x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 14 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 14 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

14 Mai 2014   •   00:04
Horoscop zilnic, miercuri 14 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astăzi este un moment bun să te ocupi de subiecte care te afectează la un nivel profund şi care au de-a face cu intimitatea din relaţiile tale. Adevăruri până acum ascunse pot ieşi la iveală, de aceea acum sinceritatea este esenţială. De asemenea, poţi înţelege mai clar sursele anxietăţii tale şi ideal ar fi să vorbeşti cu partenerul tău despre sentimentele şi trăirile tale.

Taur
Dacă ai avut câteva dificultăţi în relaţiile tale parteneriale şi în special în cele cu partenerul de cuplu, acum ai mai multă disponibilitate de a te dedica rezolvării acestora. Înfruntarea dificultăţilor împreună, nu de unul singur, va consolida relaţia voastră, dându-ţi senzaţia că sunteţi conectaţi la un nivel intim, mult mai profund. Pune accent pe implicarea personală.

Gemeni
Poţi afla astăzi cauza unor mai vechi probleme de sănătate sau chiar soluţia optimă pentru rezolvarea acestora. Este foarte important să acorzi atenţie tuturor semnalelor pe care ţi le transmite propriul corp, sensibilitatea crescută ajutându-te să te vindeci mai repede, dar evită acum intervenţiile chirurgicale. E o zi favorabilă şi rezolvării unor subiecte ascunse de ochii lumii.

Rac
Viaţă ta romantică poate înregistra zilele acestea o revigorare, simţind mai mult nevoia de a-ţi arăta latura pasională. Iar dacă nu ai un partener, această atitudine ar putea atrage unul. Şi domeniul creativ îţi poate aduce satisfacţii, asta ca urmare a implicării cu tot sufletul într-un domeniu care te captivează suficient şi care te motivează să-ţi exprimi trăirile.

Leu
Familia şi chestiunile care ţin de căminul personal vor fi aduse astăzi în atenţia ta, fiind posibil să te confrunţi cu un subiect care până acum a rămas neclar sau chiar omis. Indiferent dacă te vei simţi afectat din punct de vedere emoţional, nu dramatiza şi încearcă să găseşti soluţii. În toate discuţiile acordă prioritate onestităţii şi fii deschis şi înţelegător.

Fecioara
Azi ai şansa de a veni în contact cu informaţii care să te ajute să conştientizezi subiecte profunde pe care le-ai neglijat până acum sau pe care ar fi bine să le exprimi cumva, ca de exemplu ţinând un jurnal. Deci, fii atent să nu ratezi orice semnal care te va motiva să faci schimbări benefice ţie. În rest, aşteptă-te la o zi încărcată, cu diverse întâlniri şi chiar cu scurte deplasări.

Balanţă
Banii şi situaţia ta financiară sunt subiecte de maxim interes astăzi, cu atât mai mult cu cât sunt implicate şi alte persoane cu care ai ceva de împărţit. Vei recunoaşte mai uşor tentativele de convingere ale celorlalţi folosindu-se de favoruri sau alte avantaje materiale. Ai putea deveni conştient de noi resurse lăuntrice iar acum se iveşte ocazia de a le gestiona în avantajul tău.

Scorpion
Fenomenul de Lună Plină ce se produce în semnul tău este un moment propice conştientizării. Tot ceea ce ai ţinut ascuns sau de care te-ai ferit revine acum în forţă. Chiar dacă pare incomod, nu fugi de confruntare deoarece aceste subiecte reprezintă şansa de transformare în ceva extrem de folositor ţie şi nu uita să asculţi vocea puternică a intuiţiei.

Săgetător
Ar fi indicat ca ziua de astăzi să o dedici unei activităţi introspective deoarece momentul astral este favorabil pentru a vedea mai clar părţi ale personalităţii tale de care nu erai pe deplin conştient. Încearcă să eviţi să te judeci prea aspru sau să te învinovăţeşti iar printr-o atitudine de acceptare a tuturor faţetelor tale poţi scoate la suprafaţă şi elimina surse apăsătoare de anxietate.

Capricorn
Prieteniile de suflet vor cântări mult pentru tine astăzi şi probabil vei realiza că o persoană apropiată ţie are nevoie de suportul şi de implicarea ta. Atât disponibilitatea de a fi mai deschis, mai empatic, cât şi şansa pe care o acorzi altora să se apropie de tine îţi vor crea un sentiment relevator în privinţa legăturilor interumane şi a adevăratei lor valori.

Vărsător
Cariera şi succesul social ar putea veni astăzi în prim-plan, existând şansa de a înregistra progrese în urma implicării şi demersurilor de până acum, servindu-ţi planului tău de avansare. De asemenea, talente mai puţin cunoscute îţi pot aduce acum beneficii şi notorietate. Delimitează-te de concepţii rigide şi vei avea ocazia să experimentezi noi oportunităţi.

Peşti
Aspiraţiile dar şi planurile tale cele mai dragi te vor împinge astăzi să le dai curs într-o anumită manieră, iar dacă le vei împărtăşi şi celor apropiaţi ţie, sunt şanse mai mari să le poţi transforma în realitate. Încearcă să te familiarizezi cu latura ta profundă şi mai ales aventuroasă demarând acum ceva îndrăzneţ atât pentru tine, cât şi pentru cei din jurul tău.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×