x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 3 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 3 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

02 Iun 2014   •   23:02
Horoscop zilnic, marţi 3 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Începe a nu-ţi mai păsa cum eşti perceput de către cei din jur. Ai atât de multă energie astăzi, încât simţi că poţi muta munţii din loc doar prin puterea gândului. O zi în care cu uşurinţă poţi fi perceput drept excentric. Petrece-ţi după amiaza alături de copii, ai şansa de a observa lucruri noi.

Taur
Probabil că nu ai vreun motiv serios pentru a te grăbi aşa cum o faci acum. Pe deasupra, înrăutăţeşti situaţia dacă îţi imaginezi că altora nu le pasă de munca ta, aşa cum îţi pasă ţie. Motiv pentru care astăzi îţi este recomandat a-ţi cultiva răbdarea, tocmai pentru a putea acţiona din umbră.

Gemeni
Oportunităţi apar în calea ta, însă nu le vei observa dacă vei continua să rămâi cu capul în nori. În acelaşi timp, ai parte de o zi excelentă pentru a-ţi armoniza mediul şi pentru a repara eventualele greşeli comise faţă de fraţii şi surorile tale. Nu te implica în noi conflicte.

Rac

O zi în care nu îţi este recomandat a merge la cumpărături – există tendinţa de a cheltui fără noimă, achiziţionând lucruri de care nu ai neapărat nevoie. În schimb, ai putea să te ocupi de ceea ce ai lăsat neterminat, proiecte, mai ales. Răbdarea de care acum dai dovadă va avea efecte benefice în viitor.

Leu

Eşti o persoană deschisă, poţi fi “citit” de oricine. Un motiv în plus pentru a-ţi petrece ziua alături de prietenii dragi, de cei care te incurajează, mai ales. Carismatic şi cu graiul dulce, ai parte de o zi în care poţi câştiga simpatia tuturor. Profită!

Fecioara
Indicat este să vorbeşti calm, să ai un zâmbet pe chip indiferent cu cine dialoghezi, deoarece este o zi în care vorba dulce multe-aduce. Cu toate acestea, nu uita să fii sincer. Subietele cele mai incitante, astăzi, sunt reprezentate de artă, frumuseţe, consiliere şi relaţionare. Dedică-te acestora…

Balanţă
Îţi doreşti să îi faci pe toţi fericiţi. Prieteni, amici, persoane pe care abia le-ai întâlnit, cu toţii beneficiază de atenţia ta. Cu toate acestea, este de preferat să te concentrezi asupra propriei persoane, eliminând preocupările pentru soarta celor din jur. Fă tot ce poţi pentru a fi cel mai bun în meseria ta.

Scorpion
Vei fi uimit de cât de repede se vor rezolva lucrurile, astăzi, în condiţiile în care nu îţi este frică să înaintezi în necunoscut. În acelaşi timp, a-ţi exprima sentimentele fără a te mai interesa ce anume cred ceilalţi, îţi va deschide mai multe uşi decât crezi.

Săgetător
Eşti mai distrat decât oricând, iar mintea-ţi şi sufletul zburdă în tandem către tărâmuri de vis. Este recomandat a purta discuţii ale căror subiecte să fie cât mai neconvenţionale, astăzi cel puţin. Deşi abia aştepţi să pleci în vacanţă, pregăteşte-ţi călătoria cu paşi mărunţi, în linişte.

Capricorn
Nu uita că eşti un simplu om şi nu poţi îndeplini mai multe îndatoriri în acelaşi timp, decât dacă renunţi la a pretinde calitate de la rezultatele muncii tale. Astăzi este o zi în care nu îţi permiţi să treci de la o îndatorire la alta. Cu atât mai puţini să îi superi pe cei din jur, oameni de care viitorul tău depinde.

Vărsător
Este nevoie de flexibilitate pentru a te adapta întâmplărilor acestei zile. Mai receptiv decât de obicei la nevoile altora, poţi descoperi cu uşurinţă cum să îţi ajuţi semenii. Dedică-ţi resursele pentru a-i ajuta pe aceştia şi nu te impacienta dacă nu primeşti imediat recompensele.

Peşti
Se pare că schimbări neaşteptate (dar plăcute!) se vor întâmpla astăzi, în special în ceea ce priveşte anturajul tău şi copiii tăi. Nu te grăbi să le spui celorlalţi ce anume au de făcut, pentru că nu este momentul să faci demonstraţii de etică. Pregăteşte-ţi mutările pe car e le vei face mai târziu.

Astrolog Alina Cârciumărescu  
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×