x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 9 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 9 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

08 Oct 2013   •   21:04
Horoscop zilnic, miercuri 9 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Minunată zi pentru rafinarea sufletului şi liniştirea trupului. Îţi sunt favorizate activităţile culturale, discuţiile filozofice şi studiile pe termen lung. Pe de altă parte, ai avea succes la planificarea unor călătorii îndepărtate sau pentru a lua legătura cu persoanele cunoscute aflate departe de ţară. După-amiază rezervă-ţi momente pentru o lectură plăcută sau pentru vizionarea unui film bun.

Taur
O zi bună pentru achitarea facurilor sau altor plăţi pentru diferite servicii de care beneficiezi în mod curent. Pe de altă parte, sunt momente favorabile pentru relaţionarea cu instituţiile financiare şi chiar pentru investiţii pe termen scurt. Fii prudent, deoarece partenerul de viaţă sau colaboratorii profesionali îţi pot crea neplăceri legate de modul în care administrezi banii sau bunurile comune. În a doua parte a zilei, detaşează-te de evenimentele zilei şi odihneşte-te mult.

Gemeni
Relaţiile parteneriale se cer reconfigurate. Pe de o parte se conturează în preajma ta colaborări noi şi chiar este posibil un alt partener de viaţă. Pe de altă parte, ar fi bine să te desprinzi total de vechile parteneriate şi să te deschizi din toată inima către alte persoane. Sunt posibile discuţii aprinse legate de bani, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă vei reuşi să depăşeşti ziua cu bine. Este important în această perioadă să îţi vezi de sănătate şi de aspectele importante de la serviciu.

Rac
Contextul astral de astăzi anunţă treburi de rutină la serviciu. Relaţiile colegiale sunt tensionate, aşa încât bazează-te doar pe forţele tale. Pe de altă parte, sănătatea este deficitară în special pe ficat, de aceea dozează-ţi eforturile. De evitat, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Odihneşte-te, mănâncă sănătos şi rezervă-ţi momente pentru o plimbare în aer liber.

Leu
Gândurile tale sunt concentrate pe activităţile dragi ţie care îţi pot aduce venituri suplimentare. Într-un anume fel, din umbră providenţa te ajută să îţi duci planurile la bun sfârşit. Totuşi, evită exagerările vizavi de hobbyurile tale sau vizavi de cheltuieli pentru copii sau pentru persoana iubită. După-amiază, delectează-ţi sufletul cu o ieşire în oraş alături de cei dragi. Relaţiile parteneriale îţi pot umbri veselia de astăzi, însă cu prudenţă şi discernământ vei depăşi totul cu bine.

Fecioara
Ziua îţi aduce momente excelente alături membrii familiei. Îţi sunt favorizate treburile gospodăreşti, dar şi dialogurile privitoare la reamenajarea casei sau la achiziţionarea obiectelor de patrimoniu. Prietenii şi protectorii te susţin, însă fii prudent. Decide singur ceea ce îţi doreşti în casă şi familie şi depune cu încredere toate eforturile necesare. Recomandabil este să verifici pe îndelete şi în permanenţă sursele de foc şi de aer în spaţiul în care locuieşti.


Balanţă
Sunt posibile altercaţii cu rudele sau cu prietenii apropiaţi. Ţi se poate reproşa faptul că eşti prea ocupat cu activităţile profesionale şi ţi-ai neglijat promisiunile faţă de aceste persoane. Temperează-ţi reacţiile şi ia aminte le ce îţi spun ceilalţi. Pe de altă parte, călătoriile pe distanţe scurte sunt la ordinea zilei, fiind nevoie să rezolvi doar astăzi unele chestiuni profesionale sau altele personale. Partenerul de viaţă sau colaboratorii te solicită din plin.

Scorpion
Se întrezăresc cheltuieli necesare traiului zilnic. Pe de altă parte, pot interveni şi cheltuieli pentru demersuri legate de o călătorie în străinătate sau pentru persoane cunoscute aflate departe de graniţele ţării. Fii prudent şi chibzuieşte-ţi banii, deoarece deocamdată beneficiezi de venituri bune, însă în paralel apare imediat ceva de cumpărat sau de plătit. Energia vitală este fluctuantă, de aceea dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de priorităţi.

Săgetător
Dorinţa de a te ocupa de mai multe treburi este la cote înalte. Prietenii te susţin şi te ajută cu sfaturi pertinente. Neplăceri pot apărea de la banii şi bunurile pecare le administrezi în comun cu alţii. Ar fi bine să depui toate eforturile necesare pentru a fi independent financiar. Ziua este favorabilă activităţilor personale de îngrijire corporală. Planifică-ţi un tratament cosmetic, o coafură nouă sau un program de exerciţii fizice uşoare.

Capricorn
Sunt posibile discuţii tainice cu un şef sau cu o persoană cu funcţie. Subiectul principal al discuţiei este legat de colaborările profesionale în care eşti implicat sau vrei să te implici. Se petrec multe schimbări la locul de muncă, însă ai încredere că lucrurile se desfăşoară în favoarea ta. Relaxează-te, detaşează-te de tumultul cotidian şi rezervă-ţi momente de odihnă. Sunt posibile neplăceri legate de ficat, de aceea adoptă o dietă de sezon şi dormi suficient.

Vărsător

Este o zi în care este bine să asculţi de sfaturile prietenilor. Posibil ca unele chestiuni, din cele auzite, să contravină ideilor şi planurilor tale. Totuşi, dacă ai să fii sincer cu tine însuţi, vei constata că informaţiile primite astăzi îţi sunt de mare folos la locul de muncă. Schimbările profesionale, sarcinile suplimentare venite din partea şefilor te obosesc, însă te şi impulsionează să mergi mai departe. După-amiază, invită-ţi prietenii la o şuetă.

Peşti
Discuţiile profesionale sunt la ordinea zilei. Ori apare o şedinţă pe neaşteptate, ori colegii de muncă te provoacă la explicaţii legate de modul în care îţi îndeplineşti sarcinile de serviciu. Fii prudent, ascultă ce ţi se spune şi susţine-ţi opiniile cu dovezi palpabile. Evită implicarea emoţională şi discursurile lungi. După-amiază, persoana iubită sau copiii îţi pot solicita ajutorul. Analizează situaţia şi oferă-ţi sprijinul atât cât este nevoie.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×