x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 14 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 14 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

13 Mar 2014   •   20:14
Horoscop zilnic, vineri 14 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla


Berbec
Astăzi, o bună parte din zi este posibil să ai dificultăţi în a găsi echilibrul emoţional, fie că este vorba de copii, fie de persoana iubită, riscând să reacţionezi exagerat. Deci, cel mai indicat ar fi ca acest răstimp să-l foloseşti pentru acţiuni care te relaxează şi care nu presupun luarea deciziilor. După-amiază, o dată cu schimbarea de vibraţie a Lunii din semnul Fecioarei, te poţi pune efectiv pe treaba, având energie dar şi inspiraţie să concretizezi ce aveai în minte.

Taur
Cu toate că săptămâna nu s-a încheiat încă, până după prânz e recomandabil să eviţi deciziile care privesc căminul dar şi cariera, starea ta emoţională fiind destul de fluctuantă. Şi, deşi pare nefiresc, prima parte a zilei dedic-o acţiunilor de rutină de acasă, pentru ca în a doua jumătate să beneficiezi de energia necesară rezolvării ingenioase a unor probleme tehnice de la locul de muncă. În plus, fructifici mai uşor oportunităţile relaţionale benefice planurilor tale.

Gemeni
Cum astăzi continui, cel puţin până după-amiază, trendul interacţiunilor frecvente din zona socială, ar fi bine să eviţi condusul maşinii deoarece atenţia şi concentrarea nu vor fi optime. În plus, riscul de a te inflama din orice nimic nu este deloc de neglijat. Aşteaptă până după prânz ca răbdarea şi atenţia la detalii să revină la normal, astfel putând să te ocupi de toate aspectele practice care ţin de cămin dar şi de gestionarea mult mai judicioasă a bugetului.

Rac
Sensibilitatea crescută îţi poate provoca lezarea cu uşurinţă a ego-ului şi, de aceea, sub imperiul emoţiilor poţi fi predispus la cheltuieli pentru a-ţi oferi singur o compensaţie materială. Însă ar fi indicat să rezişti tentaţiilor, ulterior găsind total nefolositor obiectul achiziţionat. După-amiază emoţiile se limpezesc şi aspectele pragmatice devin prioritare, iar în comunicare devii atent la cele mai mici detalii. Profită de un maxim de dexteritate şi uşurinţă în domeniul tehnic.

Leu
Astăzi poţi experimenta fluctuaţii ale dispoziţiei dar şi ale statusului energetic şi poate n-ar strica să te ocupi în prima parte a zilei de propria persoană. Imaginea ta este un subiect important, aşa că lasă grijile deoparte şi ocupă-te de starea ta de bine. O dată cu trecerea Lunii în semnul Fecioarei, chestiunile financiare revin în atenţia ta şi vei găsi atât energia, dar şi priceperea de a gestiona mult mai atent bugetul dar şi de a pune în practică un plan de investiţii.

Fecioara
După o săptămâna de lucru, oboseala îţi poate da de furcă iar emoţiile îţi par mai greu de controlat, de aceea nu este cel mai potrivit moment să forţezi lucrurile. Un masaj de relaxare ar putea face minuni, mai ales că după-amiază Luna intrată în propriul semn vine cu o infuzie de energie proaspătă. De abia în partea a doua a zilei găseşti resursele necesare pentru a pune în ordine lucrurile la locul de muncă sau de a rezolva eficient responsabilităţile cotidiene.

Balanţă
O bună parte din zi vei fi mai puţin atent la adevăratele probleme care te preocupă, fiind prins alături de amici în activităţi cu caracter preponderent recreativ. Important este să fii atent la temperarea orgoliului, cele mai banale gesturi putând să-ţi provoace stări tensionate. Şi cum energia este destul de scăzută, rezervă-ţi ultima parte a zilei pentru relaxarea atât fizică, cât şi psihică, ieşind în natură, ocupându-te de grădinărit sau de un hobby care necesită abilităţi tehnice.

Scorpion
Răbdarea şi echilibrul între emoţii şi raţiune nu sunt astăzi punctele tale forte, iar momentele de manifestare dramatică a autorităţii îi pot surprinde oricând nu tocmai plăcut pe cei din jur. Totuşi, găseşti cumva resurse să nu porţi pică celor care te contestă din umbră. Ultima parte a zilei o poţi fructifica punând la punct în cele mai mici detalii maniera de materializare a planurilor tale de viitor sau te poţi alătura unei întâlniri de grup cu prieteni apropiaţi.

Săgetător
Dispoziţia expansivă din prima parte a zilei se risipeşte o dată cu trecerea Lunii în semnul Fecioarei, cariera ocupându-ţi din nou maximul de interes. Totuşi, dacă ai în plan vreo decizie în acest sector, încearcă să o amâni spre sfârşitul zilei, când atenţia la detalii îţi va fi aliatul tău de nădejde. În plus, eşti dispus să-ţi asumi conştient mai multe responsabilităţi care să-ţi asigure ascensiunea şi să accesezi mai uşor resurse financiare din activităţile cotidiene.

Capricorn
Cu puţin efort vei putea să treci peste atmosfera tensionată din cuplu, fiind mai atent la reacţiile tale emoţionale care ascund subiecte delicate. Apoi, poţi să-ţi canalizezi energia către o abordare mai concretă a studiilor pe care vrei să le întreprinzi, integrându-le într-o manieră practică în realizarea unui vis pe care îl ai de ceva timp în minte. Iar dacă vrei să-ţi plănuieşti vacanţa, capacitatea analitică te ajută zilele acestea să alegi cea mai bună variantă posibilă.

Vărsător

Relaţia cu partenerul de viaţă îţi ocupă destul de mult atenţia şi astăzi, însă dacă simţi că mai sunt lucruri de rezolvat, lasă-le pentru o altă zi deoarece oscilarea între ceea ce-ţi spune inima şi ceea ce este potrivit din punct de vedere raţional este contraproductivă.
Partea a doua a zilei vine cu mai multă concentare pe subiecte precum banii sau avantajele de care ai putea să beneficiezi dacă acorzi o mai mare importantă relaţiilor cu persoanele cheie.

Peşti
Dacă te axezi la serviciu mai mult pe ce trebuie făcut decât pe ceea ce-ţi spune intuiţia, relaţiile cu colegii pot ajunge rapid într-o zonă nu tocmai confortabilă, spiritele incingându-se la cea mai mică provocare. Dar, după-amiază, o dată cu schimbarea de vibraţie a Lunii, relaţia de cuplu devine prioritară şi vei acorda atenţie dorinţelor partenerului dar şi timpului petrecut împreună. În plus, poţi regăsi energia de a aprofundă un domeniu mai vechi de studiu.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×