x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, sâmbătă 28 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, sâmbătă 28 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

27 Iul 2012   •   21:00

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
--------------------------------------------

Berbec
Weekend-ul acesta sunt posibile vesti din strainatate. Calatoriile de orice fel iti sunt sustinute de astre, insa fii prudent. Sufletul tau isi doreste o calatorie peste mari si tari, dar se pare ca ai multe sanse sa pleci in mici excursii agreabile, nu departe de casa. Pe de alta parte, sunt zile bune pentru a-ti indrepta gandurile catre spiritualitate. A echilibra laturile materiale cu cele spirituale ar fi cel mai mare castig al finalului acestei saptamani. Se recomanda multa atentie la relatiile parteneriale.

Taur
Tu esti preocupat de bani, in special de cei ai altora. Este nevoie sa iti verifici bugetul si sa iti directionezi finantele catre achitarea taxelor, impozitelor sau altor tipuri de datorii. In aceasta perioada se pare ca ai suficiente resurse atat pentru cheltuieli dragi sufletului tau, cat si pentru necesitatile zilnice. In alta ordine de idei te-ai putea delecta cu subiecte legate de descoperirea misterelor si studiul disciplinelor de granita. Fiindca starea ta de spirit este destul de fluctuanta, plimba-te mai des in aer liber.

Gemeni
Viata de cuplu este pusa sub lupa de catre astre in acest weekend. Sunt posibile discutii aprinse cu partenerul de viata sau, functie de caz, cu cel de afaceri. De retinut temele vehiculate in aceste discutii, pentru ca iti vin informatii relevante legate de viitorul vietii in doi sau vizavi de activitatile comune desfasurate cu altii. Se pare ca toate acestea iti afecteaza domeniul profesional si imaginea ta in ochii celorlalti. Lasa carcoteala deoparte si asculta atent ce iti spun ceilalti.

Rac
Tu se pare ca nu te dezlipesti de treburile de la serviciu. S-ar putea sa te intalnesti cu colegii de munca sau macar sa te conversezi cu acestia fie la telefon, fie prin e-mail. Pe de-o parte este bine, pentru ca iti pui in ordine documentele, informatiile, treburile ramase restante. Dar pe de alta parte, organismul tau este obosit si te va atentiona destul de drastic. Ficatul si aparatul respirator sunt vulnerabile. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Foloseste tratamente naturiste si odihneste-te suficient.

Leu
Pentru tine sunt zile potrivite distractiei, aventurilor si sportului. Veselia este la cote mari, prietenii te sustin, dar persoana iubita sau copiii iti pot aduce cativa nori in suflet. Sunt momente pasagere, asa incat treci peste toanele lor cu optimismul tau caracteristic. Atentie la aventurile sezoniere, pentru ca se pot lasa cu situatii neplacute ceva mai tarziu. Creativitatea iti este accentuata si bine ar fi sa iti indrepti atentia si catre un hobby. Atentie la imaginea ta in ochii celorlalti: se poate deteriora foarte usor!

Fecioara
Casa, familia si trecutul care te leaga de rude si neamul din care provii vor fi temele principale ale finalului acestei saptamani. Esti sensibil, iti este dor de vremurile copilariei, vorbesti mult despre trecut, insa atentie ca cei din preajma ta nu au chef de toanele tale. Consuma-ti energia in treburile casnice. Ai spor la curatenii, reparatii si reamenajari de orice fel. Atentie la sursele de foc din spatiul locativ! Riscul producerii unor incidente neplacute este destul de mare.

Balanta
Tu ai toate sansele sa pleci in excursie in acest weekend. Ori este vorba de o vizita la o ruda, la un prieten drag, ori esti nevoit sa calatoresti in scopuri profesionale. Mentalul cotidian este destul de vulnerabil, insa cu putin efort vei reusi sa faci fata tuturor situatiilor ivite. Atentie si la sanatatea picioarelor! Protejeaza-te prin diete de sezon, evita statul prea mult in picioare si la soare si hidrateaza-te suficient. Informatiile primite de la cei dragi sunt interesante, poate unele alarmante, dar cu siguranta iti vor fi si de folos.

Scorpion
Banii castigati din munca proprie te preocupa mult la finele acestei saptamani. Faci calcule, verifici bugetul, alcatuiesti planuri de investitii si, pana la urma, rezultatele iti dau cu virgula. Beneficiezi de sustinerea altora, ai noroc si deschidere la banii si bunurile altora, asa incat deocamdata nu prea ai motive de ingrijorare. Totusi cheltuieste cu masura, achita-ti la timp facturile si taxele si evita investitiile, speculatiile sau asocierile in afaceri cu persoane putin cunoscute. Atentie la sanatatea capului si aparatului uro-genital!

Sagetator
Pentru tine sunt zile bune pentru a merge la un tratament cosmetic, la coafor sau la cumparaturi pentru innoirea garderobei. Propria-ti infatisare te preocupa in mod special, asa incat urmeaza-ti instinctele si opereaza schimbarile sau ajustarile necesare. Bine ar fi sa incepi si o dieta, sa mergi la o sala de exercitii fizice sau sa te gandesti la parcurgerea unor cursuri de dezvoltare personala. Relatia cu partenerul de viata este minunata. In privinta prietenilor pot aparea conflicte si situatii delicate.

Capricorn
Starile tale de spirit sunt fluctuante si se remarca faptul ca ti-ar prinde bine cateva momente de singuratate. Zilele astea pot aparea insomnii, vise si viziuni premonitorii, dar si revelatii legate de oamenii si evenimentele din viata ta. Nemultumirile sunt multe si marunte, dar detaseaza-te de toate. Plimba-te mai mult in aer liber, ai grija de sanatatea ta si evita implicarea in treburile celorlalti. Ai fi tentat sa mergi la doctor, dar amana consultatiile si analizele medicale pana saptamana viitoare.

Varsator
Finalul acestei saptamani este potrivit intalnirilor cu prietenii. Dialogurile cu acestia iti pot aduce vesti interesante, sfaturi bune si poate, cineva din anturaj, sa iti devina protector. Contradictiile dintre ce vrei tu sa auzi si ce ti se spune sunt mari, dar cu bunavointa si deschidere sufleteasca reala catre ceilalti, te vei descurca fara probleme. Persoana iubita sau copiii se pot necaji ca le acorzi mai putina atentie, dar pana la urma toata lumea va fi multumita de prestatia ta din aceste zile.

Pesti
In acest weekend, ochii si urechile lumii sunt indreptate spre tine. S-ar putea sa fii nevoit sa dai explicatii in fata unei persoane cu autoritate, de aceea fii prudent. Emotivitatea este la cote inalte si bine ar fi sa iti sustii punctele de vedere prin explicatii putine si direct. Reputatia ta poate avea de suferit. Familia te sustine si deocamdata numai alaturi de cei dragi iti poti gasi echilibrul. Organismul iti este obosit si bine ar fi sa te odihnesti mai mult in acest weekend. Plimba-te in aer liber, mananca mai multe fructe si legume si evita, pe cat posibil, tratamentele alopate.
Anca Gordin Stoica - www.astrocafe.ro

×