x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 21 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 21 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

20 Mai 2014   •   23:05
Horoscop zilnic, miercuri 21 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Zona comunicării este de astăzi activată o dată cu intrarea Soarelui în acest sector, ceea ce te va face să fii deschis spre dialogul cu ceilalţi, dar şi dornic de a mai învăţa ceva interesant. Prima parte a zilei dedic-o dialogului cu prietenii tăi, finalul acesteia găsindu-te mai impresionabil şi prins în rezolvarea unor subiecte sensibile legate de familie şi de trecutul acesteia.

Taur
Atât cariera, dar şi sectorul financiar revin în atenţia ta şi e indicat să te axezi pe subiectele care au legătură cu siguranţa ta materială, evitând să te risipeşti pe mai multe paliere speculative. Nu te grăbi însă să iei acum decizii, mai ales în partea a doua a zilei, existând posibile neclarităţi, aşteptări prea mari, dar şi neconcordanţe privind emoţiile şi propriul ego.

Gemeni
O dată cu intrarea Soarelui în semnul tău zodiacal, atenţia revine asupra propriei persoane şi a felului cum interacţionezi cu cei din jur. Încrederea în tine va fi principalul atu, iar astăzi concepţiile tale nonconformiste vor convinge, într-o manieră rafinată, oamenii din cercurile tale de influenţă. Fiind predispus către idealism în privinţa carierei, astăzi e bine să te menţii cumpătat.

Rac
Începând de azi, vei simţi nevoia să te retragi din agitaţia socială şi să te ocupi mai mult de rezolvarea unor subiecte apăsătoare. Apelează cu încredere la tehnici spirituale, ascultă vocea intuiţiei, iar a scrie despre ceea ce te preocupă poate avea un adevărat efect curativ. Mai senzitiv ca de obicei, te poţi trezi uşor fără energie, de aceea nu uita să-ţi încarci periodic bateriile.

Leu
Aspiraţiile tale, dar şi timpul dedicat activităţilor sociale, eventual alături de prieteni, vor deveni subiecte de maxim interes. Totuşi, după o bună parte din zi petrecută într-un mod mai aparte alături de partener, rişti să intri în conflict cu acesta, făcându-ţi planuri fără o prea mare acoperire sau să simţi blocaje ce au originea în trecut. Vei fi mai emotiv, deci nu te lăsa pradă angoaselor.

Fecioara
Cariera şi drumul tău în viaţă sunt teme care-ţi vor acapara atenţia şi energia în următoarea perioadă şi încearcă să fii cât mai deschis către mai multe domenii, persoane, dar şi căi de negociere. Soluţiile nonconformiste găsite la locul de muncă vor lăsa locul în partea a doua a zilei unor planuri de asociere incorect evaluate şi ar fi oportun să eviţi luarea deciziilor.

Balanţă
Studiul aprofundat al unor noi domenii, dar şi o perioadă dedicată călătoriilor cu scopul de a explora lumea înconjurătoare pot fi fructificate în următoarele săptămâni. Deşi nu duci lipsă de inspiraţie şi de originalitate, vei fi tentat să evadezi cu totul de la responsibilităţile cotidiene şi e posibil să stârneşti conflicte cu colegii de serviciu. Deci, visează cu măsură!

Scorpion
Axarea pe subiecte care contează cu adevărat pentru tine, investigaţii dar şi acţiuni legate de domeniul financiar-bancar îţi vor oferi oportunităţi multiple de a-ţi realiza scopurile propuse. Totuşi, astăzi încearcă să ajungi la un numitor comun cu famila sau clarifica aspecte legate de aceasta care te împiedică cumva să te exprimi în voie şi tinde către raţionamente realiste.

Săgetător
Soarele va intra în sectorul parteneriatelor, atât cele personale, cât şi cele de afaceri şi e bine să ai vedere mai multe opţiuni, atâta timp cât nu te laşi acaparat de curiozitatea experimentului. Va fi o zi cu multă implicare socială, posibil cu scurte deplasări, ca apoi, seara, să o dedici familiei şi unor unor responsabilităţi casnice, cu toate că simţi că îţi ocupă prea mult timp.

Capricorn
Mai multă implicare la locul de muncă, adaptabilitatea dar şi dialoguri fructuoase cu colaboratorii se anunţă pentru următoarea perioadă. În plus, vei avea avantajul să poţi jongla cu mai multe subiecte simultan sau poţi avea în vedere mai multe opţiuni terapeutice, sănătatea ta devenind prioritară. Evită astăzi extravaganţele financiare şi exprimarea ambiguă.

Vărsător
Creativitatea ca mod de joacă, dialogul cu persoana iubită dar şi timpul suplimentar alocat copiilor vor constitui teme pricipale de interes o dată cu intrarea Soarelui în semnul Gemenilor. Plin de energie, în prima parte a zilei vei atrage atenţia asupra ta prin felul original şi dornic de libertate, ca apoi să fii predispus să-ţi asumi riscuri financiare fără a avea toate datele necesare.

Peşti
Dacă simţeai că cei de acasă îţi duc lipsa, pentru câteva săptămâni de acum încolo, familia va beneficia de mai multă implicare din partea ta dar şi de timpul necesar discutării problemelor domestice. Ia-o totuşi treptat, nu forţa lucurile şi încearcă să împaci cumva tendinţa ta visătoare cu aspectele practice, fără a considera că eşti acaparat de cei dragi.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×