x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 9 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 9 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

08 Iul 2013   •   22:36
Horoscop zilnic, marţi 9 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________




 Berbec

O zi în care, pur şi simplu, nu mai suporţi stresul cauzat de problemele familiale. Te detaşezi cu cea mai mare nonşalanţă posibilă, căutând echilibrul în activităţi plăcute, cum ar fi hobby-ul preferat, indiferent cărui domeniu îi aparţine acesta. În ceea ce priveşte cariera, pregăteşte-te pentru a face echipă cu cei alături de care lucrezi. Nu este un moment bun pentru a-ţi arăta orgoliul în toată splendoarea sa.

Taur

Deşi începi ziua nefiind chiar în apele tale, dând impresia unei persoane vulnerabile celor care nu te cunosc, poţi contracara eventuale surprize neplăcute din partea acestora prin lipsa comunicării. Asigură-te că spui ceea ce trebuie, numai atunci când trebuie şi doar unde trebuie. Încearcă să nu aduci acasă temele care trebuie rezolvate la locul de muncă.

Gemeni ­

O zi în care simţi nevoia să vorbeşti doar de dragul de a vorbi. Nu este ceva rău, atât timp cât te asiguri că ceea ce spui are sens şi logică. Este recomandat ca astăzi să ieşi în lume, să ai de-a face cu persoane din înalta societate ori din anturaje selecte ­ s-ar putea să afli mai multe din discuţiile cu aceştia, mai multe decât îţi imaginezi. Păstrează, totuşi, discreţia şi liniştea, la locul de muncă.

Rac ­

O zi în care discuţiile cu superiorii ierarhici sunt foarte bine susţinute din punct de vedere astral. Ceea ce înseamnă că ai putea aduce pe ordinea de zi un dialog al cărui subiect să fie mărirea de salariu. Sau o schimbare pe care ţi-o doreşti de mult timp şi de care nu ai parte, încă. Pe de altă parte, încearcă să faci în aşa fel încât, din ceea ce obţii, să beneficieze şi cei din jur. Preferabil este să nu uiţi de cei care te-au susţinut până acum.

Leu ­

Deşi tracasat, poate chiar enervat de zgomotul urban, nelăsat în pace de cei din jur, astăzi îţi găseşti puterea de a ieşi în faţă şi de a spune deschis ceea ce gândeşti. Şi nu numai atât, ai şansa de a face în aşa fel încât visele şi planurile tale de viitor să devină realitate. Rezervă-ţi a doua parte a zilei pentru ritualuri de frumuseţe sau pentru orice altă activitate care îţi aduce zâmbetul şi luminozitatea pe chip.

Fecioara ­

Nu este o zi în care poţi spune uşor ce anume gândeşti. Şi nici nu pari a-ţi putea verbaliza emoţiile prea facil. Deşi prezenţa ta este cerută în anturaj, este o zi în care ar trebui să stai ceva mai ferit de ochii lumii. Solitudinea îţi este un sfetnic bun, iar faptul că îţi păstrezi părerile doar pentru ţine însuţi foarte folositor. Imaginaţia este cheia care îţi va deschide toate uşile ferecate, astăzi.

Balanţă ­

O zi foarte aglomerată, astăzi. Ai parte de atât de multe activităţi sociale, atât de multe şi atât de variate, încât nu ştii pe care s-o alegi ca fiind prioritară. Asta în cazul în care nu te-ai autoizolat de restul lumii. Camaraderia este elementul cheie, astăzi, căci numai având suportul celor din jurul tău te poţi lăsa pradă micilor distracţii de moment, fără teama de a rămâne în urmă ori de a greşi.

Scorpion ­

Atenţie ce spui şi cum te rogi, astăzi. Şi mai ales, cui te rogi. Preferabil ar fi să alegi Divinitatea, căci este o zi în care tot ceea ce ceri este auzit, iar orice plan de viitor are mari şanse de a deveni realitate, înainte de vreme. Oricât de blânde ar fi manifestările tale, rişti să pari despotic, deci ai grijă la felul în care alegi să te prezinţi lumii. Se întrevăd surprize plăcute la locul de muncă.

Săgetător

­ În sfârşit, visele tale încep a deveni realitate. Cu toate acestea, nu te grăbi să acţionezi înainte de vreme, căci s-ar putea ca ideile tale să fie încă prea avangardiste pentru felul în care decurg lucrurile şi pentru mentalul celor cu care intri în contact. Păstrează-ţi caracterul calculat şi rece şi nu te îngrijora din cauza întârzierilor ­ s-ar putea ca acestea să funcţioneze în avantajul tău.

Capricorn ­

Este momentul pentru a-ţi observa cu atenţie latura emoţională a personalităţii. Chiar dacă îţi doreşti noi experienţe, nu este momentul pentru a împărtăşi acest lucru cu ceilalţi. Curiozitatea nu îţi este de folos atât timp cât nu poţi traduce în cuvinte pe înţelesul celor din jur ceea ce descoperi. Lasă-ţi corpul şi mintea să se obişnuiască şi abia apoi caută a explica şi celor din jur despre ce este vorba.

Vărsător ­

Descoperi noi moduri de a echilibra conflictele emoţionale, indiferent că este vorba despre conflictele tale interioare ori despre ale altora. Aşteaptă-te ca persoanele cu care interacţionezi direct să nu îţi poată răspunde întrebărilor pe care le adresezi, căci nu întotdeauna se află pe aceeaşi lungime de undă. Respectă-i, neuitând a nu face altora ceea ce ţie nu îţi place.

Peşti ­

Este o zi în care orice critică la adresa muncii tale nu este privită cu ochi buni. Mai ales pentru că nu toţi cei care au câte ceva de comentat sau adăugat ştiu prin ce ai trecut pentru a ajunge unde ai ajuns. Este de preferat să alegi retragerea în faţa oricărei provocări, mai ales dacă acestea vin din partea copiilor tăi ori a persoanei dragi. Evită situaţiile asemănătoare telenovelelor, pentru a avea un sfârşit de săptămână plăcut.


Alina Cârciumărescu
Horoscop preluat de pe site-ul www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop