x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 6 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 6 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

05 Aug 2013   •   20:33
Horoscop zilnic, marţi 6 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________


Berbec -
În principiu este o zi dedicată acelor lucruri/hobby-uri sau persoane care îţi sunt mai mult decât dragi. Oportunităţi se întrezăresc şi dacă eşti singur, neimplicat într-o relaţie de dragoste. Pe de altă parte, creativitatea de care dai dovadă astăzi te poate propulsa către un nivel superior, în ceea ce priveşte admiraţia celorlalţi. Foloseşte-o pentru a găsi noi soluţii, cât mai autentice.

Taur -
Oricât de evident ar fi sectorul familial, în ceea ce te priveşte, oricât de multă treabă ai avea acasă, nu uita să şi zâmbeşti, să îţi faci planuri optimiste pentru perioada viitoare şi să îţi păstrezi o atitudine pozitivă, căci viaţa ta nu se rezumă doar la responsabilităţi. Ajutorul vine de acolo de unde nu te aştepţi, pregăteşte-te pentru o zi specială, o zi în care ceea ce începi (legat de cămin şi familie) va avea efecte pe termen lung.

Gemeni -
Călătoriile şi discuţiile cu prietenii sunt acele segmente de viaţă ale căror aspecte devin importante pentru tine, astăzi. Se poate ca astăzi să fie o zi în care să te pregăteşti pentru câteva călătorii care se vor ivi în următoarele două săptămâni. Aspectul de Lună Nouă format spre sfârşitul zilei te pregăteşte şi pentru noi orizonturi, fie ele fizice sau nu. Pregăteşte-ţi cărţile de vizită...
 
Rac -
Este momentul să începi a-ţi reconsidera poziţia, vizavi de propria-ţi persoană. Eşti obişnuit să ajuţi, niciodată să te laşi ajutat sau sprijinit în demersurile tale. Începând de astăzi, însă, ai putea foarte bine să te laşi ghidat de cei apropiaţi pentru a găsi alternative potrivite felului tău de a fi. Nu te mai lăsa intimidat de propriile temeri şi găseşte-ţi curajul de a merge pe drumul pe care ţi-l doreşti.

Leu -
Îţi doreşti începerea unui nou proiect, şi chiar dacă influenţa astrală a evenimentului de Lună Nouă pare potrivită pentru acest demers, poate că ar fi mai bine dacă ai mai zăbovi câteva zile până a-l gândi în detaliu şi pentru a-l implementa. Deşi transparenţa de care dai dovadă în acţiunile tale este menită să prezinte o garanţie pentru tine, nu uita să oferi şi mai multe explicaţii tuturor celor care le cer.

Fecioara -
Nici nu ştii ce să faci cu atât de multe idei câte începi a avea astăzi. Ar fi bine să le notezi, nepierzându-le, căci în viitorul apropiat îţi vor folosi pentru a-ţi rearanja strategiile. Încearcă să lucrezi singur, ideea de echipă nefiind cea mai bună soluţie pentru tine, acum. Încearcă să nu te laşi dus de nas de ceilalţi şi nici enervat de gândurile negre pe care le ai ori de secretele pe care le afli.

Balanţă -
 O zi în care planurile de viitor, speranţele şi dorinţele îţi stăpânesc cea mai mare parte din timp şi din atenţie. Prietenii te vor alături de ei, indiferent de momentul zilei, iar ideea de a te izola de restul lumii nu este de bun augur ­ ascetismul nu îţi este de folos, astăzi. Cel mai simplu pentru tine ar fi să te laşi pradă impulsurilor de moment, savurând tot ceea ce viaţa îţi oferă.

Scorpion -
Surprize neaşteptate pot apărea astăzi, mai ales în ceea ce priveşte cariera ta. Nu este un moment bun pentru a încerca să rămâi ascuns de ochii lumii şi nici pentru a păstra o mască de indiferenţă pe chip, în relaţiile cu superiorii tăi ierarhici. Vestea bună este aceea că nu ţi se impune a acţiona imediat, ai timp pentru a-ţi rearanja obictivele pe termen lung.

Săgetător -
Ascunzi destul de multe idei originale şi foarte bine faci. Pentru a reuşi în viitorul apropiat şi pentru a face faţă cu brio posibilelor evenimente viitoare, discreţia şi diplomaţia sunt necesare. Nu te bloca în complexe şi temeri de nereuşită, mai ales şi pentru că ceilalţi pot simţi aceste slăbiciuni ale tale. Important este să îţi pregăteşti terenul temeinic, pregătindu-te pentru a fi cu un pas înaintea tuturor.

Capricorn -
În această zi este indicat a-ţi rearanja (eventual îmbogăţi) portofoliul şi imaginea. Nici sănătatea nu ar trebui neglijată, iar ambientul în care îţi petreci cea mai mare parte a timpului ar trebui regândit, curăţat (în special dpdv energetic), poate chiar reamenajat. Toate acestea pentru a avea parte de un habitat potrivit noului tău stil de viaţă. Fii cât de critic poţi cu tine însuţi, în mod constructiv, însă.

Vărsător –
Evenimentul de Lună Nouă îţi atrage atenţia ­ prin influenţa sa astrală ­ asupra plăcerii de a-ţi împărtăşi gândurile, bucuriile şi stările cu cineva drag. Deşi în mod normal apreciezi singurătatea, cu tot ceea ce aceasta aduce bun, de această dată simţi că numai alături de cineva ai putea fi complet. Nu te ascunde în străfundurile propriului suflet şi comunică, ori de câte ori ai ocazia. Vei fi plăcut surprins.

Peşti -
O zi echivalentă cu prima zi a fiecărui an, genul de moment în care orice poate începe. Fie că este vorba despre un nou program de viaţă, fie că este vorba despre o dietă, sport sau hobby, influenţa evenimentului de Lună Nouă în semnul Leului nu va putea fi trecută cu vederea. Este cel mai bun moment de anul acesta, în ceea ce priveşte stilul tău de viaţă. Ia atitudine!


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic