x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri, 10 iunie 2015. Se poate spune ca esti pe val in aceasta perioada

Horoscop zilnic, miercuri, 10 iunie 2015. Se poate spune ca esti pe val in aceasta perioada

09 Iun 2015   •   19:59
Horoscop zilnic, miercuri, 10 iunie 2015. Se poate spune ca esti pe val in aceasta perioada
Horoscop 10 iunie. Berbec
Chiar daca in prima parte a zilei, corpul pare sa nu te asculte si sa te sprijine in ce ti-ai propus, in sensul ca te poti simti devitalizat si confuz, dupa pranz energia se schimba. In a doua parte a zilei, Lun se va afla deja in Berbec si sustine contextul deja favorabil al acestei perioade, care-ti permite sa faci schimbari si sa creezi lucruri minunate. Fie ca e vorba de iubire, de un proiect nou sau pur si simplu de o atitudine mult mai senina in fata vietii, simti ca rasare Soarele pe strada ta.

Horoscop 10 iunie. Taur
E posibil ca ziua sa inceapa cu preocupari legate de bani sau de anumite cheltuieli pe care e necesar sa le faci. Nu e momentul, insa, sa dai bani cu imprumut sau sa actionezi sub imperiul emotiilor, mai ales cand de vorba de afaceri. In a doua parte a zilei, primesti vestile si informatiile care completeaza tabloul, incepe sa-ti fie clar ce ai de facut si cum e posibil sa te misti inainte cu usurinta si in siguranta.

Horoscop 10 iunie. Gemeni
Orele diminetii aduc multa agitatie, daca te lasi prins in mrejele emotiilor si gandurilor, deci grijilor, mai ales in ce priveste cariera si sarcinile aferente. Insa, daca te relaxezi mai mult si ai incredere pur si simplu in ceea ce te indeamna intuitia sa fii si sa faci, vei fi uimit de solutiile si ideile care apar. A doua parte a zilei este diferita ca energie, iar tu te vei vedea in miezul unor evenimente, accesand informatii si primind vesti imbucuratoare.

Horoscop 10 iunie. Rac
Multa forfota in prima parte a zilei, in mintea ta. Gandul la unele proiecte, contracte, relatii cu strainatatea sau diligente pe care le ai de facut, iti produce multa emotie si risti sa nu vezi clar tabloul in ansamblu. E necesar sa faci un pas in spate, sa respiri si sa schimbi perspectiva. In a doua parte a zilei, esti in actiune, ai multa energie si mult mai multa eficienta in a rezolva unele situatii pe care le vedeai fara iesire. In alta ordine de idei, profita de sustinerea energetica in zona finantelor, deci fii pregatit sa te folosesti de priceperea si talentele tale in directii profitabile.

Horoscop 10 iunie. Leu
Pot exista griji legate de bani, dar in mare parte sunt nefondate, avandu-si sursa, de fapt, in temeri mai vechi si in nevoia ta de control. Cu cat mai repede renunti la proiectii, planuri si frici inchipuite, cu atat mai repede vei vedea posibilitatile care se deschid in fata ta. Dupa pranz, incepi sa te simti din nou inspirat, norocos, entuziast. Acum e momentul sa-ti schimbi viziunea si sa indraznesti sa visezi dincolo de ceea ce stii si crezi ca e posibil.

Horoscop 10 iunie. Fecioara
Zona din viata ta care primeste acum un influx puternic de energie este cea a carierei, autoritatii si puterii. Aici se dau luptele, aici te concentrezi cel mai mult si tot aici exista sanse de schimbare favorabila, in aceasta perioada. Astazi, in prima parte a zilei, s-ar putea sa ai sentimentul ca nu esti sustinut de cei din jur sau ca acestia nu-si onoreaza promisiunile. Dar, daca te lipsesti de acest gen de asteptare, iti faci un mare serviciu si, in plus, poti gasi sustinere si usi deschise unde te astepti mai putin, cu precadere dupa pranz.

Horoscop 10 iunie. Balanta
E posibil sa fie nevoie de efort suplimentar si de dizlocarea unor resurse in plus, in prima parte a zilei, pentru a face fata sarcinilor de la serviciu si programului pe care ti l-ai creat pentru astazi. E necesar sa fii atent la tendinta de a lua asupra ta responsabilitatile altora sau de a te lasa coplesit de povestile si plangerile lor. Cu cat iti vezi mai mult de treaba si emotiile tale, cu atat mai multa usurinta ai. In plus, a doua parte a zilei iti aduce motive de bucurie, constand in recunoastere si apreciere din partea celor din jur.

Horoscop 10 iunie. Scorpion
Prima parte a zilei, cat Luna inca sa afla in Pesti, pune accentul pe sensibilitate, intuitie si imaginatie. Acum e momentul sa visezi, sa manifesti iubire, empatie si generozitate. In schimb, in a doua parte a zilei, cu Luna in Berbec, lucrurile incep sa se miste cu viteza, iar tu esti pus pe fapte mari. Acum e momentul sa te confrunti cu o situatie pe care ai amanat-o sau sa initiezi actiuni care necesita energie si curaj, in special la locul de munca dar si in orice alta directie.

Horoscop 10 iunie. Sagetator
Se poate spune ca esti pe val in aceasta perioada, in sensul ca ai sustinerea astrala necesara sa te misti inainte si sa mobilizezi o multime de resurse in directiile dorite. Chiar daca percepi uneori agitatie sau mai apar neintelegeri si conflicte, pana la urma tie-ti place in miezul evenimentelor si iti place sa te simti viu si sa explorezi. Iata inca o zi care-ti stimuleaza entuziasmul si creativitatea, dragostea de viata si de oameni.

Horoscop 10 iunie. Capricorn
Cu Luna in Pesti, in prima parte a zilei, esti destul de fragil din punct de vedere emotional, asa ca e necesar sa fii atent cu ce energii te impregnezi din jur, si ce ganduri lasi sa persiste si sa se dezvolte in mintea ta. Dupa pranz, Luna se muta in Berbec, iar tu esti infuzat cu determinare, curaj si putere, indiferent ce ti-ai propus sa rezolvi si sa faci. Mare parte din putere este contributia familiei, asadar permite-i sa te sustina in tot ce iti doresti.

Horoscop 10 iunie. Varsator
„Caci daca n-ar fi, nu s-ar povesti”. Tu ai ce povesti astazi, dar ai grija sa nu ramai la stadiul de poveste si sa omiti esentialul. E un context energetic favorabil pentru conexiuni intre oameni, pentru a ajunge la informatiile care iti sunt necesare pentru anumite proiecte, dar si pentru a te folosi eficient  si rapid de toate aceste resurse. Cu conditia sa nu te fure auto-admiratia si peisajul in care se gasesc destui admiratori.

Horoscop 10 iunie. Pesti
Desi ziua incepe sub auspicii nu foarte optimiste, iar tu tinzi sa fii destul de sensibil la starea celor din jur si aproape ca incepi sa-ti ocupi mintea cu grijile lor, de pe la pranz reusesti sa te mobilizezi si sa iesi din lancezeala. De altfel, intrarea Lunii in Berbec stimuleaza zona finantelor si afacerilor, creand contextul favorabil pentru castiguri si negocieri avantajoase. Asadar, joaca-ti bine cartea si alege-ti miza astfel incat sa-ti mentii tonusul si determinarea. Ai atu-urile in mana, nu trebuie  decat sa le folosesti la momentul potrivit.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro  

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 10 iunie