x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri, 12 iunie 2015. E interesant cum se schimba lucrurile si realitatea sub ochii tai

Horoscop zilnic, vineri, 12 iunie 2015. E interesant cum se schimba lucrurile si realitatea sub ochii tai

11 Iun 2015   •   20:00
Horoscop zilnic, vineri, 12 iunie 2015. E interesant cum se schimba lucrurile si realitatea sub ochii tai
O energie a innoirii de sine, a schimbarii de abordare si atitudine, a noilor perspective si posibilitati, iti umple ziua si te sprijina sa te deschizi catre idei geniale. Foloseste-ti creativitatea si inspiratia in iubire, intr-un proiect drag sau pur si simplu pentru a te bucura mai mult de viata si de tine. Spre seara te preocupa stabilitatea materiala si poti gasi mijloace de castig sau de conservare, noi.

Horoscop 12 iunie. Taur
E interesant cum se schimba lucrurile si realitatea sub ochii tai, fara sa intervii si fara sa poti controla. Insa, de data aceasta, suprizele si schimbarile sunt favorabile, aduc bucurie si un suflu nou. Prin urmare, relaxeaza-te, si lasa totul in mainile Providentei. Se pare ca ai facut tot ce era de facut, acum asteapta sa vezi rezultatul creatiei si bucura-te de el.

Horoscop 12 iunie. Gemeni
Conjuncturi noi, oameni si idei neconventionale, surprize frumoase prin prieteni si anturaj, dar si aspiratii si proiecte noi. Asa e zugravita, energetic, ziua de astazi pentru tine. Receptivitatea, flexibilitatea si deschiderea in fata noului te sprijina sa deschizi usi incredibile si sa vezi cum un nou drum, o noua lume incepe sa se astearna in calea ta.

Horoscop 12 iunie. Rac
Surprize, surprize… placute, care vizeaza cariera si castigurile financiare. O situatie profesionala se poate schimba la 180 de grade, de data asta in favoarea ta. Sau o noua oportunitate iti cade in brate, daca esti pe faza si deschizi bratele la timp. Cu mentiunea ca nu e nevoie sa intelegi toate lucrurile si nu vine mereu ceea ce te astepti sau de unde te astepti. Astazi, se pare ca exact unde nu te-ai uitat, sta o sansa.

Horoscop 12 iunie. Leu
Perspective, dorinte si viziuni noi sunt disponibile pentru tine, astazi. Te gandesti mult si repede la viitor, vin vesti si se deschid posibilitati in cascada, asa ca tot ce ai de facut e sa respiri si sa le iei pe toate pe rand. Poate chiar sa-ti notezi unele idei si propuneri, ca sa nu le pierzi sirul. De asemenea, sunt posibile planuri de vacanta noi sau un proiect care implica colaborarea cu strainatatea.

Horoscop 12 iunie. Fecioara
O situatie care implica suport financiar din partea altora sau creditare sub alta forma, se poate schimba astazi. Apar elemente noi, poti fi beneficiarul unor bonusuri de incredere, favoruri sau avantaje prin intermediul si cu contributia unor oameni carora le-ai facut niste servicii candva. Mercur isi reia mersul direct, asa ca se insenineaza tot mai mult contextul profesional si incepi sa ai coerenta si eficienta.

Horoscop 12 iunie. Balanta
E posibil ca astazi, mai ales in prima parte a zilei, sa primesti o propunere sau o invitatie atipica din partea partenerului de viata sau a unui partener de afaceri. Cert este ca manifestarile si ideile celor din jur sunt nonconformiste si te smulg din zona de confort, ceea ce e bine, pentru ca astfel incepi sa vezi lucrurile diferit, sa identifici perspective noi pentru tine si viata ta, sa te bucuri mai mult.

Horoscop 12 iunie. Scorpion
O zi excelenta, mai ales in prima ei parte, pentru a te ocupa de sarcini profesionale pentru care pana acum fie nu ai avut energie, fie nu ai gasit solutii. Astazi esti suficient de inspirat, ai viteza mare de reactie si ai capacitatea sa aduci prospetime si originalitate in tot ce faci. Totusi, nu te astepta sa primesti prea multe aprecieri si aplauze pentru rezultatele tale si nici nu incepe sa despici firul in patru si sa te indoiesti de tine spre seara, daca cineva stramba din nas.

Horoscop 12 iunie. Sagetator
In prima parte a zilei esti incurajat sa iesi din tipare si sa-ti explorezi latura aventuroasa. Sa faci o nefacuta, sa te distrezi, sa traiesti momentul cu bucurie, orice ai face. Intr-un astfel de context, flirturile si derapajele sentimentale sunt posibile, de asemenea. Dupa-amiaza, Luna intra in Taur si iti aminteste de unele sarcini de serviciu pe care ti le-ai asumat si de care e momentul sa te ocupi.

Horoscop 12 iunie. Capricorn
In prima parte a zilei, starile sunt schimbatoare, apar multe elemente necunoscute legat de casa, familie sau anumite planuri facute in cadrul acesteia. Totusi, schimbarile sunt benefice, prin urmare incearca sa te adaptezi din mers si sa abordezi tot ce apare, cu liniste si seninatate. Dupa-amiaza, te simti mai in largul tau, cu Luna in Taur, care-ti aminteste motivele pentru care merita sa te bucuri si te apropie de oamenii pe care-i iubesti.

Horoscop 12 iunie. Varsator
Gandesti cu viteza, vorbesti cu viteza… ai sentimentul insa, ca nu poti tine pasul cu toate gandurile si ideile care-ti vin. Creativitatea si inspiratia sunt la cote maxime pentru tine, totusi e importanta abordarea tuturor initiativelor cu mai multa rabdare si pe indelete. De altfel, dupa-amiaza, cand Luna intra in Taur, esti invitat sa te asezi putin si sa-ti evaluezi prioritatile, precum si contextele in care te afli, pentru a alege ceea ce e potrivit si profitabil pentru tine.

Horoscop 12 iunie. Pesti
Desi nu prea intelegi ce se intampla in perioada asta, energia lucreaza frumos pentru tine, daca si tu intentionezi, iti imaginezi si gandesti frumos. Prin urmare, astazi e posibil sa fii uimit de niste sanse care apar de nicaieri, in zona muncii si finantelor. Oricum, sentimentul este ca se deblocheaza ceva la nivelul energiei banilor si a oportunitatilor din sfera serviciului. Si acasa, agitatia din ultima vreme incepe sa capete un sens si sa se transforme in intelegere si coerenta.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro   

×
Subiecte în articol: Horoscop 12 iunie horoscop