x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 28 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 28 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

27 Noi 2012   •   18:18
Horoscop zilnic, miercuri 28 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Aspectul de Lună Plină, activ astăzi pe cer, te vizează pe planul gândirii şi comunicării. Eşti provocat să pătrunzi în esenţă lucrurilor, să aprofundezi arta comunicării prin deschidere, receptivitate, sinceritate şi jovialitate. Este un bun moment să îţi rafinezi abilităţile de negociere, să le pui în practică într-un spirit de fair-play. Revizuieşte-ţi relaţia cu fraţii.

Taur
Lună Plină de astăzi îşi pune amprenta asupra posesiunilor şi resurselor tale. Probabil s-au "copt" în mintea ta câteva idei, despre cum ai putea face mai mulţi bani, sau ai identificat punctele vulnerabile prin care îţi risipeşti resursele. Cert este că acum este un moment de bilanţ şi decizie. Alege cu inima şi nu exclude varianta parteneriatelor, care s-ar putea dovedi benefice.

Gemeni
Zodia ta este cea care găzduieşte astăzi Lună, care se afla în opoziţie cu Soarele formând aspectul de "Lună Plină". În ceea ce te priveşte, este activată axa relaţională, tu în oglindă cu ceilalţi oameni. Profită de acest eveniment astral, pentru a evalua nivelul tău de evoluţie, pentru a privi spre tine şi în tine. Întreabă-te cine eşti tu şi alege calea pe care vrei să înaintezi.

Rac
În ceea ce te priveşte, Luna Plină încheie un ciclu de evoluţie. Făcând bilanţul, ai putea conştientiza care sunt fricile, fobiile sau complexele care te limitează şite ţin pe loc. În lumina conştientei de sine, poţi prinde mai mult curaj şi încredere în modul tău de a relaţionă. Acordă importanţa cuvenită corpului, odihnei şi sănătăţii, în special aparatului respirator.

Leu
Tu primeşti binecuvântarea Lunii Pline în sectorul prietenilor, al anturajului şi al protectorilor. Este un moment edificator pentru a privi în jurul tău, la relaţiile pe care le întreţii şi în care învesteşti energie. Profită de acest eveniment astral pentru a-ţi cerne prieteniile şi a selecta oamenii care te înspiră cu adevărat, îţi aduc bucurie şi îţi îmbogăţesc viaţa.

Fecioară
Ţie, Luna Plină îţi pune în lumină sectorul profesional, cariera şi prestigiul social. Îţi recomand să analizezi cât de mult te împlineşte intelectual activitatea profesională, cum îţi stimulează curiozitatea sau dacă înveţi lucruri noi. Evaluează calitatea raporturilor cu superiori ierarhici. Dacă simţi că este ceva de îmbunătăţit, este în puterea ta să te canalizezi pe direcţia dorită.

Balantă
În cazul tău, Luna Plină activează zona studiilor superioare, a străinătăţii şi a călătoriilor la mare distanţă de casa. Din dorinţa de a înlesni comunicarea cu străinii sau din dorinţa de a pătrunde în cultura altor popoare, poţi alege să aprofundezi studiul unei limbi străine. Poţi fi interesat de filosofie sau religie dar încearcă să nu fii superficial. Dacă simţi să călătoreşti, nu mai amână momentul.

Scorpion
Ţie, Luna Plină de astăzi îţi energizează zona transformării, a regenerării şi a beneficiilor obţinute muncind în echipă. Deschide-ţi inima, fii receptiv, primeşte tot ce viaţa îţi oferă şi slăbeşte controlul. Dacă până acum cochetai cu ezoterismul sau cu subiectele oculte ori misterioase, poate fi un moment propice să avansezi de la curiozitate către aprofundare sau practică.

Săgetător
În ceea ce te priveşte, Luna Plină în Gemeni se proiectează pe axa relaţională şi ţi-ar putea dirijă atenţia dinspre tine sau dorinţele tale egocentrice, către partenerul de viaţă sau cei cu care relaţionezi. Sub influenţa acestui eveniment astral, ai ocazia să devii mai deschis, comunicativ şi atent la subiectele de discuţie, cu tentă intelectuală sau chiar de bârfă, din jurul tău.

Capricorn
Pentru tine, Lună Plină în Gemeni aduce influente în zona muncii, a rutinei zilnice dar şi a sănătăţii. Ca urmare a volumui mare de muncă şi al programului încărcat din ultima perioadă, poţi resimţi oboseală, care în timp ar putea avea efecte şi asupra sănătăţii. Fă o pauză şi analizează care proiecte ţi-au adus valoare, care simţi că au contribuit la creşterea ta şi renunţă la balast.

Vărsător
Inspirat de Luna Plină în Gemeni, tu priveşti cu atenţie la relaţia de iubire din viaţa ta, sau la cea cu copiii. Poţi conştientiza cum suportul moral şi iubirea celor dragi, te-au influenţat în evoluţia ta profesională şi socială. Mulţumeşte şi exprimă-ţi recunoştinţa tuturor celor care au contribuit la formarea ta. Detaşează-te de sarcini şi responsabilităţi, zâmbeşte şi bucură-te de viaţă.

Pesti
Luna Plină de azi se proiectează, în cazul tău, pe axă familială şi poate aduce revelaţii de preţ pentru echilibrarea vieţii private cu cea profesională. Lasă-te inspirat sau ghidat de alţi oameni pentru rezolvarea aspectelor familiale tensionate, pe care le resimţi, dar trece totul prin filtrul propriu. Ai putea intra înposesia unor idei valoroase citind o carte bună sau participând la cursuri.
________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop