x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 24 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 24 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

23 Iul 2013   •   20:43
Horoscop zilnic, miercuri 24 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________



Berbec
O zi care îţi dă de gândit vizavi de prieteni şi susţinători. Ar fi bine să faci o curăţenie drastică printre apropiaţi şi să păstrezi alături de tine doar oamenii care îţi sunt într-adevăr loiali. Este posibil ca un prieten mai vechi să îţi ceară bani cu împrumut sau un alt tip de ajutor material. Analizează cu atenţie desprecine şi despre ce este vorba şi abia după aceea hotărăşte-te să îl ajuţi. După-amiază se întrezăreşte o petrecere surpriză organizată de persoana iubită sau de copii.

Taur
La serviciu se prefigurează un final de capitol. Relaţiile cu şefii sunt tensionate şi foarte uşor se pot isca discuţii aprinse. Poate fi vorba de o restrângere de activitate în domeniul profesional în care activezi sau dacă ai avut o funcţie de conducere, aceasta va dispărea din palmaresul tău. Pe undeva este mai bine, pentru că vei avea mai mult timp la dispoziţie să te ocupi de casă şi de membrii familiei. Începe o perioadă excelentă de relaţionare cu cei dragi şi de reamenajare a casei.

Gemeni
Se întrezăreşte la orizont o călătorie în străinătate sau întâlniri cu persoane străine. Poate fi vorba despre o călătorie de agrement, însă şi cele profesionale sau de studii pot fi luate în calcul. Pe de altă parte, gândeşte-te la îmbogăţirea bagajului de cunoştinţe, prin abordarea unor studii pe termen lung. Atenţie dacă eşti nevoit să susţii examene şi probe pentru un loc de muncă sau pentru admiterea la o şcoală! Pregăteşte-te pe îndelete, pentru că astrele îţi susţin excelent mentalul.

Rac
Ziua este potrivită pentru achitarea facturilor sau altor tipuri de datorii. Eşti nemulţumit de bugetul de care dispui, însă tocmai începe o perioadă excelenţă la capitolul venituri. Totuşi evită să faci cumpărături nefondate sau planuri măreţe în acest sens. Deocamdată, cu puţin efort şi bunăvoinţă te poţi descurca foarte bine. Pe de altă parte, în cazul unui divorţ sau unor litigii legate de moşteniri, poţi primi astăzi veşti satisfăcătoare. Controlează-ţi stările şi fii mai înţelegător cu ceilalţi!

Leu
Relaţiile parteneriale îţi dau bătăi de cap. Este adevărat că eşti absorbit de treburile tale personale şi de relaţiile cu membrii familiei, însă ai grijă şi de colaboratori sau partenerul de viaţă. Începe o perioadă în care eşti foarte susţinut de astre, iar asta îţi va oferi şi mai mult elan în tot ce întreprinzi. Ascultă ce au de zis ceilalţi şi vezi ce corecţii sunt necesare pentru bunul mers al colaborărilor în care eşti implicat. Dacă partenerul tău de viaţă este îmbufnat, înveseleşte-i ziua cu o cină festivă.

Fecioara
La serviciu este multă muncă şi relaţii colegiale precare. Dacă stai acasă va trebui să te ocupi de treburile de rutină, însă tot singur, pentru că membrii familiei sunt plecaţi. Oricum nu prea ai clipe de răgaz. Dozează-ţi eforturile pentru că organismul este obosit şi se pot accentua neplăcerile legate de sistemul circulator şi picioare. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil. Odihneşte-te, plimbă-te mai mult în natură şi dormi suficient.

Balanţă
Persoana iubita sau copiii îţi acaparează atenţia, însă mai mult aceştia îţi vor banii şi poate unele bunuri personale. Şantajul emoţional este la cote mari, de aceea fii prudent şi evită să intri în jocul altora. Totuşi, ce se petrece în preajma ta astăzi te va ajuta să îţi schimbi scara de valori şi să ai mai multă grijă de tine. Ai putea constata că cei dragi profită regulat de pe urma muncii tale. Detaşează-te şi analizează atent dacă cei din preajma ta au cu adevărat nevoie de ajutorul tău.

Scorpion
Astrele îţi susţin treburile gospodăreşti şi relaţiile cu membrii familiei. Bine ar fi să verifici instalaţiile de gaze sau de aer din spaţiul locativ, pentru că pot exista avarii. Eşti foarte serios şi drastic cu membrii familiei, aspecte care îi vor face pe aceştia să se îndepărteze de tine sau să îţi ignore părerile. Cotroleaza-ţi reacţiile şi fii mai înţelegător cu ceilalţi. Se anunţă o perioadă încărcată în plan profesional, de aceea aranjează-ţi de pe acum casa, grădina şi relaţiile cu cei dragi.

Săgetător
Ziua îţi poate aduce mai multe călătorii pe distanţe scurte. Poate fi vorba despre vizite şi întâlniri cu prietenii sau rudele, fie este nevoie să faci comisioane profesionale. Comunicarea este marcată de o notă emotivă, iar schimbul de informaţii se face dificil. Nu pleca urechea la tot ce auzi, pentru că sunt şi subiecte carenu te privesc şi trebuie să te detaşezi de acestea. Totodată s-ar putea să îţi orientezi eforturile către abordarea unor cursuri pe termen scurt.

Capricorn
Ziua este favorabilă cumpărăturilor, cadourilor sau discuţiilor legate de veniturile tale din activitatea desfăşurată la un loc de muncă. Veştile despre salarizare sau condiţii de muncă sunt neplăcute deocamdată, însă ai răbdare şi încredere că vor veni şi vremuri mai bune. Rezumă-te la cheltuieli strict necesare şi ai în vedere şiachitarea la timp a facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Nivelul energiei vitale este scăzut, aşa încât ocupă-te doar de treburi uşoare.

Vărsător
O zi cu stări contradictorii. Ba ai chef de tot şi toate, ba te superi din te miri ce. Ceilalţi vin cu drag către ţine, însă tu îi îndepărtezi sau îi necăjeşti prin capricii şi ifose de moment. Controlează-ţi reacţiile şi canalizează-ţi energia spre activităţi de recreere sau de întreţinere corporală. Foarte bine ţi-ar prinde un masaj, o ieşire la piscină sau începerea unui program regulat de exerciţii fizice. Atenţie la sănătatea aparatului digestiv şi la relaţiile profesionale!

Peşti
Contextul astral de astăzi te predispune la însingurare şi stări meditative. Ar fi bine să îţi iei liber şi să evadezi în natură, departe de zgomotul cotidian şi de ceilalţi. Sunt multe segmente de viaţă şi activitate care te nemulţumesc sau pe care nu le mai înţelegi. Sănătatea este şubredă în special pe sistemul circulator, însă e de reţinut că începe o perioadă în care devin foarte vulnerabile inima şi coloana vertebrală. Dozează-ţi eforturile şi odihneşte-te mult. De evitat consultaţiile şi analizele medicale pe cât posibil!

×
Subiecte în articol: horoscop