x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi, 15 iulie 2014. Gemenii au parte de o zi plină de surprize

Horoscop zilnic, marţi, 15 iulie 2014. Gemenii au parte de o zi plină de surprize

15 Iul 2014   •   00:00
Horoscop zilnic, marţi, 15 iulie 2014. Gemenii au parte de o zi plină de surprize


Berbec

A cădea victima unor aşteptări irealizabile este cea mai cumplită greşeală pe care astăzi o poţi face. Şi asta deoarece există posibilitatea de a-ţi accentua şi mai mult conflictul minte-inimă. Este de preferat să rămâi cu picioarele pe pământ, alegând să te exprimi în această dimensiune.

Taur
Supraestimarea nu îţi este de folos astăzi. În schimb, concentrează-te pe problemele legate de locul de muncă, deoarece este o zi în care ai la îndemână soluţii pentru oricare dintre acestea. Judecata dreaptă şi caracterul tău obiectiv sunt acele calităţi care îţi vor aduce succesul astăzi.

Gemeni
Ai parte de o zi plină de surprize. Este de preferat să fii cu ochii-n patru, fiind posibil că unele dintre aceste surprize să nu fie dintre cele plăcute. Şi, cum doar paza bună trece primejdia rea, atenţia nu trebuie să îţi lipsească. Evită a trece de la o activitate la alta mai repede decât îţi permite sănătatea.

Rac

Ai nevoie să fii adus cu picioarele pe pământ, astăzi mai mult decât oricând. A visa cu ochii deschişi şi a călători cu gândul prin zone neexplorate nu îţi este deloc de folos azi. Că atare, este indicat să îţi structurezi activităţile zilnice în aşa fel încât să te poţi lăuda cu unele realizări, la sfârşitul zilei.

Leu
Încearcă să îţi aminteşti ce ai visat spre dimineaţă – ar putea fi vorba de primirea unui mesaj destul de important pentru tine. De fapt, cam toată ziua pare că este “rezervată” conexiunii cu Universul şi perceperii unor perspective cu totul noi. Exprimă-ţi cu încredere părerile, cine are urechi de auzit, le va auzi.

Fecioara

Poţi evalua cu uşurinţă faptele celor din jur şi situaţiile în care te gaseşi implicat. Te exprimi cu artă şi foloseşti argumente pertinente în orice dialog. Stăpân pe propia-ţi judecată, ai parte de o zi în care aprecierile şi mulţumirile celor din jur pentru ajutorul pe care îl oferi nu vor lipsi.

Balanţă
Este de preferat să nu te laşi pradă gândurilor negre şi nici să dai naştere unor scenarii care inspiră groază şi teamă. Chiar dacă pentru tine, astăzi, lumea nu este zugrăvită în nuanţe vii, aminteşte-ţi că ce e val, ca valul trece, iar starea ta interioară de astăzi nu va fi similară cu cea de mâine. Alege să fii optimist.

Scorpion
Îţi doreşti din tot sufletul să ai parte de momente de neuitat alături de oameni distinşi, momente petrecute într-o atmosferă remarcabilă, însă pare imposibil de realizat acest lucru, astăzi. Cu toate acestea, a te coborî la nivelul oamenilor obişnuiţi, din când în când, nu îţi poate face rău. Dă dovadă de prietenie sinceră şi acceptă-i pe ceilalţi aşa cum sunt ei, acum.

Săgetător

Poţi citi printre rânduri, astăzi. Poţi observă cu uşurinţă ce se întâmplă în mintea celor cu care interacţionezi, le poţi citi gândurile cu uşurinţă. Nu numai că acest lucru pare de domeniul ştiinţifico-fantasticului, dar te şi împiedică să iei decizii cu uşurinţă, aşa cum erai obişnuit să faci. Apară-te de factorii externi mai mult decât te protejezi de obicei.

Capricorn

Rămâi concentrat pe treburile lumeşti. Chiar dacă visezi cu ochii deschişi, chiar dacă te laşi inspirat de entităţi din alte dimensiuni, comunicând în permanenţă cu acestea, a rămâne conectat la energiile telurice şi a realize cât mai multe în plan concret este ideal. Evită activităţile stresante.

Vărsător

Se pare că îţi faci de lucru de unul singur, chiar dacă totul este deja pus la punct. Este o zi favorabilă dezvoltării abilităţilor personale. Comunici foarte uşor cu cei din jurul tău, în special cu cei alături de care lucrezi, ceea ce poate duce la o îmbunătăţire a relaţiilor. În schimb, nu crede tot ceea ce ajunge la urechile tale, verifică informaţia, mai întâi.

Peşti

Călătoreşti între lumi. Accesezi energii şi dimensiuni nebănuite, observi lucrurile din alte perspective, făcând tot ceea ce poţi pentru cei din jur, pentru a-i ajuta să renască din propria cenuşă. Aminteşte-ţi, însă, că toate acestea nu au nici o relevanţă atât timp cât nu îţi respecţi promisiunile deja făcute.

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


Citeste si
Horoscopul lui Pinocchio. Cum (ne) mint barbatii, in functie de zodia in care s-au nascut
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: horoscop