x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 14 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 14 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

13 Sep 2012   •   21:00
Berbec
Sub influenta astrelor de astazi tu ai o imaginatie foarte bogata dar dezorganizata. Ai de lucru cu tine pentru a-ti putea mentine concentrarea si a nu aluneca in reverie. La serviciu iti sunt solicitate la maxim atentia si precizia. Implica-te si asuma-ti responsabilitatea actiunilor tale. Norocul pare sa-ti vina dispre sefi care se straduiesc sa te tina cu picioarele pe pamant.

Taur
Tu manifesti tendinta spre ordine si control. Vrei sa fie totul predictibil si perfect. In cazul in care simti sa te joci cu copiii, mai intai poti simti nevoia sa faci curatenie prin casa si toate sa fie la locul lor. Ai putea fi deziluzionat de cineva din anturaj pe care il credeai prieten dar de fapt te-a dezamagit. Comunica, clar, enunta la criticism si nu nutri planuri de razbunare.

Gemeni
Tu astazi esti sensibil, emotiv si preferi sa te refugiezi in siguranta caminului si a familiei. Aici poti gasi intelegere si toleranta caci comportamentul tau in societate pare a fi departe de a fi exemplar, astazi fiind inclinat spre manipulare pentru atingerea scopurilor si chiar inselaciune. Fii prezent, constient de faptele tale si straduieste-te sa fii cinstit.

Rac
Sub influenta contextului astral de astazi tu ti-ai putea evalua valoarea personala prin prisma posesiunilor tale materiale. Esti mandru de banii castigati si de bunurile tale dobandite uitand de adevaratul tau potential interior care este viu si o continua sursa de abundenta spirituala si implicit materiala. Incearca sa vezi dincolo de material si sa te detasezi de el.

Leu
In ceea ce te priveste, ziua de astazi iti atrage atentia asupra sinelui tau si a atitudinii tale. Esti increzator in tine si in fortele proprii, te manifesti cu seriozitate, cumpatare si grija. Tactul si diplomatia iti amprenteaza comunicarea ceea ce iti atrage reusita in relatiile sociale. Ai grija cu cine te anturezi caci esti foarte influentabil si ai putea fi dus de nas.

Fecioara
Ca urmare a evenimentelor traite in ultima perioada, tu pari ca ai urcat o treapta pe scara intelepciunii. Probabil esti mult mai constient de puterea ta interioara si de valoarea personala. Ai invatat sa iti gestionezi judicios resursele, esti gospodar, prudent si chibzuit. Tine-ti inima deschisa si fii atent la nevoile si sensibilitatea persoanei iubite.

Balanta
Tu dispui de o mare capacitate de munca si duci cu bine la capat orice intreprinzi. Ai foarte mare incredere in tine si esti foarte iscusit, fiind sprijinit de protectori binevoitori. Dispui de o imaginatie bogata iar la serviciu ai preocupari destul de stranii si greu de inteles fapt care ti-ar putea atrage nesupunerea subordonatilor sau certuri cu colegii.

Scorpion
Profesia si cariera sunt in continuare principalul punct de interes pentru tine. Astazi ai putea avea succes in activitati discrete sau de culise prin care te-ai putea pune in slujba oamenilor cu nevoi speciale: bolnavi, retrasi in azile sau inchisi. Tempereaza-ti tendinta de a cheltui multi bani pe produse de lux si evitas peculatiile financiare de orice fel.

Sagetator
Astazi esti foarte concentrat pe cariera si putere. Preferi ordinea la locul de munca si cauti sa fii recunoscut pentru exigenta si standardele ridicate pe care le impui si pe care le respecti. Ai putea fi binecuvantat de protectia unei persoane mai in varsta sau mai experimentata care dispune de calitatile necesare pentru a tepropulsa in cariera. Primeste si multumeste.

Capricorn
Ziua de astazi este favorabila contactelor cu strainii si strainatatea. Este un bun prilej sa iti exersezi limbile straine cunoscute sau ai putea alege sa incepi sa studiezi una noua. Ai un interes sporit in largirea orizontului cunoasterii si o faci sistematic si cu precizie. In plan profesional ai putea realiza succese extraordinare dar incearca sa le obtii pe cai cinstite.

Varsator
Sub influenta contextului astral de astazi, tu poti simti sa iti evaluezi creantele aferente tutror contractelor sau colaborarilor in care esti implicat. Poti simti nevoia sa iti evaluezi patrimoniul si sa afli cu exactitate care este partea ta din bunurile impartite. Ratiunea ta pura pare sa fie afectata de emotii si subiectivitate si te-ai putea simti inselat sau ai putea insela tu.

Pesti
Tu iti concentrezi atentia pe partenerul de viata sau pe cei profesionali. Manifesti o fire perfectionista in relatii. Iti place ca partenerul sa faca bine lucrurile si ai putea deveni foarte usor critic daca nu se ridica la nivelul asteptarilor tale. Intoarce-ti atentia dinspre ceilalti si mut-o catre tine.
Ai putea constata ca ceri mai mult decat oferi iar calitatea nu este chiar de elita.

×