x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 9 septembrie 2014. Pentru Fecioare regulile sunt făcute pentru a fi încălcate!

Horoscop zilnic, marţi 9 septembrie 2014. Pentru Fecioare regulile sunt făcute pentru a fi încălcate!

08 Sep 2014   •   19:17
Horoscop zilnic, marţi 9 septembrie 2014. Pentru Fecioare regulile sunt făcute pentru a fi încălcate!
Berbec
Dacă ai răbdare şi dacă nu acţionezi în urma impulsului de moment, ai toate şansele pentru a descoperi ceea ce îţi este ascuns. Nu te îngrijora pentru ceea ce nu cunoşti şi pentru felul în care acest lucru îţi poate afecta viaţa, în schimb, alege să înfrunţi tot ceea ce te deranjează, punând totul în ordine. Peste câteva zile vei fi ştiind ce anume ai de făcut pentru a pune totul la punct.

Taur
De ce preferi să stai ascuns în casă ignorând invitaţiile prietenilor tăi? Este o zi în care ai putea să socializezi foarte mult, având şansa de a cunoaşte noi şi diverse persoane, oameni de calitate cu personalităţi care mai de care mai extravagante... Poate că este momentul să îţi concentrezi atenţia asupra viitorului, urmând cărarea pe care o alegi cu sufletul.

Gemeni
O zi în care explicaţiile nu îşi au rostul, pentru simplul fapt că... puţini sunt cei care chiar vor să şi înţeleagă ceea ce tu spui, nu doar să te audă. În schimb, nu este un moment bun pentru a cere altora sfaturi. Urmează-ţi drumul, concentrează-te asupra scopului tău şi fii sigur că eşti admirat pentru acest lucru, chiar dacă nu îţi este confirmat acest lucru.

Rac
Ar fi bine dacă ai putea să faci pace cu tine însuţi în ceea ce priveşte propria ta viaţă şi stilul pe care ţi l-ai format. Simţi nevoia să îţi justifici alegerile şi deciziile, simţi nevoia să fii aprobat de cei alături de care îţi petreci viaţa. Cu toate acestea, până nu te foloseşti şi de intenţie şi de voinţă şi de puterea ta personală, totul va rămâne un simplu vis, realizările fiind imposibil de obţinut în plan material.

Leu
Ai parte de o zi în care ceea ce credeai a fi Adevărul Absolut este pus la îndoială. Probabil că revelaţiile vor fi la ordinea zilei, în ceea ce te priveşte. Bineînţeles, sunt de evitat discuţiile în contradictoriu, certurile şi agresivitatea verbală – nu este o zi în care să îţi câştigi admiratori. Un alt element care va avea nevoie de atenţia ta şi de protecţie este segmentul financiar, deci nu-ţi cheltui resursele prea uşor...

Fecioara
Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate sau cel puţin aşa se spune prin anumite locuri. Ceea ce tu ai de făcut, astăzi, este să elimini stricteţea cu care judeci faptele celor din jur. Viaţa este plină de nuanţe, nu este alcătuită doar din nonculori. Cu alte cuvinte, acordă circumstanţe atenuante celor cu care interacţionezi. Sunt oameni care au nevoie de înţelegere şi de compasiune.

Balanţă
Şi pentru tine, de asemenea, regulile nu trebuie să devină restricţii imposibile, ci doar linii călăuzitoare. Doar intuiţia este cea care îţi poate fi de folos astăzi, iar ceea ce tu ai de făcut este să urmezi fiecare gând care îţi vine în minte, mai ales dacă ai o bănuială cum că ar fi cea mai bună idee pentru a soluţiona problemele pe care le întâlneşti. Fii blând, chiar dacă nu pare că aşa rezolvi mare lucru.

Scorpion
Degeaba încerci să urmezi reţetele de succes ale altora. Degeaba crezi că tiparele care până acum au fost potrivite unor circumstanţe asemănătoare celor în care tu te afli vor corespunde şi de această dată. Este o zi în care doar folosindu-ţi imaginaţia şi creativitatea poţi face treaba bună. Este de ajuns că nu ştii ce anume să spui, crezând că trebuie să faci din tot ceea ce gândeşti un secret, în rest, relaxează-te.

Săgetător
Indiferent de cât de rezonabilă sau nu este situaţia în care te afli, de această dată alege să nu calci pe cadavre pentru a-ţi impune deciziile, mai ales în ceea ce priveşte familia. Ai şi darul de a-i da pe toţi peste cap, de a le produce furtuni emoţionale fără să vrei. Motiv pentru care ar fi bine dacă astăzi ai reuşi să dai dovadă de gentileţe şi de blândeţe. Oamenii au nevoie de dragoste, nu de tiranie.

Capricorn
Dumnezeu este singurul, în general, dar în special astăzi, în ceea ce te priveşte. Orice ai face, orice ţi s-ar întâmpla, nu reuşeşti să controlezi deloc situaţia în care te afli, deci lasă-te pe mâna Lui. Încearcă să nu fii critic, mai ales în orele serii, atunci când toată atenţia celorlalţi este îndreptată asupra ta. Pe cât posibil, alege să te relaxezi, făcând pauze atât de des cât este nevoie pentru a te simţi bine în pielea ta.

Vărsător
De departe, pentru tine, cea mai grea încercare este puterea de a rezista tentaţiilor de a-ţi cheltui şi ultimul bănuţ din cont pentru anumite achiziţii care par de nelipsit, dar care nu îşi au, de fapt, rostul. În schimb, încearcă să rezolvi problemele pe care le ai înfruntându-le cu curaj. A te retrage, crezând că totul se va rezolva de la sine, devine cea mai greşită mişcare pe care ai putea-o face.

Peşti
Astăzi, mai mult decât oricând şi indiferent de ceea ce simţi, ai nevoie să asculţi de propria-ţi raţiune. Tot ceea ce ai de făcut este să nu te laşi dus de val. Desigur, dacă meseria pe care o ai presupune creaţie şi imaginaţie, atunci ai parte de un ambient astral potrivit, perfect pentru ceea ce ai de îndeplinit. În caz contrar, dacă bunul simt îţi interzice să faci un lucru, alege să nu acţionezi în acea direcţie.

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


________________________________________


Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ȚIGANILOR
Un HOROSCOP pentru... lenjeria intimă! Cum alegi BIKINI și SUTIENUL, în funcție de zodia în care te-ai născut!
Femeile SEXY ale zodiacului
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: horoscop