţi fie arme mult prea puternice pentru ceea ce trebuie să câştigi. Este o zi în care cel mai bine ar fi să dai Cezarului ceea ce îi aparţine şi, în acelaşi timp, să nu plăteşti cu aceaşi moneda.



Astrolog Alina Cârciumărescu 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×