x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 9 ianuarie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 9 ianuarie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

08 Ian 2013   •   19:22
Horoscop zilnic, miercuri 9 ianuarie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna se afla astăzi în zodia Săgetătorului şi îţi stimulează dorinţa de studiu, de călătorii în străinătate sau filosofie. Dispui de un mental foarte activ, ai un debit verbal abundent, dar pe care
l-ai putea folosi mai mult la discuţii în contradictoriu. Debordezi de entuziasm şi îţi lipseşte orientarea către detaliu sau către concret. Amână semnarea de contracte importante.

Taur
Ţie, Luna în Săgetător îţi trimite influenţele în zona banilor proveniţi din colaborări sau asocieri. În cazul în care eşti în aşteptarea unei sume importante de bani, ai putea fi nemulţumit de partea care îţi este alocată şi nu eziţi să îţi manifeşti făţiş nemulţumirea. Nu fi prea dur cu colaboratorii tăi, ascultă şi alte păreri, şi poate nu ar strica un mediator.

Gemeni
Tu resimţi tranzitul Lunii prin Săgetător la nivel relaţional şi partenerial. Îţi place să ai parte de cât mai multă libertate şi să acţionezi după bunul tău plac. Relaţionezi bine cu străinii sau cu oamenii de altă religie. Adori să explorezi, dar ai şi tendinţa de a judeca sau de a pune etichete. Încarcă-ţi cuvintele cu iubire, şi abia apoi lasă-le să curgă către destinatar.

Rac
Luna în Săgetător îşi pune amprenta asupra modului în care munceşti şi în care te organizezi. Nu tolerezi foarte bine rutina şi îţi place să îţi construieşti singur programul, făcând ceea ce îţi place. Căutările religioase sau spirituale sunt intense. Eşti binecuvântat cu sprijin moral şi/sau financiar din partea unui bărbat, poate chiar când ai mai mare nevoie.

Leu
Pe tine, Luna în Săgetător te influenţează în special în zona iubirii, a creativităţii şi a relaţiei cu copiii. Îţi place să petreci cât mai mult timp în aer liber, însoţit de cei dragi. Cineva din anturaj ţi-ar putea crea unele neplăceri, poate îţi ajung la ureche unele vorbe nu tocmai încântătoare sau alte gesturi sau fapte care ar putea conduce la ruperea unor legături.

Fecioară

Stimulat de Luna în Săgetător în zona familiei şi a căminului, astăzi îţi place să stai la discuţii cu cei dragi. Activitatea de la muncă este intensă, extrem de solicitantă, iar şefii nu par foarte lejeri. Fii moderat şi paşnic în raport cu superiorii ierarhici sau cu autorităţile, încercând să le înţelegi punctul de vedere. Colegii şi subordonaţii te surprind cu susţinerea lor.

Balanţă
Ţie, Luna în Săgetător, proiectată în zona drumurilor scurte, ţi-ar putea atrage călătorii cu maşina. Îţi place să visezi la călătorii în străinătate
sau locuri îndepărtate, dar astăzi nu prea sunt şanse de materializare. Amână pe cât posibil semnarea de contracte sau asumarea unor noi angajamente, căci eşti destul de distrat şi poţi scăpa din vedere detalii importante.

Scorpion

Amplasarea Lunii în Săgetător în zona banilor proveniţi din munca proprie îţi activează simţul abundenţei financiare. Visezi la tot felul de lucruri pe care ţi le doreşti, eşti destul de precipitat şi ai putea fi tentat să cheltuieşti cu prea mare lejeritate resursele de care dispui. Un apropiat sau cineva din familiei te consiliază legat de investiţii şi îţi recomandă să îl asculţi.

Săgetător

Luna este astăzi găzduită de zodia ta şi pare să intensifice planul relaţional. Ai o viziune destul de largă asupra evenimentelor, dar parcă eşti cu un pas înaintea celorlalţi. Nu te pripi să judeci oamenii, păstrează-ţi răbdarea şi ascultă-i până la capăt pe cei din jurul tău, în special pe partenerul tău de viaţă. Măsura este foarte importantă astăzi şi face diferenţa.

Capricorn

În cazul tău, Luna în Săgetător te predispune la izolare, meditaţie şi introspecţie. Poţi avea parte de încercări în ceea ce priveşte raporturile de la locul de muncă. Ai putea percepe un coleg sau un subordonat că fiind neserios. Fii blând şi îngăduitor, fără a-l penaliza. Unele câştiguri finaciare, ca urmare a muncii proprii prestate, sunt în curs de materializare.

Vărsător
Tranzitul Lunii prin Săgetător îţi activează zona prietenilor, a anturajului şi a protectorilor. Ai tendinţa de a-i aborda pe cei din jurul tău cu multă lejeritate, chiar superficialitate, dar ştii foarte bine să îţi atingi ţelurile. Ai putea alege jocurile sau distracţiile în detrimentul responsabilităţilor de acasă, ceea ce ţi-ar putea atrage unele conflicte cu persoana iubită.

Peşti

Luna în Săgetător de astăzi se proiectează, în cazul tău, în zona puterii şi a carierei. Şefii sau autorităţile, prin modul în care te abordează, te-ar putea determina să le spui pe şleau unele apăsări care te încercau de ceva vreme. Fii diplomat pe cât posibil, nu răbufni, ci caută-ţi cuvintele potrivite. Acasă nu ai parte de multă relaxare, dar intră în jocul celor dragi.

________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop zilnic