x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 20 iunie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 20 iunie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

19 Iun 2012   •   21:00

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
--------------------------------------------
Luna se afla astazi in Rac, in relatii tensionate cu Uranus si cu Pluto, amintindu-ne de experiente trecute care inca ne afecteaza si ne stimuleaza sa rupem atasamente si sa renuntam la o serie de obiceiuri sau convingeri vechi.

BERBEC
Cel mai bun lucru pe care Luna in Rac te indeamna sa-l faci este sa te debarasezi de tot ce e inutil, toxic sau invechit, mai ales din spatiul in care locuiesti. Astazi, daca simti sa faci curatenie generala si sa arunci unele obiecte vechi, fa-o. Pentru ca, in felul acesta, eliberezi spatiul de energia stagnanta. Relatiile de familie pot fi tensionate, insa e un moment bun pentru a lamuri neintelegeri din trecut.

TAUR
E posibil ca astazi sa ai multe drumuri de facut, mesaje de transmis sau lucruri de discutat si negociat. In orice caz, totul pare sa fie legat de relatii, comunicare, deplasari. Chiar daca ziua este destul de incordata, cu stres si emotii schimbatoare, pastreaza-te in zona gandirii pozitive si evita sa faci scenarii pesimiste.

GEMENI
Pentru tine, astazi totul pare sa se invarta in jurul banilor. Orice intentie sau plan se opreste la nevoia de bani, la calcule nesfarsite sau cautare de solutii care sa te scoata dintr-un impas financiar. In acest context, e de preferat sa nu fortezi lucrurile, oricat ti se pare de dificila o anumita situatie, ci sa astepti sa vezi solutiile.

RAC
Luna prezenta in zodia ta iti stimuleaza intuitia, imaginatia si sensibilitatea. Asadar, astazi ar fi bine sa faci alegeri in functie de ceea ce simti cu adevarat, in loc sa te lasi influentat, santajat sau conditionat de cei din jur. Este o zi importanta, in care poti identifica niste atasamente si temeri, legate de planul profesional si de parteneriate, dar important este ca ai la indemana raspunsurile si solutiile necesare.

LEU
Pe tine, contextul astral de astazi te poate arunca intr-un soi de melancolie, devitalizare sau pesimism. Ai tendinta sa vezi totul in nuante mult mai sumbre decat sunt in realitate, si sa te victimizezi pentru o serie de alegeri recente, carora nu le mai vezi utilitatea. Ai insa langa tine oameni de calitate, intelepti, care iti pot oferi sprijin, idei si o perspectiva mai luminoasa.

FECIOARA
Dependenta de anumite persoane din anturajul apropiat devine, astazi, foarte evidenta. Poti constientiza ca te-ai complacut mult timp in unele relatii, ai preferat sa stai in umbra cuiva si ai devenit, astfel, dependent de acesta. E momentul sa-ti privesti cu sinceritate intentiile si dorintele, pentru a te putea elibera de o serie de constrangeri.

BALANTA
Prezenta Lunii in Rac si aspectele ei tensionate scot in evidenta nemultumirile si fricile legate de zona carierei, statut profesional si relatiile aferente. Este o zi destul de incordata din acest punct de vedere, insa, daca te poti detasa de toate scenariile pesimiste la care esti predispus, intuitia te va ghida in directia potrivita, iar experientele vor deveni o sursa de invatare si crestere.

SCORPION
Cu cat te gandesti mai mult la viitor, cu atat mai multe asteptari ai, iar temerile vor fi pe masura. Asadar, in loc sa pendulezi intre ganduri despre trecut sau viitor, revino cat mai des in prezent si fa tot ce poti mai bine in acest moment. Uitandu-te cu atentie la ce ai acum in viata ta, s-ar putea sa realizezi ca esti exact in locul si momentul potrivit.

SAGETATOR
In ceea ce te priveste, ti-e gandul la bani, siguranta materiala, stabilitate din toate punctele de vedere. Astazi e posibil sa ai un puternic sentiment de insecuritate si sa traiesti intens o serie de frici mai vechi care isi au radacina in niste tipare familiale. Asadar, e important sa faci distinctia intre ce simti si ce gandesti, intre realitate si scenarii. In felul acesta, vei vedea ca lucrurile nu sunt chiar asa de sumbre.

CAPRICORN
Luna se afla in Rac, in zona relatiilor si imaginii proiectate in afara. Aspectele sunt tensionate, semn ca astazi esti extrem de sensibil la stimulii exteriori, la remarcele celor din jur si la reactiile sau atitudinea lor. De altfel, este un prilej bun pentru a invata sa nu te mai lasi afectat de circumstante si sa nu mai iei totul personal.

VARSATOR
In cazul tau, provocarile acestei zile vizeaza locul de munca si relatiile cu colegii sau cu subalternii. Este o zi incordata, in care te poti simti constrans, blocat, lipsit de vitalitate si entuziasm. Asadar, e bine sa nu fortezi lucrurile, ci sa le lasi in voia lor, alegand sa faci doar ce poti, in ritmul in care poti. Din punct de vedere al sanatatii, e bine sa acorzi mai multa atentie alimentatiei si odihnei.

PESTI
Pentru tine, Luna in Rac inseamna emotii intense, sensibilitate accentuata, vulnerabilitate. Asadar, astazi, din teama de a nu fi ranit, tinzi sa te inchizi intr-o carapace, si sa le transmiti, chiar si celor mai dragi oameni, un mesaj contrar sentimentelor tale. Prin urmare, fii gata sa te deschizi, mai ales daca te simti vulnerabil, si primeste afectiunea celor dispusi sa ti-o ofere.

×