x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 7 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 7 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

06 Mai 2013   •   16:35
Horoscop zilnic, marţi 7 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

 astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 
________________________________________








Berbec
Se pare că eşti provocat de influenţe străine să iei o decizie în ceea ce priveşte propria-ţi persoană; este nevoie de o schimbare (în special în legătură cu modul tău de a vedea şi înţelege lucrurile din jur) şi eşti conştient de acest lucru. Dacă ai ceva de comunicat publicului larg, asigură-te că cei care te sfătuiesc ce să faci sunt specialişti în domeniul pe care îl reprezintă.
 
Taur
Nu este o zi bună pentru a cheltui veniturile celui/celei de lângă tine. În schimb, este o zi a cărei influenţă astrală îţi poate fi de folos atunci când vrei să îţi rezolvi toate problemele ţinute ascunse de ochii lumii. Preferabil ar fi să nu încerci a-i convinge pe cei din jurul tău că doar ideile tale sunt cele mai potrivite pentru rezolvarea problemelor.

Gemeni
Este o zi în care sunt recomandate asocieri şi parteneriate cu persoane de sex feminin, acestea fiind potrivite pentru a-ţi susţine ideile şi pentru a te promova. De asemenea, este o zi în care îţi poţi face planuri de viitor importante, deoarece ai mintea liniştită şi judecata limpede. Singura menţiune este atenţionarea cu privire la numărul mare de soluţii pe care le ai – nu toate sunt potrivite situaţiei în care te afli, alege cu atenţie.
 
Rac
Norocul este partea ta astăzi. Popularitatea ta este în creştere şi prosperitatea începe să se observe în ceea ce te priveşte. Diplomaţia va fi cheia succesului personal, iar curiozitatea foarte proeminentă te va face să observi detalii pe care altădată le treceai imediat cu vederea. Cu toate acestea însă, nu uita să fii atent cu cine te însoţeşti, pentru că eticheta ta va fi stabilită în conformitate cu caracterul acestora.

Leu
O zi în care dialogurile purtate cu persoane erudite te vor aduce în lumina reflectoarelor. O zi în care te simţi excelent în compania prietenilor şi a copiilor, iar aceştia te răsplătesc cu bucuria oglindită în zâmbete. Totuşi, în prima parte a zilei, încearcă să nu iei decizii pripite şi nici să vorbeşti dacă părerea nu îţi este cerută, în special în chestiunile care privesc probleme de natură filosofică sau religioasă.
 
Fecioară
Se anunţă posibilitatea unor pierderi financiare, fie din cauza partenerilor sau asociaţilor tăi în afaceri, fie în ceea ce priveşte veniturile partenerului/partenerei de viaţă. Treaba ta însă astăzi este aceea de a te ocupa de familie şi de a avea grijă de casa în care locuieşti (în special de a repara sau înlocui ceea ce nu mai funcţionează, dacă este cazul). Lasă restul în grija Providenţei.
 
Balanţă
Astăzi, norocul este de partea ta. Chiar aveai nevoie de o zi în care să fii fericit, observând că ceea ce vine din exterior îţi este benefic şi folositor. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre persoana iubită – se pare că problemele de natură financiară sunt cele care nu îi vor da pace şi nici nu se întrevede o rezolvare a situaţiei în curând. O zi poţi comunica foarte uşor cu publicul larg, făcându-te înţeles şi având garanţia că ideile îţi sunt acceptate.

Scorpion
Se pare că astăzi copiii sunt cei care vor juca rolul şefului. Evident, tot ei sunt şi cei mai aprigi critici, deci încearcă să te comporţi impecabil şi să fii prezent atunci când aceştia au nevoie de tine. Sau de resursele tale. Pe de altă parte, probabil că este una dintre zilele în care chiar şi cel mai plăcut hobby te va extenua foarte mult. Nivelul energiei este destul de scăzut, deci menajează-te cât de mult poţi.
 
Săgetător
Destul de schimbător şi capricios astăzi. Nu îţi găseşti locul şi nici nu ştii în ce direcţie să mergi pentru a te simţi împăcat că ai mai făcut un pas înainte. Pe de altă parte, o persoană care te admiră în secret (chiar dacă această exprimare este un clişeu deja), te va ajuta să stabileşti anumite parteneriate care îţi sunt de folos în evoluţia ta profesională.
 
Capricorn
Nicăieri nu este mai bine ca acasă. Şi tocmai ceea ce se întâmplă astăzi are rolul de te face să îţi reaminteşti acest lucru. Pentru aceia care lucrează de acasă este posibilă o schimbare în domeniul profesional, probabil şi un volum mult mai crescut de muncă decât până acum. Suprasolicitarea, atât nervoasă, cât şi fizică, sunt contramandate. La fel şi excesul de zel.
 
Vărsător
Comunicarea cu persoana iubită este favorizată din punct de vedere astral; acest lucru însă nu presupune nici minciună, nici şantaj ori infatuare. Ci doar folosirea imaginaţiei în scopuri nobile. Atenţionarea se referă şi la felul în care spui cuvintele plăcute – s-ar putea să fii înţeles greşit de cei care le aud. Se pare că astăzi jocurile minţii îţi fac cea mai mare plăcere, devenind hobbyul ideal.
 
Peşti
Astăzi este o zi foarte potrivită pentru acţiunile care presupun gestionarea resurselor proprii. În special a celor de natură financiară. Găseşti soluţii cu o rapiditate demnă de invidiat, iar avantajul pe care îl ai în faţa celorlalţi este felul în care alegi să comunici ceea ce ai de spus. O zi în care totul îţi este de ajutor, de la rapiditatea cu care se desfăşoară lucrurile până la inspiraţia de care dai dovadă şi oamenii pe care îi întâlneşti.


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic