x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri, 22 aprilie 2015. Munca multa, sarcini de dus la capat, efort si incrancenare

Horoscop zilnic, miercuri, 22 aprilie 2015. Munca multa, sarcini de dus la capat, efort si incrancenare

22 Apr 2015   •   08:32
Horoscop zilnic, miercuri, 22 aprilie 2015. Munca multa, sarcini de dus la capat, efort si incrancenare
Horoscop 22 aprilie - Berbec
Resursele tale interioare si energia sunt folosite cu prioritate in zona materiala, financiara si a afacerilor. Este o perioada in care poti gasi mijloace noi de castig si iti poti schimba in sens favorabil situatia financiara. Totusi, fii atent la prioritati si echilibreaza dorinta de putere si acumulare, cu creativitatea si intelepciunea, pentru ca ambitiile prea mari au costuri pe masura. In alta ordine de idei, astazi accesezi cu usurinta orice informatie de care ai nevoie si poti gasi solutii noi la situatii tensionate vechi.

Horoscop 22 aprilie - Taur
Cu 3 planete in Taur, esti destul de concentrat asupra ta si a nevoilor tale. E timpul sa te ocupi mai mult de tine, sa intelegi ce nevoi ai, ce vrei cu adevarat pentru mai departe. Sunt necesare niste schimbari sau ajustari de atitudine, infatisare, imagine…. Atentie la inspiratia pe care o primesti astazi. Fii gata sa pui in practica niste idei si informatii care-ti parvin. De asemenea, fii pregatit sa-ti valorizezi mai avantajos calitatile si aptitudinile, pentru a-ti creste veniturile.

Horoscop 22 aprilie - Gemeni
Sentimentul de apasare experimentat in ultimele zile se mai atenueaza astazi, sub bagheta Lunii in Gemeni, care o intalneste pe Venus in cursul diminetii, si iti inmoaie sufletul. E o zi excelenta pentru a te rasfata si pentru a lasa loc de reconciliere acolo unde au existat tensiuni in relatii. Interactiunile cu oameni noi, deschiderea catre noi idei si proiecte, sunt de bun augur. Deschide usa posibilitatilor diferite, nonconformiste, in loc sa ramai blocat in caile stiute si in obiceiuri vechi. 

Horoscop 22 aprilie - Rac
Te afli intr-un moment important, de crestere si consolidare a puterii personale si a pozitiei in anumite relatii pe care le consideri de referinta in viata ta. Ai de gestionat un context tensionat in privinta banilor si afacerilor, in sensul ca nu prea mai poti accepta compromisuri sau amanari. Totusi, cheia acum este intelepciunea. Lupta si incrancenarea, inlocuite cu flexibilitate si asumare a ceea ce ai creat, te ajuta sa vezi o poarta noua de iesire dintr-un context tensionat. Astazi fii atent la semne, sincronicitati, idei, revelatii, intuitie.

Horoscop 22 aprilie - Leu
Este probabil o perioada aglomerata pentru tine, cu multe ambitii si preocupari, iar presiunea pe care tinzi sa o pui pe tine te poate duce la epuizare. Ziua aceasta vine la momentul potrivit, cu o energie care rupe ritmul, te ajuta sa te destinzi in preajma sau cu sprijinul unor persoane fascinante. A fi in comunicare cu oamenii pe care-i placi si care te inspira poate fi absolut vindecator, relaxant si energizant. Fii atent la ideile si mesajele care ajung astazi la tine. Pot contribui la a aduce mai multa usurinta in viata ta.

Horoscop 22 aprilie - Fecioara
Luna in Gemeni activeaza astazi zona carierei si e posibil sa aduca multa forfota, dar si inspiratie, idei, schimb constructiv de informatii. Sunt posibile intruniri, sedinte, interviuri, primirea unor vesti pe care le asteptai de multa vreme. Oricum, e important sa fii, si vei fi, in mijlocul evenimentelor, pentru a fi la curent cu toate noutatile. Farmecul personal te va ajuta suficient de mult pentru a fi ascultat si a-ti fi luat in considerare cuvantul, asadar lasa totul sa curga firesc si incearca sa asculti cel putin la fel de mult pe cat vorbesti.

