x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 13 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 13 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

12 Iul 2012   •   21:00

Berbec

Luna in Taur iti activeaza zona talentelor, calitatilor, dar si a castigurilor financiare din munca proprie. Te bucuri de sustinerea sefilor, esti apreciat si poti primi sarcini care sa iti sporeasca autoritarea, dar si veniturile sau recunoasterea publica. Partenerul de viata nu se arata foarte incantat, dar nu te lasa descurajat si acorda-i o perioada de acomodare.

Taur

Zodia ta gazduieste si Luna si iti pune in evidenta personalitatea, temperamentul si modul in care te proiectezi in ochii celorlalti. Esti atras de studiu si iti poti aprofunda cunostintele in domenii care tin de strainatate. Nu este exclus sa aprofundezi o limba straina. Parintii sau prietenii apropiati se pot simti neglijati si ar fi indicat sa le acorzi ceva mai multa atentie.

Gemeni

Tie Luna in Taur iti activeaza zona discretiei, a izolarii si a introspectiei. Poti manifesta o mare tentatie pentru cercetarea si studiul stiintelor oculte, al psihologiei si cunoasterii de sine. Esti preocupat de fenomenele subtile ale vietii si ale mortii. In comunicare te exprimi emotional si poti fi subiectiv. Unele planuri de calatorie pot suferi transformari.

Rac

Sub influenta Lunii in Taur, tu esti sustinut si apreciat de prieteni si de catre cei din anturaj. Continui restructurarea parteneriatelor si esti sustinut de colaboratori. Poti chiar cadea la pace cu unele persoane care nu erau prea binevoitoare. Unele castiguri financiare din munca proprie se lasa asteptate, dar poti beneficia de o crestere a faimei si a capitalului de imagine.

Leu

Tie iti este activata zona carierei, a puterii si a prestigiului social de catre luna din Taur. Poti fi dureros de sincer, transant, arogant si doresti sa iti impui punctul de vedere. Recurge la diplomatie si tact pentru a-ti mentine buna reputatie. Te poti arata interesat de relatia dintre om si natura si poti apela la mijloace naturiste de tratament sau intretinere.

Fecioara

Tie Luna in Taur iti activeaza zona constiintei si a filosofiei de viata. Dispui mult mai usor de imaginatia si de intuitia ta decat de inteligenta pura. Nu este exclus sa te simti nesigur pe cunostintele acumulate, fapt care poate atrage unele frustrari. Ai o mare capacitate de creatie artistica, esti usor impresionabil, atras de aventura si poti cuceri prin gesturi teatrale.

Balanta

Cu Luna in Taur iti este activata zona transformarilor si a banilor nemunciti. Atitudinea ta fata de trecut si fata de prezent este echilibrata si pozitiva. Iti amintesti lectiile din trecut, dar acum poti ierta, nu mai simti nevoia sa te uiti in trecut si te poti detasa de el. Unii prieteni par a fi pe alta lungime de unda. Poti intra in posesia unei mosteniri sau a unor cadouri.

Scorpion

In cazul tau, este activata de catre Luna din Taur zona parteneriatelor, a colaborarilor oficiale. Poti extrage foloase din experientele de viata, din studiile aprofundate si vezi cresterea ta spirituala. In general, ai relatii armonioase, implinite si poti simti sa oficializezi o legatura de iubire prin casatorie. In relatia cu sefii poti fi destul de suspicios si incapatanat.

Sagetator

Cu Luna in Taur tu ai nevoie de mai multa energie pentru ca te poti simti devitalizat. Colegii si subalternii te simpatizeaza, relationati frumos si poti obtine unele beneficii materiale de pe urma asocierilor in care esti implicat. Poti fi expansiv in comunicare, foarte increzator in propriile-ti idei si ai nevoie sa ti se dea mana libera. Respira si ingrijeste-te de sanatate.

Capricorn

Influentat de Luna din Taur, tu iti manifesti deschis emotiile fata de partenerul de viata si fata de copii. Esti pasional, romantic, creativ si ai chef de ditractie. Iti poti folosi talentele actoricesti pentru a castiga atentia celor din jur. Poti fi invitat la o petrecere sau o poti organiza chiar tu. Se pot ivi unele cheltuieli neprevazute care iti pot diminua entuziasmul.

Varsator

Tie, Luna din Taur iti aduce in atentie familia si caminul. Echilibrezi armonios munca si intimitatea. Te simti in largul tau in sanul familiei, iti simti inima plina de iubire si iti impartasesti cu altruism, noblete, generozitate si caldura emotiile. La serviciu muncesti cu placere, esti serviabil si responsabil, iar raporturile cu colegii si subalternii sunt excelente.

Pesti

Cu Luna in Taur, tu manifesti o mare atractie spre studiu, lectura, informare, discutii. Esti curios si creativ si nu suporti prea bine rutina. Poti castiga atentia unui public prin mijloace artistice, actoricesti. Simti nevoia de a descoperi lucruri si locuri noi, de a schimba decorul si poti pleca intr-o calatorie de scurta durata cu partenerul de viata si cu copiii.

×