x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 16 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 16 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

15 Apr 2014   •   23:03
Horoscop zilnic, miercuri 16 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astazi trebuie sa incerci sa-ti controlezi mai bine reactiile impulsive si spiritul combativ. Este posibil sa te simti provocat din toate directiile, dar cele mai resimtite conflicte provin din familie si de la persoanele apropiate. Daca accepti si punctul acestora de vedere, ai sansa sa constientizezi importanta legaturilor emotionale dintre voi si felul in care te influenteaza.

Taur
Axeaza-te astazi pe exprimarea profunda, sub orice forma artistica, fiindca ai toate sansele sa lasi o impresie placuta in cercul tau de cunostinte si chiar sa stabilesti un parteneriat avantajos. Este posibil sa traversezi unele conflicte la locul de munca, mai ales atunci cand nu te astepti. Daca eviti confruntarea ai de castigat, altfel vei regreta vorbele spuse la nervi.

Gemeni
Iti concentrezi fortele pe rezolvarea responsabilitatilor zilnice, reusesti sa le prioritizezi in functie de importanta acestora, iar daca activezi in zona artistica poti primi acum confirmarile dar si rasplata cuvenita. Evita insa sa intri in polemici cu prietenii sau cu persoana iubita ce pot avea repercursiuni daca exprimi prejudecati sau provoci discutii in contradictoriu.

Rac
Ar fi de preferat ca astazi sa te axezi pe actiunile pe care le faci cu pasiune si care te relaxeaza intr-o oarecare masura. Iar cele mai indicate au legatura cu exprimarea emotiiilor dar si cu domeniul spiritual. Astfel, poate iti distragi atentia si nu participi la situatii conflictuale care au ca subiect comun stabilirea autoritatii dar si cine are ultimul cuvant de spus.

Leu
O zi petrecuta mai mult acasa sau impreuna cu cei dragi este o alegere inteleapta, deoarece poti realiza adevarata importanta a sustinerii oferite de catre acestia. In plus, impulsivitatea atat verbala dar si legata de sectorul deplasarilor, daca nu o gestionezi cu atentie, iti poate rezerva surprize nu tocmai palcute. Deci, alege sa fii mai precaut ca de obicei.

Fecioara
Indrazneste sa vorbesti cu cei dragi despre sentimentele tale si vei vedea usurinta cu care acestia te vor sustine in planurile tale de viitor. E bine sa ramai circumspect in a te lansa in speculatii financiare, oricat de tentante ar parea, riscand sa scapi detalii importante si fiindca pot exista discrepante intre viziunea ta si situatia reala. Ia-ti timp suficient pentru o analiza atenta.

Balanta
Concentreza-te mai mult pe aspectele financiare dar si pe sursele de castig care vizeaza domeniul artistic, avand ocazia sa arati lumii adevarata ta valoare. Important este sa nu te grabesti in luarea deciziilor si sa nu incerci sa impui partenerilor tai punctul tau de vedere. Daca e necesara o renegociere de contract, alege o alta zi, cu un potential conflictual mai mic.

Scorpion
Desi ziua iti poate imprima o puternica incarcarcatura emotionala, ai sansa sa transformi mai usor o activitate placuta, un hobby in ceva mult mai serios, alegand sa te dezvolti in acel domeniu. Ferm in sustinerea parerii personale si avand impresia ca esti nedreptatit, poti reaprinde tensiuni la locul de munca si mai ales discutii taioase cu rivalii din umbra.

Sagetator
O zi in care sa lasi deoparte zona sociala, dedicandu-ti atentia introspectiei si curatarii de emotiile apasatoare, ar fi cea mai indicata varianta. In plus, vei fi placut surprins de caldura si siguranta oferita de caminul personal si mai ales de familie. Relatiile cu prietenii se pot strica usor din cauza unor discutii legate de bani dar sau de judecati de valoare.

Capricorn
Astazi poti lasa o impresie placuta in grupurile sociale in care activezi, fiindu-ti apreciata profunzimea si capacitatea de te axa pe subiectele esentiale dar si pe relatiile care fac diferenta. Daca planuiesti o renegociere o pozitiei tale in zona carierei, accepta mai usor sfaturile celor din familie care-ti pot oferi o noua viziune si evita sa cauti vinovati acolo unde nu e cazul.

Varsator
Este posibil ca astazi sa simti o recunoastere a propriei valori si sa ai un sentiment de siguranta privind veniturile dar si locul de munca. Totusi, prea multa dezinvoltura in a impune propriile convingeri poate dauna relatiei tale cu mentori sau persoane de la care ai ce invata. Fii atent la tendintele impulsive, cu atat mai mult daca te vei gasi la volanul masinii.

Pesti
Energia iti va fi directionata astazi cel mai probabil catre domeniul spiritual si al dezvoltarii personale. Practic vei simti ca e important pentru tine sa te ocupi mai mult de aceasta latura, ajutand semenii din jurul tau. Din nevoia de a obtine o mai mare siguranta financiara, poti fi tentat sa te avanti in actiuni speculative destul de riscante, de aceea incearca sa fii precaut.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×