x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 4 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 4 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

03 Iun 2014   •   21:54
Horoscop zilnic, miercuri 4 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Se anunţă o zi în care nu duci lipsă de inspiraţie şi pe care ar fi indicat să o fructifici mai ales în partea a doua zilei, când dorinţa de impresionare a celor din jur va lăsa loc concentrării pe rezolvarea aspectelor de natură practică. Nu lăsa ideile nonconformiste să treacă nefolosite şi acordă suficient timp de gândire pentru deciziile legate de casă sau de starea sănătăţii tale.

Taur
Familia şi copiii ar trebui să fie astăzi principalii beneficiari ai afecţiunii tale dar şi ai sfaturilor înţelepte. Nici prietenii nu sunt lăsaţi la nevoie, găsind timp şi energie pentru a-i consola sau pentru a le arăta compasiune. Simţi că ai acum puterea de a încerca şi alte abordări privind sursele de venit, important fiind totuşi să echilibrezi optimismul cu o doză de realism.

Gemeni
Ziua de astăzi te poate aglomera cu diverse activităţi care te scot în faţa celorlalţi, care îţi dau ocazia să te exprimi cu multă putere de convingere. Şi, dacă la sfârşitul zilei te vei resimţi după o zi plină, păstreză puţină energie pentru treburile gospodăreşti care te aşteaptă şi ele. Este un moment bun să te sfătuieşti cu cei dragi despre noile tale planuri de viitor.

Rac
Chiar dacă eşti poate mai puţin vizibil în mediul tău social, găseşti modalităţi de a te menţine conectat cu persoanele importante pentru viitorul tău. Rezistă provocărilor de a cheltui banii sub impulsuri emoţionale şi din dorinţa de a ieşi în evidenţă. Mobilizează-ţi resursele către rezolvarea metodică a agendei zilnice, care de altfel se poate încărca spre sfârşitul zilei.

Leu
Plin de energie, astăzi te poţi concentra pe oportunităţile de a-ţi lărgi sfera de influenţă şi de sondare a unor colaborări pe alte meleaguri. Fii vizibil şi implică-te în acţiuni care au ca scop ajutorarea celor din jur, dar nu scăpa din vedere şi implicaţiile financiare. Oricum, pentru orice decizie, ia-ţi timp suficient să reflectezi înainte şi ascultă de vocea intuiţiei.

Fecioara
Dacă o bună parte din zi vei simţi nevoia să acorzi atenţie propriei persoane şi să pui accent pe odihnă, relaxare şi o atentă îngrijire corporală, sfârşitul zilei îţi va readuce energia mult aşteptată. Triază cu mult discernământ informaţiile care-ţi parvin din diferite medii şi fii deschis către mai multe opţiuni de asociere în sectorul carierei tale, fără a neglija niciun detaliu.

Balanţă
Mai mult timp petrecut în compania prietenilor îţi va da ocazia să străluceşti prin puterea ta de expresie şi prin capacitatea de a te face ascultat. Nici partenerul tău nu ar trebui să se plângă, fiind mai dechis acum să-i fii alături şi să-l ajuţi în rezovarea problemelor sale. Pentru deciziile care presupun asocieri cu străinătatea, retrage-te să reflectezi pe îndelete la toate aspectele.

Scorpion
Astăzi, cariera dar şi imaginea ta în lume îţi ocupă o bună parte din timp şi din energie, putându-te baza pe ideile spontane şi avangardiste pe care le ai în privinţa unor modificări legate de locul de muncă. Sfatul prietenilor nu este nici el de neglijat, sugestiile acestora dovedindu-se deosebit de utile pentru planurile tale. Persoana iubită îţi va cere sprijin şi afecţiune, deci nu o neglija.

Săgetător
Relaţiile parteneriale pot suferi schimbări importante, asta dacă te decizi să urmezi noi perspective, inclusiv de natură conceptuală. Inspiraţia şi creativitatea îţi sunt aliaţi de nădejde, trebuie doar să renunţi la orgoliu şi să faci puţină ordine legat de ceea ce ţi-ai propus. Pune-ţi la dispoziţie toate informaţiile de care ai nevoie şi nu neglija senzaţiile care te pun în gardă.

Capricorn
Chiar dacă nu o arăţi, o doză de anxietate te poate perturba astăzi, fiind preocupat să găseşti soluţii pentru o problemă de sănătate a cuiva din familie. Fii deschis către orice informaţie care îţi parvine, neştiind din ce surse neaşteptate poţi primi un ajutor. În plus, poţi căuta pe cont propriu şi poţi studia metodic ceea ce te interesează, având ocazia să-ţi faci o idee mai clară.

Vărsător
Partenerul tău îţi cere dedicare dar şi dovezi de afecţiune, iar modul de exprimare spontan, total dezinhibat poate aduce un plus relaţiei voastre. Fii atent însă la manifestările de posesivitate dar şi la chestiunile în care intervine orgoliul. În ceea ce priveşte investiţiile legate de locul de muncă sau pentru redecorarea casei, e bine să faci o analiză realistă din punct de vedere bănesc.

Peşti
Implicat mai mult în problemele cotidiene ale comunităţii tale, poţi fi un ajutor de nădejde atât pentru colegi cât şi pentru rude sau alte cunoştinţe care au nevoie de o îndrumare. Fii doar atent să nu te extenuezi şi rezervă ceva timp pentru copii şi pentru partenerul tău, care la rândul lor îţi cer sfaturi şi alături de care vrei să iei o decizie care implică şi ceva cheltuieli.

Astrolog Ana Ozsvath  
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×