x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 7 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 7 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

06 Mai 2014   •   20:18
Horoscop zilnic, miercuri 7 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec

Astăzi poţi conştientiza că familia este adevărata ta valoare, dar nu trebuie să-ţi limitezi libertatea de expresie rezumându-te doar la responsabilităţile aferente. În partea a doua zilei e important să nu laşi fluctuaţiile de dispoziţie să te afecteze dar nici să-ţi blocheze manifestările de afectivitate. Spre seară, zona comunicării se destinde, dar lasă pe altă zi întâlnirile importante.

Taur
Documentat atent şi sigur pe tine, poţi fi convingător în prima partea a zilei. Apoi, statusul tău emoţional poate fi perturbat de posibile neînţelegeri cu familia, care de altfel este astăzi centrul tău de atenţie. Nu este un moment potrivit să cauţi să te impui cu orice preţ acasă şi nici să fii prea orgolios. De azi, vei fi mai interesat şi mai flexibil în domeniul finanţelor.

Gemeni
Comunicarea, studiile dar şi drumurile vor fi de azi încolo mult mai prezente în viaţa ta, o dată cu revenirea planetei Mercur în semnul tău. Totuşi, deşi astăzi te vei simţi dornic de a-ţi expune cu mândrie ideile, acestea nu vor fi privite cu ochi buni de cei cu care lucrezi. Nu pune la suflet şi nu te lăsa descurajat de faptul că unii nu sunt suficient de deschişi sau inspiraţi.

Rac
Cunoscându-te de ceea ce eşti capabil să realizezi, poţi fi destul de generos astăzi cu banii tăi, mai ales dacă este vorba de cei dragi. Fii atent însă să nu epatezi, riscând să stârneşti conflicte cu persoana iubită sau chiar cu prietenii, persoane mai cumpătate decât tine. Intuiţia poate să-ţi fie un bun sfătuitor de azi înainte şi e indicat să acorzi atenţie sporită introspecţiei.

Leu
Realist şi încrezător în forţele tale interioare atunci când vine vorba de carieră, astăzi ai vrea să ieşi mai mult în evidenţă, să-ţi fie recunoscute meritele personale. E bine însă să ştii că unii nu te susţin, mai ales dacă te văd atât de pornit să dovedeşti ce poţi. În schimb, familia te poate acuza că-i neglijezi. Încearcă pe viitor să participi activ în grupurile cu interese comune.

Fecioara
Zona socio-profesională şi discuţiile privind viitorul carierei tale vor începe să-ţi capteze atenţia, dar astăzi ar fi indicat să dedici mai mult timp propriei persoane. Caută modalităţi de relaxare care să te ajute să treci peste eventuale tensiuni interioare legate de rigoarea pe care o consideri necesară atunci când vinevorba de exprimare şi de conceptele în care crezi.

Balanţă
Studiile aprofundate, relaţia cu străinătatea şi explorarea diversităţilor culturale va fi mai animată o dată cu intrarea planetei Mercur în acest sector, începând de azi. Întâlnirile cu prietenii, ocazia de a străluci în cercul tău de cunoştinţe sunt zona ta de interes, dar frumuseţea zilei poate fi umbrită de temeri sau blocaje financiare legate de aspiraţiile personale.

Scorpion
Vrei nu vrei, astăzi vei fi în centrul atenţiei şi acest lucru poate avea şi părţile sale mai puţin bune. Forţa cu care vrei să te impui şi cu care-ţi urmăreşti scopurile îi poate stârni pe partenerii tăi de afaceri dar şi pe cei care te pândesc din umbră. Însă, atenţia la detalii şi specularea oportunităţilor financiare te vor avantaja pe viitor, totul e să aştepţi momentul potrivit.

Săgetător
Poate îţi doreşti pentru ziua de azi un mod boem de a o petrece, încrezător fiind că poţi accesa le nevoie resursele necesare rezolvării activităţilor cotidiene. Însă, viziunea ta se poate ciocni de protestele colegilor care te pot acuza că nu-ţi asumi responsabilitatea. Dialogul, clarificarea disputelor dar şi negocierile vor fi mult mai inspirate, după temperarea emoţiilor.

Capricorn
În relaţia cu partenerul de cuplu vrei să-ţi manifeşti cu toată forţa pasiunea sentimentelor, dar rişti să devii posesiv, nesigur şi anxios dacă persoana de alături nu-ţi răspunde tocmai aşteptărilor tale. Fiind un răstimp cu mare încărcătură emoţională, e indicat să nu reacţionezi dramatic. La serviciu, începi să pui mai mult accent pe sursele de informare şi pe dialogul cu colegii.

Vărsător
Astăzi simţi că nu-ţi poţi exprima pe deplin latura generoasă, iubitoare, atât în relaţia cu familia, cât şi cu partenerul ce cuplu deoarece te simţi încorsetat de ambiţiile personale dar şi de responsabilităţile casnice. Creativitatea, un nou hobby, dar şi mai mult timp dedicat dialogului cu copiii tăi se prefigurează în perioada următoare, deci pregăteşte-te pentru acestea.

Peşti
La serviciu ai vrea să poţi fi lăsat să te foloseşti la maxim de capacitatea ta creativă şi, fiindcă nu capeţi aprobarea aşteptată, ar fi indicat să nu reacţionezi temperamental şi să te axezi pe proiectele începute, unde deja ai susţinere. Pe viitor, apelează la familie sau la cineva de încredere pentru un sfat inspirat, însă astăzi poate că eşti prea emoţional şi mândru să faci asta.

Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop