x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, sâmbătă 11 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, sâmbătă 11 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

10 Aug 2012   •   19:13
Berbec
Astazi esti cald, iubitor, sensibil si emotiv. Poti parea introvertiv, iti place sa fii cocolosit de cei apropiati si iti recomand sa iti exprimi cat mai deschis sentimentele, caci celor din jur nu le este usor sa ti le ghiceasca, desi tu ai putea avea aceasta asteptare. Ai putea fi foarte interesat de sanatatea umana, fizica si psihica, iar compasiunea ta poate atinge cote maxime.

Taur
Tu exprimi o fire calda, ambitioasa, dar placuta. Imaginatia si intuitia sunt la cote foarte inalte. Mesajele si visele pe care le primesti dintr-un plan superior sunt foarte importante, caci le-ai putea implementa cu succes in proiecte concrete. Ai grija la drum, fii prudent si precaut, fie ca sunt drumuri scurte sau pe distanta mai mare. Ingrijeste-ti corpul si sanatatea.

Gemeni
Tu esti foarte atasat de casa, familie sau de trecut. Esti foarte sensibil, influentabil si poti fi "dus de nas" cu mare usurinta. Fii prezent in viata ta, nu te lasa manipulat precum o marioneta, caci poti conduce lucrurile in directia favorabila tie... Debordezi de energie, ai chef de joaca, iar relatia cu persoana iubita si cu copiii este foarte dinamica.

Rac
Nevoia de introspectie, solitudine si de izolare este posibil sa te domine azi si ar fi bine sa nu ii opui rezistenta. Dispui de calitati de comunicare deosebite si ai putea atinge inimile oamenilor in special prin scris. Te pui cu drag in slujba celorlalti si este o zi potrivita pentru activitati caritabile sau de ingrijire a varstnicilor, poate chiar a parintilor sau a bunicilor.

Leu
Te bucuri de multa popularite si apreciere din partea celor din anturaj. Cuceresti prin felul spumos in care comunici, prin tact, diplomatie, viteza de reactie si promptitudine. Poti culege binemeritate roade financiare din asocierile in care esti implicat. In cazul in care simteai nevoia unei vacante, se prefigureaza o calatorie de scurta durata cu masina.

Fecioara
Te simti sustinut, protejat si ghidat in cariera de o femeie care iti vrea binele. Prestigiul si faima ta sunt in crestere. Nu prea iti place sa stai singur si cauti compania cuiva apropiat, in special a partenerului de viata. Zona castigurilor financiare din munca proprie este frumos aspectata si probabil faci pasi prudentI, dar intelepti spre noi surse de castig.

Balanta
Tu manifesti o fire practica, prudenta, emotiva si intreprinzatoare. Pari interesat si receptiv catre ezoterism, spiritualitate sau filosofie si poate chiar esti in cautarea unui mod de a aplica concret aceste aspecte in viata ta. La serviciu esti foarte popular, iar viata profesionala pare sa fie benefica si infloritoare. Hraneste-te moderat si ingrijeste-ti sanatatea.

Scorpion
Astazi esti destul de devitalizat si ai nevoie de odihna pentru a-ti reincarca bateriile. Imaginatia si intuitia ta sunt debordante. Esti foarte cald, iubitor, sensibil si protector cu persoana iubita si cu copiii, le intuiesti dorintele si sari in indeplinirea lor. Se poate ivi o plecare in strainatate care iti va aduce placere. Fii prudent si atent la drum!

Sagetator
Astazi ai sanse mari sa intri in posesia unei mosteniri sau a unui castig financiar provenit din asocierile in care esti implicat. Cauti compania persoanelor mai in varsta din anturaj sau a celor pe care ii percepi mai intelepti sau mai bogati. Ai tendinta de a-ti domina prietenii, esti centrat pe propriile-ti interese si ai putea provoca certuri daca nu renunti la rigiditate.

Capricorn
Prin felul in care te manifesti astazi ai putea fi perceput ca fiind dur, autoritar, sceptic. Ai de invatat sa fii mai tolerant si mai echilibrat. Partenerii si colaboratorii tai oficiali sunt oglinda ta si te poti regasi pe tine uitandu-te in ochii, lor asa ca renunta la lupta si investeste iubire si incredere in relatiile tale. Daca vrei sa schimbi ceva, incepe cu tine.

Varsator
Tu manifesti o fire hipersenzitiva, inclinata spre gelozie si destul de greu de inteles. Poti fi foarte irascibil, usor de ranit sI, din dorinta de securitate, ai putea deveni defensiv si chiar agresiv. Fii moderat la cumparaturi si tempereaza-ti tendinta de a-ti risipi resursele financiare. Comunica clar, deschis, incarca-ti cuvintele cu iubire si ai grija de sanatate.

Pesti
Sub influenta astrelor tu esti afectuos, amabil, sensibil, vesel si te bucuri de placerile vietii. Esti foarte indragit de persoana iubita si de copii, pe care ii coplesesti cu afectiunea ta. Dispui de o mare capacitate creatoare, de idei vizionare, ai o mare influenta asupra maselor si ai putea intrebuinta aceste calitati prin mijloace artistice sau actoricesti.

×