x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 15 august 2014. Capricornii au planuri ambiţioase de viitor

Horoscop zilnic, vineri 15 august 2014. Capricornii au planuri ambiţioase de viitor

14 Aug 2014   •   19:47
Horoscop zilnic, vineri 15 august 2014. Capricornii au planuri ambiţioase de viitor
Berbec
Astăzi, poţi reacţiona prompt coroborând rapid toate tipurile de informaţii venite de la cei dragi, copii sau persoana iubită. Compasiunea şi disponibilitatea de a-i asculta cu inima deschisă şi cu dorinţa de a-i ajuta nu vor trece neobservate. Capacitatea de a citi dincolo de aparenţe te va ajuta mai ales în sfera afacerilor dar şi în sectorul carierei, luând măsuri în consecinţă.

Taur
Chiar dacă astăzi poate alegi să fii mai retras din zona socială, ar fi indicat să nu ratezi oportunitatea de a purta o discuţie cu cei din familie, putându-le spune acum ceea ce ai pe suflet. Nu încerca însă să impui partenerului de viaţă convingerile tale şi menţine-te deschis pentru a-i înţelege motivele chiar dacă simţi că nu puteţi fi mereu pe aceeaşi lungime de undă.

Gemeni
Socializarea şi prezenţa în diverse grupuri cu interese comune te poate ajuta să intri în posesia unor informaţii preţioase dar şi să-ţi fie ascultate opiniile exprimate cu putere dar totuşi într-o manieră plăcută. Rezervă-ţi seara pentru activităţi care te relaxează de tensiunea de peste zi, cele mai potrivite fiind masajele corporale dar şi ascultarea unei muzici de calitate.

Rac
Modul convingător şi detaliat prin care-ţi prezinţi strategiile financiare îţi poate aduce astăzi aprecierea şi susţinerea din partea superiorilor. Şi ai aceeaşi putere de convingere şi asupra persoanei iubite, care cu greu va găsi argumente să te combată. Seara, bucură-te de compania unor prieteni intimi, fără însă a te preocupa de posibilitatea de a destabiliza bugetul cu unele extravaganţe.

Leu
Astăzi te poţi baza pe judecăţile juste şi pe capacitatea de a evalua corect reacţiile celor cu care interacţionezi, indiferent dacă sunt apropiaţi sau chiar persoane de pe alte meleaguri. Totuşi, nu te teme să-ţi expui şi propriile sentimente. Dorinţa de a fi la curent cu diverse noutăţi te ajută să găseşti mai uşor soluţii de a reorganiza programul tău zilnic şi de a le pune în practică, inclusiv acasă.

Fecioara
Intuiţia este şi astăzi aliatul tău de nădejde, fiind destul de precaut în acţiuni înainte de a te asigura că şti toate aspectele esenţiale. Dacă simţi nevoia, sfătuieşte-te cu cineva în care ai deplină încredere că va păstra confidenţialitatea că apoi să-ţi exprimi convingător punctul de vedere. Seara se anunţă mai relaxată atâta timp cât nu vei încerca să-ţi cenzurezi emoţiile.

Balanţă
Atenţia acordată celor din jur şi în special partenerului de viaţă va atrage simpatii, reprezentând un real exemplu mai ales pentru prietenii tăi. Totuşi, ultima parte din zi te predispune la unele frământări emoţionale şi ar fi indicat să te detaşezi înainte de a-ţi lua un angajament pe termen lung. În privinţa renovării casei, găseşti resursele şi energia pentru a face schimbările dorite.

Scorpion
Relaţiile cu colegii se desfăşoară astăzi armonios, fiind capabil să evaluazi rapid persoanele şi circumstanţele potrivite pentru a ieşi în evidenţă. În plus, forţa argumentelor tale nu pare să aibă concurenţă. Sfârşitul de zi te aduce mai aproape de partener şi de nevoile acestuia dar nu-ţi va fi tocmai confortabilă asumarea unor responsabilităţi suplimentare.

Săgetător
Faptul că te preocupi de ceva vreme de a acumula noi cunoştinţe îţi poate da astăzi posibilitatea de a-ţi exprima cu încredere talentele personale, simţindu-te confortabil cu expunerea lor în public. Fii deschis pentru a împărtăşi colegilor tăi din experienţele tale, totodată acum având capacitatea de a analiza şi a redefini ceea ce te reprezintă din punct de vedere al valorii tale personale.

Capricorn

Demersurile de a începe o acţiune legată de casă, fie că vinzi, fie că doreşti să cumperi, sunt favorizate mai ales în prima parte a zilei, când poţi afla toate aspectele mai mult sau mai puţin cunoscute iniţial. Planurile tale ambiţioase pe care le ai privind viitorul au nevoie de susţinerea unor persoane de încredere, deci pune accent pe găsirea şi convingerea acestora.

Vărsător
Spune astăzi cu încredere ceea ce simţi persoanei iubite dacă eşti convins de reciprocitatea sentimentelor voastre, iar în sfera altor tipuri de parteneriate mizează pe capacitatea ta de convingere folosindu-te de cele mai rezonabile argumente. Depistarea şi eliminarea în mod conştient şi activ a unor blocaje emoţionale te va ajuta atât în carieră, cât şi în relaţia cu cei dragi.

Peşti
Astăzi poţi să atragi adepţi din rândul colegilor de serviciu prin felul tău direct de a-ţi expune sistemul de valori la care te raportezi, iar eforturile tale de a-ţi schimba strategia pe termen lung sunt favorizate de studiul unor domenii noi şi contactului cu străinătatea. Seara, probabil, vei fi nevoit să faci mai multe deplasări, ceea ce te va provoca să ieşi din rutina comodă la care visai.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


________________________________________


Citeste si
Femeile SEXY ale zodiacului
Se teme nora de limba soacrei? Ce zic astrele despre cum se vor împăca? Citește Zodiacul noră-soacră!
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Horoscopul lui Pinocchio. Cum (ne) mint barbatii, in functie de zodia in care s-au nascut
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×