x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri, 18 noiembrie. Nu te lăsa intimidat, dar nu răspunde nici agresiv

Horoscop zilnic, miercuri, 18 noiembrie. Nu te lăsa intimidat, dar nu răspunde nici agresiv

17 Noi 2015   •   19:34
Horoscop zilnic, miercuri, 18 noiembrie. Nu te lăsa intimidat, dar nu răspunde nici agresiv


Horoscop 18 noiembrie. Berbec
Luna ramane astazi in Varsator, armonizand relatiile cu  prietenii si stimulandu-te sa te deschizi catre cunostinte si grupuri noi. Esential acum este sa te bazezi pe originalitate si creativitate, dar si pe comunicare, participare si impartasire, in tot ce intentionezi sa faci. De asemenea, e benefic cu adevarat, sa pastrezi in vedere scopul final in loc sa te  lasi distras de obstacole sau judecati.

Horoscop 18 noiembrie. Taur
Luna in Varsator energizeaza astazi zona carierei si a statutului social. E posibil sa ai idei creative si cu adevarat fructuoase, insa va trebui sa le expui cu rabdare celor implicati, astfel incat sa le adopte cu mai mare usurinta. Altfel, s-ar putea sa intmpini rezistenta si sa se dilueze/risipeasca o serie de posibilitati extraordinare de dezvoltare si expansiune a unei afaceri sau proiect.

Horoscop 18 noiembrie. Gemeni
Oricare ti-au fost nemultumirile in ultima perioada, astazi esti invitat sa privesti imaginea de ansamblu si sa te concentrezi mai degraba  pe ceea ce vrei sa creezi in viitor, decat pe dificultati si piedici. Aminteste-ti ca energia din spatele cuvintelor si gandurilor creeaza lumea ta, asa ca fii constient si prezent cat poti de mult. Unele dorinte se pot implini in moduri neasteptate.

Horoscop 18 noiembrie. Rac
Pentru tine, ziua de astazi poate aduce surprize in ce priveste unele favoruri, recompense si daruri pe care le poti primi. Desi e o perioada aglomerata si destul de soolicitanta datorita schimbarilor profunde de viziune, scop, filozofie de viata si obiective pe termen lung, daca stai intr-un spatiu lipsit de frica, furie si judecati, vei vedea ca exista posibilitati noi si multa usurinta in a-ti crea drumul pas cu pas, cu eleganta.

Horoscop 18 noiembrie. Leu
Daca-ti doresti sa imbunatatesti o relatie sau sa incepi noi parteneriate, fii pregatit sa adopti o atitudine deschisa, receptiva si bazata pe cooperare. E posibil sa te trezesti in cotexte atipice si sa primesti propuneri inedite astazi, tocmai de aceea e bine sa fii deschis la posibilitati noi si sa privesti de dincolo de comoditate si confort. Nu refuza nicio invitatie si ramai in comunicare cu oameni care te inspira.

Horoscop 18 noiembrie. Fecioara
Luna in Varsator activeaza zona muncii si iti poate deschide drumul in ce priveste noi abordari care duc spre succes, inclusiv material. Pentru asta, e nevoie sa fii flexibil, sa asculti si alte puncte de vedere, sa te informezi si sa fii pregatit pentru a schimba/inova ceva in cadrul unor proiecte. Pe de alta parte, fii atent cum filtrezi informatiile care ajung la tine, intrucat exista tendinta de a lua mult prea in serios totul.

Horoscop 18 noiembrie. Balanta
Tu esti favorizat de prezenta Lunii in Varsator, in sensul ca poti privi din nou viata cu seninatate si te poti bucura de ceea ce iubesti sa fii si sa faci. Creativitatea este stimulata, ideile originale sunt in plina revelare, asa ca nu-ti ramane decat sa fii recunoscator si sa folosesti cat mai constient energia acestei zile, implicandu-te total in orice faci.

Horoscop 18 noiembrie. Scorpion
O zi in care e bine sa acorzi atentie in special nevoilor tale si a celor dragi. E bine, de asemenea, sa implementezi ideile de imbunatatire a  mediului casnic, fie ca asta presupune o redecorare a casei, o achizitie sau chiar o mutare. E timpul sa aduci prospetime in spatiul tau intim, dar si in fiinta ta. Poate o noua viziune, un mod nou de a privi viata nu e de neglijat.

Horoscop 18 noiembrie. Sagetator
Luna in Varsator activeaza zona comunicarii, informarii si schimburilor. E o zi cu surprize placute, mai ales in ce priveste vestile primite. Intalnirile si negocierile se intorc in favoarea ta, ideile bune sunt la ordinea zilei, iar prietenii sunt sursa de bucurii si binecuvantari. Spre seara, stai departe de scenarii, presupuneri si discutii tensionate.

Horoscop 18 noiembrie. Capricorn
Aceasta zi iti poate aduce ipostaze benefice in privinta afacerilor si castigurilor aferente. Este o zi in care esti provocat sa abordezi intr-un mod diferit aceste sectoare de viata si chiar sa-ti schimbi unele prioritati. Iar daca te gandesti ca nu mai are ce sa te surprinda, ei bine vei vedea ca exista posibilitati de expansiune si prosperitate despre existenta carora habar nu aveai.  AI incredere si fii prezent.

Horoscop 18 noiembrie. Varsator
Luna strabate si astazi semnul tau solar, deschizand noi orizonturi si noi culoare de gandire si manifestare. E posibil sa te inspire noi domenii, sa ti se deschida apetitul pentru cunoastere si cercetare intr-o anumita directie, sa descoperi pasiuni noi. E momentul potrivit pentru a incepe ceva nou ascultandu-ti instinctul, fara a avea pretentia de a controla totul.

Horoscop 18 noiembrie. Pesti
Pentru tine, aceasta zi este potrivita mai degraba pentru introspectie, retragere in zona ta sigura, adica in imaginatie si visare. Observarea evenimentelor si a lumii te ajuta sa vezi detalii care ti-au scapat, iar asta iti va aduce claritate cu privire la urmatorii pasi pe care ii ai de facut. Stai departe de gandurile pesimiste, mai ales spre seara.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop