x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 19 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 19 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

18 Sep 2012   •   21:00
Berbec
Luna se afla in Scorpion si te predispune la emotii puternice, paradoxale, care te consuma energetic. Relatia cu persoana iubita sau cu copiii este foarte incordata, intrucat ai tendinta de a-i controla, si rezultatul trebuie sa fie conform vointei tale. Te lasi condus de instincte, si nu este o zi favorabila pentru achizitionarea de produse de lux.

Taur
Luna in Scorpion este plasata in zona asocierilor si parteneriatelor oficiale. Relatia cu partenerul de viata este departe de a fi armonioasa. Cauti sa iti impui vointa, atat acasa, cat si profesional si ai putea chiar abuza de bunavointa celorlalti. Felul in care te manifesti iti impacteaza direct imaginea publica, asa ca fii moderat si renunta la egoism.

Gemeni
Tie, Luna iti lumineaza zona muncii si a sanatatii. La serviciu comunici foarte autoritar si te lasi manat de propriile interese, fapt care iti poate atrage antipatia colegilor sau a subordonatilor. Din cauza stresului si a incordarii ai putea atrage unele probleme de sanatate, deci dozeaza-ti cu atentie efortul. Drumurile cu masina necesita prudenta.

Rac
Tu primesti influenta Lunii in Scorpion in zona iubirii si a copiilor. Persoana iubita ti-ar putea reprosa faptul ca esti foarte posesiv si interesat de sexualitate in detrimentul sentimentelor. Ai putea folosi manipularea pentru a-ti atinge scopurile, inclusiv in relatia cu copiii. Dispui de o imaginatie foarte bogata si manifesti o atractie aparte.

Leu
In cazul tau, Luna in Scorpion te stimuleaza in zona intimitatii, a familiei. Esti foarte emotiv, preiei usor vibratiile mediului inconjurator si astfel esti sensibil la ambianta din camin. Cei din casa, si in special parintii, te pot face foarte usor sa iti pierzi rabdarea si sa devii agresiv. Descarca-ti energia in moduri pasnice, de exemplu, facand curatenie prin casa.

Fecioara
Luna in Scorpion iti activeaza zona comunicarii, a drumurilor scurte si a fratilor. Esti foarte stangaci in exprimarea sentimentelor, pastrezi o nota de mister si comunicarea iti este ingreunata. Cel mai mult au de suferit fratii de pe urma acestor aspecte. Nu este o zi favorabila drumurilor cu masina, asa ca fii atent si foarte prudent.

Balanta
In ceea ce te priveste, Luna in Scorpion se proiecteaza in zona resurselor si a stimei de sine.
Esti foarte atasat de bunurile materiale si ai tendinta de a cheltui in exces. Cineva din anturaj, posibil o femeie, are nevoie de sprijinul tau si ti-ar putea cere bani cu imprumut. Renunta la judecati, ajuta daca poti si daca simti sa o faci, prin mijloacele la indemana ta.

Scorpion
Luna se afla in semnul tau zodiacal si iti atrage atentia asupra dorintelor si nevoilor tale. Esti extrem de impulsiv si irascibil, fapt care te-ar putea aduce in conflict cu sefii sau cu autoritatile. Ai o gandire penetranta si poti "scana" cu usurinta pe oricine. In relatia cu fratii esti cald si protector, iar in caz de nevoie le poti servi cu succes drept terapeut de suflet.

Sagetator
In cazul tau, Luna in Scorpion te stimuleaza in zona discretiei si a abandonului de sine. Esti hipersensibil, imaginatia este la cote foarte inalte si esti provocat sa faci diferenta dintre intuitie si superstitie. Energia vitala este foarte redusa si iti recomand sa te retragi intr-un loc linistit, unde sa te reculegi si sa iti reincarci bateriile pentru a-ti conserva sanatatea.

Capricorn
Tu resimti influentele Lunii in Scorpion in zona anturajului si a protectorilor. Te faci cu usurinta remarcat in cadrul grupului sau organizatiei din care faci parte datorita energiei puternice pe care o degaji si prin forta si taria cu care te manifesti si iti exprimi punctul de vedere. Ai putea trage unele foloase materiale de pe urma altora.

Varsator
Luna in Scorpion iti activeaza zona puterii si prestigiului social. Dispui de multa energie, initiativa si spirit practic. In cazul in care esti profesor sau formator te remarci prin ingeniozitate, farmec personal, multa creativitate, desi uneori nu iti este usor sa ramai coerent. Partenerul de viata este posibil sa nu iti impartaseasca entuziasmul si sa nu te sustina.

Pesti
In ceea ce te priveste, Luna in Scorpion iti stimuleaza zona transformarii si a regenerarii. Traiesti emotii intense, paradoxale, nu te multumesti cu jumatati de masura, fapt care te face dificil de gestionat. In relatia cu persoana iubita te manifesti instinctual, egoist si centrat pe propriile nevoi, fapt care ti-ar putea aduce respingerea. Poti gasi alinare in bratele fratilor.

×