x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 6 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 6 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

05 Mai 2014   •   18:42
Horoscop zilnic, marţi 6 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec

Ai parte de o zi specială, probabil că ar trebui să o dedici propriei persoane pentru a o savura în totalitate, asemeni unei minivacanţe. În ceea ce priveşte planurile de viitor, concentrează-te pe îndeplinirea acestora, rămânând optimist şi încrezător în propria reuşită.

Taur

Te simţi încrezător în propriile forţe – ceea ce este minunat – însă, încearcă să nu îţi supraevaluezi forţele şi să crezi că eşti mai favorizat de soartă decât sunt alţii. Nu schimba macazul pe neaşteptate, ci continuă să îţi dedici resursele scopurilor iniţiale.

Gemeni

O zi în care este bine să rămâi deschis oricăror posibilităţi, acceptând oportunităţile aduse de briza schimbării. Comunici într-un mod foarte provocator, pe alocuri agresiv, astăzi. O zi în care este posibil să ai gură aurită sau... din contra, să cobeşti fără să îţi dai seama. De tine depinde totul.

Rac

Longevitatea devine cea mai importantă preocupare a ta, motiv pentru care începi – în sfârşit! – să te ocupi de propria-ţi sănătate şi... salvare. Restabileşte-ţi rutina zilnică în aşa fel încât tu să fii cel avantajat. Este de pereferat să îţi întăreşti rădăcinile în loc să te concentrezi pe extindere.

Leu

Nevoia de a-ţi fi recunoscute meritele este foarte accentuată astăzi. Cu toate acestea, deşi legat de lege şi de ordine, nu ai o continuitate în ceea ce priveşte puterea personală şi capacitatea de a te impune în faţa celorlalţi, aşa cum faci de obicei. Încearcă să anticipezi viitorul cât de rar poţi.

Fecioara

Nu este o zi favorabilă muncii în plus faţă de îndatoririle pe care deja le ai. Este de ajuns să faci doar ceea ce trebuie să faci, însă dă tot ceea ce ai tu mai bun pentru a duce totul la bun sfârşit. Este de preferat să nu asculţi părerile celor înguşti la minte sau încăpăţânaţi.

Balanţă

Începi ziua având o stare interioară de-a dreptul angelică. Profită în special în prima parte a zilei, această perioadă fiind cea recomandată pentru a duce la bun sfârşit planurile începute zilele trecute. Rezervă-ţi timp pentru a-ţi aduce ideile în plan concret, devenind realizabile.

Scorpion

Reuşeşti destul de greu să ascunzi trăirile interioare de care ai parte. Şi, deşi ştii că nu de tine depinde să te linişteşti, îţi pierzi energia căutând răspunsuri pe care încă nu a venit încă momentul să le afli. Nu mai căuta să deţii controlul cu orice preţ, practic, încredere în Dumnezeu nu strică să ai.

Săgetător

Distingi mult mai multe nuanţe şi elemente ale compoziţiei decât de obicei. Este posibil ca, tocmai din această cauză, astăzi să fii mai distant – sau, cel puţin, aşa să fii perceput de cei din jur. Pe cât posibil, astăzi nu promite nimănui nimic, cel puţin nu până nu ai toate datele disponibile.

Capricorn

Nu cauţi deloc să fii asemănător celor din jur, chiar dacă faci notă discordantă cu cei din anturajul tău. Ceea ce este perceput drept “original” de către unii dintre prietenii tăi. Cu toate acestea, nu scapi de romantism şi nici de vorbele dulci rostite de către persoana iubită. O zi specială, de altfel.

Vărsător

A-ţi împărtăşi planurile de viitor altora şi a-ţi argumenta tactica adoptată reprezintă cele mai mai greşeli pe care le poţi face astăzi, deoarece ai parte de o zi în care trebuie să fii precaut şi dedicat doar propriilor planuri de viitor. Nu privi în urmă, sub nicio formă.

Peşti

Mulţi cred despre tine că ai puteri supranaturale, însă, de aici şi până la a fi într-adevăr aşa este cale lungă. Motiv pentru care va trebui să te gândeşti dacă nu cumva eşti pus la înaintare, în front. Rămâi smerit, aşa cum eşti de obicei, tocmai pentru a nu te lăsa amăgit de ceea ce se întâmplă.

Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop