x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 28 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 28 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

27 Aug 2013   •   21:27
Horoscop zilnic, miercuri 28 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

 

_____________________

Berbec
Ziua este favorabilă comunicării şi relaţionării cu cei apropiaţi. Eşti impulsionat de astre de a învăţa lucruri noi, fie lecturând cărţi specifice, fie gândindu-te să studiezi temeinic o temă care ţi-ar fi necesară în dezvoltarea profesională. Se pot ivi neplăceri în discuţiile colegiale, fie din cauza nerespectării termenelor de finalizare a unor activităţi, fie a unei neînţelegeri a ceea ce trebuia făcut. În orice situaţie, ai răbdare să asculţi până la capăt ce au de zis ceilalţi şi procedează în consecinţă. După-amiază se întrezăreşte o întâlnire cu cineva drag.

Taur

Astrele te îndeamnă să acorzi atenţie capitolului financiar. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute legate de copii, de persoana iubită, de distracţii sau legate de hobby-uri. Recomandabil este să fii prudent şi să să îţi faci mai întâi o prognoză financiară. Cei din preajma ta au tendinţa, mai mult sau mai puţin conştientă, de a profita de pe urma agoniselii tale materiale. Totodată, se întrezăresc cheltuieli şi pentru casă sau membrii familiei, care chiar au nevoie de sprijinul tău financiar. După-amiază rezervă-ţi momente de odihnă şi meditaţie într-un loc drag sufletului tău.

Gemeni

Dorinţa de comunicare şi cea de schimbare sunt la cote înalte. Luna îţi tranzitează Semnul zodiacal, vulnerabilizându-te la reacţiile şi remarcile celor din jur. Sunt momente excelente de a-ţi trasa noi planuri de viitor, însă planuri care să includă şi modelarea personalităţii tale funcţie de circumstanţele în care te afli. Debarasează-te de tot ce nu îţi mai place şi fii mai înţelegător cu ceilalţi. Dacă eşti nevoit să călătoreşti se recomandă atenţie sporită. După-amiaza este favorabilă activităţilor domestice şi dialogurilor cu membrii familiei.

Rac
Luna aflată astăzi în Semnul Gemenilor îţi aduce circumstanţe favorabile aflării unor secrete. Pentru asta ai nevoie de detaşare de cotidian, de izolare şi deschidere mentală. Informaţiile le poţi primi fie prin revelaţie, vise sau viziuni, fie printr-un prieten sau o rudă apropiată. Acordă-ţi timp suficient pentru a medita asupracelor aflate şi abia peste câteva zile ia deciziile necesare. Totodată, ocupă-te doar de activităţile uşoare, pentru că organismul tău este obosit. De evitat, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Leu
Astăzi eşti curios să afli ce mai fac prietenii sau protectorii tăi. Pe de o parte îţi doreşti alţii, însă greu îţi vine să îi laşi pe cei vechi. De la cei existenţi se pare că beneficiezi de susţinere materială, dar şi morală la nevoie. Sunt posibile discuţii aprinse cu un prieten apropiat, însă s-ar putea că acesta să aibă dreptate. Nu pune la suflet, pentru că sunt momente pasagere şi lucrurile vor reveni la făgaşul necesar ţie în această perioadă. Marte se instalează comod în Semnul tău zodiacal şi îţi conferă mult dinamism, dar şi chef de gâlceavă.

Fecioara
Curiozitatea te împinge să afli ce mai este nou în domeniul profesional în care activezi, în speţă ce mai fac şefii sau instituţiile oficiale implicate în activitatea pe care o desfăşori la un loc de muncă. Remarcabil este că forţă ta mentală poate pătrunde detaliile oricărei situaţii şi poate desluşi clar şi repede mersul lucrurilor. Bine ar fi să ţii doar pentru ţine constatările şi să vorbeşti cât mai puţin. Chiar dacă imaginea ta va fi zdruncinată puţin în ochii celorlalţi, beneficiezi de suficient suport astral pentru a stabiliza situaţia şi pentru a-ţi vedea de ale tale cu uşurinţă.

Balanţă
Se întrezăresc veşti despre o călătorie lungă sau despre lărgirea orizonturilor cunoaşterii superioare prin abordarea unor cursuri de lungă durata. Ascultă-ţi vocea interioară şi acţionează numai în funcţie de intuiţia ta. Dacă este vorba despre demersuri oficiale, acestea pot cunoaşte ceva întârzieri, însă doar pe moment, pentru că pronia cerească te ajută discret din umbră, la momentul potrivit. Fereşte-te de prieteni, protectori şi susţinători, deoarece sfatul sau acţiunea lor, deocamdată, îţi pot cauza daune serioase şi pe termen lung.

Scorpion
Ziua este potrivită verificării bugetului de venituri şi cheltuieli. Orientează-ţi eforturile, dar şi banii către achitarea facturilor, taxelor sau altor tipuri dedatorii. Relaţiile cu instituţiile financiare sunt bune pentru ambele părţi. Dacă ai de-a face cu acestea, fie printr-un credit, fie prin activitatea desfăşurată la serviciu, ia contact cu reprezentanţii lor şi pune la punct detaliile colaborării. După-amiază interesul tău se poate mută în alte sfere mai puţin materiale şi anume în cele ezoterice ale vieţii. Conversaţia cu un prieten pe teme spirituale ţi-ar aduce multă linişte în suflet.

Săgetător
Relaţiile parteneriale pot cunoaşte astăzi reconfigurări serioase. Este vorba despre cele din domeniul socio-profesional şi mai puţin despre relaţia cu partenerul de viaţă. Sunt momente bune pentru a discuta detaliile activităţilor desfăşurate în comun cu alţii şi pentru corespondenţă cu partenerii aflaţi la mare distanţă. Fii prudent, deoarece superficialitatea unor colaboratori poate încurcă iţele. Sunt momente pasagere care pot fi depăşite cu puţin efort şi bunăvoinţa. După-amiază,rezervă-ţi momente şi pregăteşte o cină romantică pentru partenerul de viaţă.

Capricorn
Ziua aduce multe treburi de făcut la serviciu, dar şi acasă. S-ar putea să fie nevoie să rezolvi unele demersuri oficiale legate de o colaborare cu parteneri străinisau pentru o călătorie îndepărtată. Ar fi bine să îţi reorganizezi timpul şi programul zilnic, astfel încât să ai momente de relaxare şi pentru sufletul şi trupul tău. Organismul poate da semne de oboseală, de aceea dozează-ţi eforturile. De evitat, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pentru că există risc de erori. Odihneşte-te mai mult!

Vărsător
Eşti vesel, pus pe soţii şi pe distracţii. Cei dragi şi apropiaţi îţi pot frâna elanul, însă treci peste toanele lor. Bine ar fi să eviţi implicarea emoţională în problemele altora şi să te ocupi mai mult de sufletul tău. Neplăcerile cu ceilalţi pot porni de la bani şi bunuri administrate în comun. Ţi se poate reproşa faptul că dai prea mulţi bani pe chefuri sau hobby-uri tale. Pe undeva este adevărat, aşa încât ia măsurile de rigoare. După-amiază, partenerul de viaţă te poate provoca la o discuţie purtată pe tonuri ridicate.

Peşti

Ziua îţi aduce în atenţie treburile gospodăreşti. Este nevoie să te ocupi de îmbunătăţirea condiţiilor în spaţiul locativ, de reparaţii sau de planuri de achiziţionarea unor obiecte decorative sau a unei mobile noi. Partenerul de viaţă se poate opune dorinţelor tale de schimbare în sfera domestică, însă cu puţină răbdare şi cu efortul de a-i explica necesitatea celor propuse de ţine, vei obţine ceea ce îţi doreşti. Totodată ar fi bine să stai mai mult de vorbă cu rudele, depănând amintiri comune.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×