x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 8 iulie 2014. Fecioarele pot avea parte de surprize din partea persoanei iubite

Horoscop zilnic, marţi 8 iulie 2014. Fecioarele pot avea parte de surprize din partea persoanei iubite

08 Iul 2014   •   00:18
Horoscop zilnic, marţi 8 iulie 2014. Fecioarele pot avea parte de surprize din partea persoanei iubite


Berbec
Se pare că ai de-a face cu oameni ale căror personalităţi complicate şi conservatoare îţi fac viaţa un coşmar. Este doar o încercare, practic, trebuie să îţi păstrezi încrederea în tine şi în propriile forţe. Evită a-ţi arăta vulnerabilitatea în faţa celorlalţi şi a căuta dragostea acolo unde ştii că n-o vei găsi.

Taur
În jurul tău numai drame şi melancolie, astăzi. Cel mai neplăcut este faptul că acestea se întâmplă celor dragi ţie, oameni pe care trebuie să îi susţii, din punct de vedere moral. Nu contează care este natura supărării lor, important este să comunici cu aceştia, fiindu-le de un real ajutor.

Gemeni
Te concentrezi prea mult pe ceea ce înseamnă o relaţie pentru tine, uitând de ceea ce ai de făcut tu însuţi pentru evoluţia ta. Este o zi în care trebuie să îţi stabileşti cu claritate priorităţile. Sunt demne de luat în calcul ideile de afaceri pe care le poţi primi prin Graţie Divină, astăzi.

Rac
Totul se rezumă doar la tine şi la relaţia ta de dragoste, astăzi. Ceea ce nu e rău, favorabile fiind mărturisirile, de orice fel ar fi acestea. Este o zi în care puteţi descoperi încă un numitor comun, încă ceva ce vă poate apropia şi mai mult unul de celălalt, o zi decisivă pentru relaţia voastră.

Leu

Lumea din jur te percepe drept cea mai optimistă persoană, astăzi. Ca atare, încearcă să faci ceea ce ştii tu cel mai bine, anume să îi motivezi pe cei din jur şi să îi inspiri prin intermediul atitudinii tale şi al consilierii pe care o poţi oferi. Nu există motive pentru a construi un zid între tine şi restul lumii.

Fecioara

Este posibil a avea parte de o surprize diverse din partea persoanei iubite, astăzi. Şi nu toate neapărat plăcute… Probabil că mai bine afli acum ceva neplăcut, decât mai târziu, când nu vei mai putea schimba mare lucru. Evită clişeele şi schimbă direcţia radical dacă situaţia impune acest lucru.

Balanţă

Aşteaptă-te să ai parte de o mulţime de chestiuni minore care trebuie rezolvate fără tăgadă. În final, acestea doar te vor fi ţinut din drum. Ceea ce este indicat este să renunţi la deţinerea controlului absolut şi să fii cât se poate de maleabil. Flexibilitatea şi adaptabilitatea sunt calităţi de care azi ai nevoie.

Scorpion
O zi în care rutina îţi pare mai încântătoare decât oricând. Totuşi, nevoia de schimbare se va simţi cât de curând, şi la tine, de aici şi recomandarea de a începe să îţi reconsideri poziţia faţă de viitor. Sinceritatea îţi este apreciată de această dată, deci nu te sfii să îţi spui părerile, cu francheţe.

Săgetător
Eşti predispus la a visa cu ochii deschişi astăzi, ceea ce nu este tocmai în avantajul tău. Într-adevăr, îţi este recomandat a-ţi ţine secrete planurile de viitor, însă nu exagera. Cei în care ai încredere îţi pot fi de ajutor astăzi. Mai ales dacă este vorba de persoane de sex feminin sau chiar de mama ta.

Capricorn
Orice ai face, astăzi, sub nici o formă nu renunţa la a-ţi îndeplini responsabilităţile asumate. Chiar mai mult, evită a-ţi “fabrica” câte un nou adevăr de la o ora la altă, favorabil lucrurilor pe care ai chef să le faci în momentul respectiv. Aşteaptă orele serii pentru a te distra alături de prieteni.

Vărsător
Probabil o zi aglomerată peste măsură, la locul de muncă. Şi, deşi îţi doreşti să fi fost în vacanţă, reuşeşti să te adaptezi oricăror situaţii, condiţia fiind aceea de a nu-ţi imagina cele mai rele scenarii posibile. Păstrează în ochii minţii imaginea unui final fericit al evenimentelor.

Peşti
De această dată nu se mai poate spune că lumea pe care tu ţi-o imaginezi este utopică. Ai şansa de a-ţi urmări visul cu ochii deschişi, descoperind ceea ce până acum ţi-a scăpat: detaliile de care ai nevoie pentru a transpune acest scenariu în plan real. Fii persuasiv şi nu te lăsa distras de problemele personale.

Astrolog Alina Cârciumărescu 
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


Citeste si
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?

×
Subiecte în articol: horoscop