x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 10 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 10 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

09 Mai 2013   •   21:01
Horoscop zilnic, vineri 10 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

 astrolog Nicoleta Svârlefus  
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 
________________________________________







Berbec
Această zi găzduieşte un eveniment astrologic important şi anume Luna Nouă în Taur. Acesta pune reflectoarele, în cazul tău, pe zona finanţelor şi acumulărilor materiale. Eşti într-un moment de decizie, în ce priveşte folosirea calităţilor şi experienţei, în modul cel mai eficient cu putinţă. Altfel spus, e timpul să te uiţi înapoi, să îţi aminteşti care-ţi este potenţialul, ce abilităţi ai dezvoltat în timp. Apoi, în cunoştinţă de cauză, poţi lua nişte decizii pe termen lung, care să-ţi schimbe în bine statutul material, asumându-ţi şi eventualele pierderi pe termen scurt.

Taur
Te afli într-un moment de răscruce, în faţa unui nou început. Luna Nouă şi eclipsa inelară de Soare în zodia ta vorbesc despre o schimbare majoră de percepţie, de atitudine, de abordare a relaţiilor şi obiectivelor pe termen lung. În cazul tău, schimbările încep cu tine, cu personalitatea ta. Evenimentele şi revelaţiile din ultimele săptămâni se cristalizează acum în claritate şi alegeri ferme. Realizezi că e nevoie să renunţi la ceva, la o parte din tine, poate la un fel de a fi şi a trăi, pentru a merge mai departe, altfel, cu mai multă putere, pe un drum indicat de intuiţie.

Gemeni
Pentru tine, Luna Nouă în Taur vine ca un clopoţel care te anunţă că ai persistat prea mult în plângeri, victimizare, ataşament de trecut şi resentimente. E timpul să dai drumul gândurilor pesimiste şi să priveşti spre trecut doar cu scopul de a învăţa din el şi nu pentru a te ascunde în spatele lui. Aceste zile sunt un prilej excelent de vindecare, atât emoţională cât şi fizică, prin smerenie, iertare, apropiere de sufletul tău, de întărire a relaţiei cu Dumnezeu. E posibil ca, în urma acestui proces purificator, să-ţi apară idei şi soluţii noi, care să te aşeze pe un nou drum, inclusiv profesional.

Rac
Zile de o importanţă majoră în ce priveşte relaţiile şi proiectele tale. Luna Nouă în Taur, împreună cu eclipsa de Soare aduc o nouă înţelegere, mult mai înaltă şi mai clară, asupra unor aspiraţii, proiecte, căi de urmat. Dacă un drum se blochează, acceptă situaţia aşa cum este şi aşteaptă să vezi unul nou, întrucât acela este potrivit pentru tine, acum. Este şi un moment de învăţare din experienţe şi relaţii vechi, din etapele parcurse până acum. E posibil să ţi se deschidă noi orizonturi, să apară noi susţinători în drumul tău, să fii chemat la rampă, ca urmare a experienţei, a talentelor şi notorietăţii tale.

Leu
Eşti într-un proces de schimbare şi reorientare în profesie şi carieră. Chiar dacă încă nu ţi-e clar cum arată noul drum sau încă te temi să-l accepţi, adevărul este că ceva stă să plece şi altceva nou se apropie. Nu e nevoie decât să ai răbdare, să te asculţi, să îmbrăţişezi experienţele noi, să fii atent la ce ţi se propune sau ţi se revelează. Se încheie o etapă, din care ai învăţat, care te-a ajutat să creşti şi să evoluezi, iar acum e timpul să foloseşti cunoaşterea şi experienţa, fie pentru a-ţi asuma o nouă carieră, fie pentru a reforma contextul deja existent.

Fecioară
În aceste zile, dorinţele, planurile şi obiectivele tale capătă noi nuanţe şi forme. Poţi realiza că unele dorinţe pur şi simplu nu te mai reprezintă şi necesită a fi înlocuite cu altele, care corespund nivelului tău de evoluţie. Pentru asta, s-ar putea să te simţi inspirat să începi un curs de specializare, să iniţiezi relaţii cu specialişti, ghizi, învăţători ori să aprofundezi cercetarea într-un domeniu care te interesează. În orice caz, simţi că a sosit momentul să treci la un nivel mai înalt, în ce priveşte dezvoltarea şi evoluţia ta, în toate sensurile. E important de menţionat că alegerile făcute acum au impact pe termen lung.

