x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 7 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 7 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

06 Noi 2012   •   18:28
Horoscop zilnic, miercuri 7 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Sub influenţa Lunii din Leu, azi eşti plin de vervă în exprimarea convingerilor tale. Debordezi de patos, entuziasm şi creativitate. Retrogradarea lui Mercur, în sfera filosofiei de viaţă te provoacă să îţi revizuieşti principiile după care te ghidezi, să reiei sau să aprofundezi unele studii începute şi să fii mai atent la tot ce are legătură cu străinătatea, fie că este vorba despre limbi străine sau relaţia cu oameni de altă naţionalitate, rasă sau religie.

Taur
Pe tine Lună în Leu te predispune la veselie, distracţie şi voie bună, alături de cei dragi. Căminul tău al putea fi locul ideal pentru adunarea celor dragi şi încingerea unor distracţii. Mersul aparent înapoi al lui Mercur te îndeamnă să îţi revizuieşti sau renegociezi participarea la activităţi în colaborare. De asemenea, în perioada ce urmează ai putea fi interesat de evoluţia ta intelectuală sau spirituală mai degrabă decât de cea materială.

Gemeni
Tu primeşti influenţa Lunii în Leu asupra modului în care gândeşti şi comunici. Ai mare chef de socializare, îţi place să povesteşti şi îţi implici cu drag partenerul de viaţă în acţiunile tale. Tranzitul planetei Mercur îţi readuce sub lupă clauzele unor contracte importante sau ai putea avea de gestionat evenimente care te determină să îţi selectezi cu atenţie oamenii cu care colaborezi. Mariajul face şi el obiectul analizei tale amănunţite.

Rac
Graţie tranzitului Lunii prin Leu, azi eşti împăcat cu situaţia ta materială. Te simţi mândru de calităţile tale şi de ce ai reuşit să acumulezi din punct de vedere material ca urmare a muncii proprii. Schimbarea de direcţie a planetei Mercur îţi readuce în vizor relaţiile de la locul de munca, precum şi modul în care te administrezi şi te organizezi. Eşti stimulat să regăseşti plăcerea, optimismul şi entuzismul în munca ta. Acordă atenţie corpului şi sănătăţii.

Leu
Sub influenţa Lunii, care poposeşte în semnul tău zodiacal, tu acorzi mare importanţă modului în care arăţi şi eşti perceput de către ceilalţi. Îţi place să fii dichisit, îngrijit şi pus la patru ace, aşa că azi probabil petreci ceva timp folosind mijloace de înfrumuseţare. În cazul tău, tranzitul aparent înapoi al planetei Mercur poate atrage evenimente care te determină să revizuieşti modul în care îţi manifeşti iubirea.

Fecioară
Luna în Leu îţi înteţeşte căutările interioare şi te predispune la izolare. Ziua de astăzi poate fi marcată de întrebări existenţiale de genul "cine sunt eu?" ale căror răspunsuri le poţi găsi în intimitate, prin meditaţie sau rugăciune. Retrogradarea planetei Mercur te determină să îţi revizuieşti relaţiile de familie, raporturile cu părinţii sau cu apropiaţii. De asemenea, poţi reluă unele planuri de extindere sau schimbare a decorului interior sau chiar a domiciliului.

Balanţă
Ţie, tranzitul Lunii prin Leu îţi stimulează gustul pentru socializare, ieşiri în oraş sau distracţii în gaşcă cu prietenii. Eşti foarte jovial şi cucereşti prin stilul liber şi degajat în care comunici. Mercur în mişcarea sa retrogradă îţi vizează relaţiile cu fraţii, vecinii, angajamentele contractuale sau mobilitatea. Se deschide o perioadă în care călătoreşti cu maşina mai mult decât de obicei, dar nu sunt excluse întârzierile, răzgândirile sau evenimentele neprevăzute.

Scorpion
Orgoliile tale profesionale sau sociale ies astăzi la suprafaţă. Mânat de dorinţa de putere, cauţi să te faci remarcat în faţa şefilor, dar spre norocul tău, ai câştig de cauză şi poţi fi recompensat atât moral, cât şi financiar. Tranzitul planetei Mercur din perioada următoare te determină să îţi revizuieşti atitudinea faţă de bani sau posesiuni materiale, te stimulează să ai mai multă încredere în tine şi să te bazezi pe resursele proprii.

Săgetător

Plăcerea pentru studiu, aprofundarea cunoaşterii, spiritualitate sau călătorii în străinătate îţi este scoasă la suprafaţă de către tranzitul Lunii prin zodia Leului. Energia fizică este debordantă, ai inţiativă şi reuşeşti să o pui în acţiune. În ceea ce priveşte perioadă următoare, îţi poate fi dat să îţi revizuieşti atitudinea, modul în care te proiectezi în ochii celorlalţi ca urmare a acţiunilor tale. Îngrijeşte-ţi corpul, tonifică-l, şi consumă-ţi energia prin sport.

Capricorn

Tu te poţi simţi devitalizat astăzi şi, din această pricină, preferi rolul de observator. Analizezi cu atenţie resursele altora, fie că este vorba despre bani sau diverse servicii sau favoruri, pe care, cu măiestrie, reuşeşti să le atragi în favoarea ta. Retrogradarea lui Mercur îţi poate atrage oameni sau evenimente care îţi stârnesc compasiunea sau nevoia de iertare. Ai putea simţi tot mai des să te abandonezi în voia sorţii şi să aloci mai mult timp pentru reculegere.

Vărsător
Sub influenţa Lunii în Leu, azi nu îţi place singurătatea, ci cauţi compania celorlalţi, fie că este vorba despre partenerul de viaţă sau de prieteni. Adori distracţiile, eşti jovial şi îţi învesteşti energia căutând să faci impresie bună. În perioada ce va urma, Mercur în mers retrograd te determină să reevaluezi oamenii din anturaj şi poate să renunţi la unele conexiuni sociale care nu te mai reprezintă. Clientela, în special cea externă, îţi poate suscita interesul.

Peşti
Tu îţi concentrezi atenţia asupra relaţiilor de la locul de muncă. Investeşti multă pasiune în activitate, eşti creativ, îţi asumi rolul de coordonator şi nu eziţi să dai indicaţii pentru a obţine rezultatele scontate. Sub influenţa tranzitului lui Mercur în mers retrograd, îţi este dat să revizuieşti modul în care percepi şi manifeşti puterea şi autoritatea. Te-ai putea repoziţiona în carieră ca domeniu de activitate şi funcţie sau pot apărea contacte cu străinătatea.

×
Subiecte în articol: horoscop