Horoscop 22 aprilie - Balanta
E clar ca te afli intr-un proces ceva mai profund de transformare interioara si multe dintre contextele cu care te-ai obisnuit tind sa se schimbe acum. Cu alte cuvinte, e necesar sa iesi din zona de confort, sa-ti pui intrebari, sa te misti inainte. Energia acestei zile te sprijina sa privesti realitatea dintr-un punct de vedere mai inalt, sa cercetezi, sa cauti informatii, sa te conectezi cu oameni care detin cunoastere in domeniile tale de interes. Fii deschis si accepta ca sunt lucruri pe care nici nu stii ca nu le stii.

Horoscop 22 aprilie - Scorpion
Care e locul pe care vrei sa-l ocupi in vietile celor din jur? Ce rol joci? Cat de mult te implici in viata celui de langa tine, uitand de a ta si de singura responsabilitate reala fata de tine insuti? Ce schimbari ar fi potrivite acum, in ce priveste convingerile si punctele tale de vedere despre relatii? Astazi poti sta in aceste intrebari, daca vrei. Astfel poti primi raspunsuri valoroase care vor face o diferenta valoroasa in starea, perceptia, abordarea si, implicit, in realitatea ta.

Horoscop 22 aprilie - Sagetator
Munca multa, sarcini de dus la capat, efort si incrancenare. E-adevarat ca e o perioada propice pentru munca si ca ai mult mai multe sanse acum sa obtii rezultatele dorite daca te angajezi responsabil in ce ti-ai propus. Nu uita insa ca mintea si trupul tau au nevoie de momente de relaxare, si ca cerand sprijin sau delegand o parte din sarcini iti poti face viata mai usoara si mai frumoasa. Prin urmare, astazi fii gata sa vorbesti, sa ceri, sa intrebi…

Horoscop 22 aprilie - Capricorn
Pasiunea ocupa un loc important in viata ta in aceasta perioada, daca o lasi. Poti redescoperi lucruri care iti aduc placere si bucurie, te pot apropia mai mult de un om drag sau gasesti mijloace si posibilitati de creatie noua pe diverse alte paliere. Cert este ca energia acestor zile te sprijina sa creezi, sa dai nastere, deci sa-ti folosesti capacitatea de materializare la un nivel mult mai inalt. Ziua de astazi aduce informatii, idei, miscare. Fa loc schimbarilor care apar in program si accepta tot ce apare.

Horoscop 22 aprilie - Varsator
Destul de mult stress este posibil sa resimti in aceasta perioada, insa e important sa constientizezi ca tu singur ti-l generezi, cautand sa intelegi, sa faci, sa rezolvi mult, mai mult decat poti sa investesti ca resurse, ca si cand ai vrea sa recuperezi un timp pierdut… Luna in Gemeni te ajuta astazi sa iei lucrurile mai usor, sa le privesti mai senin si, daca vrei, sa te distrezi mai mult. Aceasta atitudine ceva mai degajata te va ajuta sa schimbi punctul de vedere si sa iti usurezi mult viata.

Horoscop 22 aprilie - Pesti
Tu te afli intr-o perioada fertila in ce priveste studiul, acumularea de cunostinte si informatii, pregatirea pentru un proiect sau un examen. Ai suficienta determinare acum, sa acoperi lacune din trecut, sa-ti imbogatesti cunostintele, sa inveti ceva pentru care nu ai gasit timp pana acum. N-ar fi rau ca astazi sa-ti iei putin timp pentru reflectie si intrebari pe care sa ti le pui, despre ce vrei, ce-ti place si ce te face cu adevarat fericit.


Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________


Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii

Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

×
Subiecte în articol: Horoscop 22 aprilie horoscop