x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 11 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 11 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

10 Ian 2013   •   21:02
Horoscop zilnic, vineri 11 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna Nouă în Capricorn îţi vizează zona carierei, a puterii şi a recunoaşterii sociale. Investeşti multă seriozitate şi responsabilitate în cariera ta, nu te grăbeşti şi preferi să urmezi toţi paşii. În cazul în care şefii şi autorităţile cu care colaborezi nu împărtăşesc aceleaşi valori cu tine, poate ar fi oportun să schimbi macazul şi să alegi un loc unde poţi să creşti.

Taur
Pe tine, Luna Nouă în Capricorn te stimulează să aprofundezi unele studii superioare. Eşti foarte pragmatic, serios, muncitor, ai răbdarea şi puterea necesare să cercetezi, până când extragi esenţa şi reuşeşti să pui în practică. Eşti autentic în ceea ce întreprinzi, îţi asumi cu responsabilitate fiecare pas şi nu renunţi până când nu obţii o diplomă sau o recunoaştere.

Gemeni
Pe tine, Luna Nouă te provoacă să analizezi şi să evaluezi activităţile pe care le desfăşori în asociere. Eşti foarte mândru de munca ta şi probabil urmăreşti să câştigi o poziţie de autoritate în cadrul parteneriatului în care activezi şi/sau să fii remunerat pe măsură. Ai putea fi binecuvântat cu o finanţare, sponsorizare destinate unei investiţii pe termen lung.

Rac
Tu resimţi efectele Lunii Noi în plan relaţional. Este un moment de alegere şi consolidare. Alegi să iei cu tine doar oamenii cu adevărat autentici, sinceri, pe care îi simţi alături de tine. Deşi eşti foarte selectiv şi trierea se face rapid, poate cu suferinţă, ai alături de tine adevăraţi parteneri de drum, pe care te poţi baza în orice situaţie şi a căror valoare creşte în timp.

Leu
Luna Nouă din Capricorn se proiectează, în cazul tău, în zona muncii şi a rutinei cotidiene. Este momentul să îţi pui ordine în lucruri în modul în care acţionezi şi să abordezi o disciplină soră cu milităria. Nu uita să faci cu plăcere ceea ce ţi-ai propus, dar respectă termenele agreate şi în primul rând respectă angajamentele pe care ţi le faci ţie însuţi.

Fecioară
Aspectul de Lună Nouă, care se formează astăzi pe cer, îşi are Ascendentul în zodia ta, ceea ce imprimă în atmosferă rigoare, fineţe, precizie. Relaţia de iubire în care eşti implicat şi cea cu copiii ar putea căpăta un aer de prospeţime şi maturitate. Eşti stimulat să îţi manifeşti plenar creativitatea, să îţi exersezi mai des hobbyurile şi să iubeşti profund şi înţelept.

Balanţă
În cazul tău, Luna Nouă vizează domiciliul şi relaţiile cu familia ori apropiaţii. Este un moment propice să achiziţionezi o casă sau poate chiar să o construieşti. Abordezi cu mult mai multă responsabilitate relaţiile familiale, faci planuri de viitor care îi implică direct şi îţi pui la bătaie toate resursele de care dispui pentru a fi un om de bază pentru cei dragi.

Scorpion
Pentru tine, Luna Nouă în Capricorn poate aduce mai multă încredere în propriile gânduri şi idei, pe care ar fi bine să le exprimi cât mai des, prin scris, dar şi verbal. Dispui de multă inspiraţie artistică, eşti foarte creativ şi ai putea scrie rânduri foarte frumoase. Ce construieşti acum va da roade în timp, dar începe acum să pui prima cărămidă.

Săgetător
Pe tine, Luna Nouă în Capricorn te provoacă să aprofundezi autodisciplina şi înţelepciunea în ceea ce priveşte mânuirea propriului buget. Probabil te simţi norocos cu ceea ce ai şi simţi că banii se câştigă foarte uşor, dar acum este momentul să faci unele investiţii sigure şi pe termen lung. Ai putea alege să schimbi sursa ori domeniul de câştig financiar.

Capricorn
Tu eşti astăzi vedeta zodiacului, căci aspectul de Lună Nouă se formează în semnul tău zodiacal. Eşti provocat să îţi construieşti o nouă identitate, să îţi schimbi atitudinea faţă de ceilalţi şi să îţi asumi cu deplinătate încredere şi responsabilitate fiinţa ta, cine eşti cu adevărat. A sosit momentul să rupi ataşamentele nesănătoase şi să fii pe propriile picioare.

Vărsător
Ţie, Luna Nouă în Capricorn îţi poate aduce la lumină unele frici, inhibiţii sau complexe pe care poate încercai să le camuflezi şi să uiţi de ele. Chiar dacă trăirile sunt foarte puternice, pe alocuri dureroase, permite eliberării şi tranformarii să se producă. Alocă-ţi cât mai multe momente de solitudine, îngrijeşte-ţi sufletul făcând ceea ce îţi place şi fii optimist.

Peşti

Luna Nouă proiectată în zona prietenilor, a anturajului şi a clientelei poate deschide o perioadă de filtrare şi consolidare a relaţiilor sociale pe care le întreţii. Te simţi atras de oameni maturi, experimentaţi, înţelepţi şi alegi calitatea în defavoarea cantităţii când vine vorba despre cercul de prieteni. Poţi atrage noi protectori, serioşi şi disponibili, pentru mult timp.
________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic