x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 4 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 4 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

03 Mar 2014   •   22:07
Horoscop zilnic, marţi 4 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla


Berbec
Deoarece pentru tine contează foarte mult felul în care eşti perceput la locul de muncă, vei fi nevoit să găseşti o cale amiabilă de a-ţi spune/”impune” părerea. Nici în ceea ce priveşte relaţia de cuplu nu te poţi lăuda cu succese ­ se pare că întâmpini dificultăţi în a-ţi manifesta sentimentele faţă de persoana iubită. Ai parte de o zi în care ascultându-ţi intuiţia şi acţionând în consecinţă poţi evita gafele.

Taur
O zi în care vulnerabilitatea ta emoţională este foarte uşor de observat de către cei din jur. Ai grijă, deci, cui alegi să împărtăşeşti din temerile sau angoasele tale. De altfel, după cum deja ştii, tot ceea ce spui poate şi va fi folosit ­ la un moment dat ­ împotriva ta. Nu căuta să cumperi dragostea celor din jur, în schimb, caută să te însoţeşti cu oameni care te apreciază pentru ceea ce eşti.

Gemeni
Simţi că Destinul trebuie să se schimbe, cumva, pentru tine. Este momentul ca noutatea să sosească în viaţa ta, în special în ceea ce priveşte cariera. Numai că toate se întâmplă la momentul potrivit, nicidecum atunci când vrei tu, doar pentru că timpul curge altfel, pentru tine. Fii înţelept şi dă dovadă de răbdare, în special în cazul celor care nu pot fi schimbate. Evită melancolia...

Rac
Este posibil să ai, astăzi, un conflict interior între felul în care îţi doreşti să te comporţi cu copiii tăi sau cu persoana iubită şi ceea ce ţi se spune că ar trebui să faci, în ceea ce îi priveşte. Indicat este să îţi foloseşti la maxim potenţialul şi imaginaţia, renunţând la tiparele de gândire învechite şi uzate moral. Nu te înconjura de persoane cu o mentalitate conservatoare şi nici nu le urma sfaturile la nesfârşit.

Leu

Ştii cum, cât şi când să lupţi cu ardoare şi devotament pentru cauzele în care crezi. Numai că astăzi este una dintre acele zile în care este recomandat să îi încurajezi şi pe cei din jurul tău să facă acelaşi lucru, chiar dacă asta presupune să te laşi deoparte pe tine însuţi, pentru o scurtă perioadă de timp. În schimb, fii entuziast, indiferent ce anume ai de făcut. Rezultatele îţi vor fi pe plac, cu siguranţă.

Fecioara
Simţi nevoia să acţionezi. Senzaţia pe care o încerci este aceea că ai venit pe acest pământ pentru a lupta. Ai da aproape orice pentru a-i convinge pe cei din jur că ai dreptate şi că ceea ce intenţionezi a face este just. Minunat ar fi dacă modul în care alegi să exprimi toate aceste trăiri este reprezentat de un act artistic. Indiferent ce alegi a face, însă, încearcă să îţi păstrezi pragmatismul.

Balanţă
Ceea ce ţi se întâmplă (tumultul interior şi dezordinea din gândurile tale) are ca efect exact opusul a ceea ce-ţi doreşti de la viaţă, anume haos în detrimentul armoniei. Cu atât mai mult, în cazul în care eşti preocupat de o anume problemă, de la o vreme încoace, observi că nu ai sprijinul astral necesar pentru a-ţi dedica timpul rezolvării acesteia. Nu uita, răbdarea trece marea.

Scorpion
În ceea ce te priveşte, astăzi, doar seara şi noaptea sunt sfetnici de nădejde. În schimb, ziua îţi aduce nenumărate ocazii de a vedea ce anume este bun pentru tine şi pentru ce merită să lupţi, dar nu neapărat într-un mod plăcut sau onorabil. Tot ceea ce apare ca fiind o provocare necesită atenţia ta mărită, căci ascunde multe elemente importante pentru luarea unei decizii cu efect pe termen lung.

Săgetător
Cauţi oameni care îţi sunt asemănători, mai mult în gândire decât la înfăţişare, căci simţi nevoia să fii susţinut şi aprobat. Însă, ar fi de preferat să te preocupe mai mult îndeplinirea obligaţiilor pe care le ai, decât ce păreri au cei din jur despre tine. Fii atent la detalii şi lasă filosofia pentru o altă zi. Oportunităţile vor apărea la timpul lor şi numai atunci când eşti cu adevărat pregătit pentru acestea.

Capricorn
Dacă nu vei lua asupra ta mai multe responsabilităţi decât îţi poţi permite, poţi spune că ai parte de o zi bună. Nu eşti încurajat de către aspectele astrologice să faci excese, indiferent dacă acestea sunt necesare sau nu. Este o zi în care a fi integru şi persuasiv, nerenunţând la idealurile tale, reprezintă mai înţelept mod de a aborda evenimentele care se succed.

Vărsător
O zi în care trebuie să îţi foloseşti resursele, în special energia, doar pentru scopurile proprii. Perfecţiunea o vei găsi în tine, în niciun caz în persoanele din jurul tău, oricât de atras ai fi de acestea. Pe de altă parte, nu este o zi în care să ai mari aşteptări de la ceilalţi ­ se poate să fii dezamăgit de reacţiile lor. Calculează-ţi mişcările asemeni unei feline.

Peşti
Oricât de mult ţi-ar plăcea să te laşi purtat de val, înotând într-un banc mai mare de suflete asemeni ţie, de această dată trebuie să îţi asumi luarea unor decizii fără a fi influenţat de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Cu atât mai mult cu cât trebuie să îţi fi stabilit deja în ce direcţie doreşti să te îndrepţi. Nu este o zi în care să îţi poţi permite să fii distras de la drumul tău. Continuă, deci...

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×