Balanţă
Zona resurselor puse în comun cu alţii, a asocierilor, dar şi a transformării personale se află acum sub lupă, datorită aspectului de Lună Nouă şi eclipsei de Soare în Taur. În aceste zile, probabil se va închide un capitol din viaţa ta, într-unul din domeniile enumerate mai sus, lăsând loc altuia nou. Ori se rupe o colaborare, ceea ce înseamnă că ai de reglat conturi şi de împărţit diverse bunuri şi bani, ori se blochează o sursă de venit. În orice caz, totul se întâmplă pentru a te provoca să faci curăţenie în aceste privinţe, să pui capăt unor compromisuri, pentru a face loc unor experienţe şi binecuvântări noi.

Scorpion
Eşti direct vizat de contextul astral puternic al acestei zile, prin intermediul aspectului de Lună Nouă în Taur însoţită de eclipsa inelară de Soare. Zona de viaţă care primeşte din plin influenţele şi vântul schimbării este cea a relaţiilor şi parteneriatelor. Te afli într-un moment de triere, de decizie hotărâtă. Poate fi vorba despre încheierea unui capitol relaţional, a unui contract, a unei colaborări. Bilanţul făcut în ultimele zile, sentimentele şi trăirile, mesajele venite la tine se ordonează acum şi iau forma unor alegeri constructive şi benefice. Ascultă-ţi intuiţia, ai curajul să(-ţi) spui adevărul şi îmbrăţişează noile oportunităţi.

Săgetător
După o perioadă lungă de încrâncenare, în ce priveşte derularea unui proiect profesional sau încercarea de a păstra o poziţie sau un loc de muncă, a venit momentul să-ţi schimbi percepţia, să priveşti lucrurile dintr-un unghi nou. În aceste zile, poţi căpăta o înţelegere mai profundă asupra evenimentelor şi parcursului tău de până acum şi, în sfârşit, vezi şi soluţiile adecvate pentru a părăsi un context tensionat. În acest sens, e bine să fii atent inclusiv la semnalele pe care ţi le dă corpul, întrucât unele dureri sau blocaje au scopul de a atenţiona asupra alegerilor inadecvate.

Capricorn
A venit vremea să iei o pauză, să te opreşti din a încerca să menţii o relaţie sau un proiect în viaţa ta, în pofida dificultăţilor şi piedicilor întâmpinate. Chiar dacă ceva sau cineva va pleca, e o ocazie să te simţi uşurat, întrucât se creează ceva mai mult spaţiu pentru creativitate, inspiraţie şi relaxare. Ai nevoie de acest răgaz, ca de aer, aşa că primeşte-l, binecuvântează-l şi ai încredere că totul este pentru binele tău. În spaţiul de linişte creat vor veni, negreşit, inspiraţia şi ideile noi, adecvate.

Vărsător
Atenţie la nevoile sufletului tău. Aşa s-ar traduce mesajul subtil al contextului astral în care ne aflăm. Pentru tine, această zi poate fi resimţită ca o frână, care te forţează să te opreşti puţin din tot ce ai iniţiat, profesional sau în alte direcţii. E timpul tău cu tine, răgazul de care ai nevoie pentru a-ţi ostoi setea de linişte şi armonie, dar şi pentru a-ţi îngriji eventualele răni provocate de ultimele evenimente. Chiar dacă eşti tentat să priveşti în zare, spre noi alegeri şi culoare de manifestare, mai întâi ai de făcut pace cu tine şi cu cei dragi ţie, de creat spaţiu, de renunţat la vechi poveri.

Peşti
Şi pentru tine este un moment de răgaz, atât de necesar pentru a pune cap la cap informaţiile asimilate în ultimele luni, dar şi pentru a evalua lucid relaţiile, anturajul. Acum tot ce ai de făcut este să înlesneşti comunicarea cu cei din jur, să fii receptiv, atent. Multe adevăruri ţi se vor revela şi multe intenţii ale celorlalţi îţi vor deveni clare. Dar cel mai preţios dar al acestei perioade este că reuşeşti să schimbi percepţia asupra unor contexte sociale, să-ţi faci ordine în aspiraţii şi proiecte, să capeţi claritate cu privire la direcţiile care merită investiţia de energie şi timp.


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic